Rattlehead Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/sunergates/tgi-fridays Με εξαργύρωση 2000 πόντων που το app ,δωροεπιταγη 20€ για εξαργύρωση στα TGI Friday's . Επίσης η προσφορά για μισούς πόντους Bonus εξαργύρωσης & 1€ = 20 Bonus πόντοι ισχύει και σε αλλού συνεργάτες αλλά τα 20€ είναι το καλύτερο deal. μέχρι 31.05.2023 https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/eksarguroste-pontous Οι προσφορές ισχύουν έως 31.12.2023. - Ο κάτοχος θα πρέπει να ενημερώνει για την πληρωμή με κάρτα Bonus κατά την παραγγελία του και οπωσδήποτε πριν την έκδοση του λογαριασμού, προκειμένου να επωφεληθεί της προσφοράς του εστιατορίου. - Παρακαλούμε ελέγξτε με τα εστιατόρια τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους. - Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν ή να μεταβάλουν τις προσφορές τους πριν τη λήξη τους. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από Rattlehead 2 2
giorginho Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 ενδεχομένως αυτή η προσφορά να αξίζει και ακόμα περισσότερο, αφού είναι ποσοστιαία και απαιτεί ελάχιστους πόντους. Τώρα τι λέει η κυρία Ανζα δε ξέρω, στο Friday's που το ξέρω θα πήγαινα πάντως σίγουρα 😉
farcry33 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Άρα πας κατάστημα και το κανείς δεν υπάρχει κουπόνι - δωροεπιταγή να διορθώσουν και το site τους γιατί αλλιώς τα γράφει και μέσα.
Rattlehead Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Άρα πας κατάστημα και το κανείς δεν υπάρχει κουπόνι - δωροεπιταγή να διορθώσουν και το site τους γιατί αλλιώς τα γράφει και μέσα. Μπήκες από τη εφαρμογή και δεν υπάρχει εξαργύρωση για τα 20€;
farcry33 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Μπήκες από τη εφαρμογή και δεν υπάρχει εξαργύρωση για τα 20€; Δεν μου βγάζει τίποτα λες μήπως επειδή δεν έχω φάει ποτέ από TGI 😂
jaguar13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 για κάποιο περίεργο λόγο ούτε εμένα την βγάζει στην εφαρμογή. Μάλλον προσέχουν τη σιλουέτα μας 😁
fisto Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 ουτε σε μένα το βγάζει απο το application. Αλλά στο site υπάρχει η προσφορά. Αν το αγοράσει κανείς ας ενημερώσει γιατί ψήνομαι να πάω το σκ.
coyote2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέχρι τώρα τρως και η δωροεπιταγη είναι για την επόμενη φορά 1
nick_souvlaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, coyote2 είπε Μέχρι τώρα τρως και η δωροεπιταγη είναι για την επόμενη φορά Έτσι είναι. Πήγα προχθές. Μόλις φας και την ώρα που πληρώνεις τους λές ότι θες να πάρεις δωροεπιταγή με πόντους. Πληρώνεις κανονικά και μετα σου κάνει την εξαργύρωση στο POS και σου φέρνει δικιά τους δωροεπιταγή σε χαρτί για επόμενη αγορά. Σε εμένα έχει ημερομηνία λήξης σε 2 μήνες. Η πληρωμή και η εξαργύρωση για την δωροεπιταγή της επόμενης αγοράς πρέπει να γίνουν στην ίδια κίνηση στο POS. Δεν μπορείτε συνεπώς να βγάλετε πρώτα τη δωροεπιταγή και να τη χρησιμοποιήσετε για αυτή την αγορά. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από nick_souvlaki 1
farcry33 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Έτσι είναι. Πήγα προχθές. Μόλις φας και την ώρα που πληρώνεις τους λές ότι θες να πάρεις δωροεπιταγή με πόντους. Πληρώνεις κανονικά και μετα σου κάνει την εξαργύρωση στο POS και σου φέρνει δικιά τους δωροεπιταγή σε χαρτί για επόμενη αγορά. Σε εμένα έχει ημερομηνία λήξης σε 2 μήνες. Η πληρωμή και η εξαργύρωση για την δωροεπιταγή της επόμενης αγοράς πρέπει να γίνουν στην ίδια κίνηση στο POS. Δεν μπορείτε συνεπώς να βγάλετε πρώτα τη δωροεπιταγή και να τη χρησιμοποιήσετε για αυτή την αγορά. Έχει ελάχιστη παραγγελία για να βγει η δωροεπιταγή ;
nick_souvlaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Έχει ελάχιστη παραγγελία για να βγει η δωροεπιταγή ; Δεν το γνωρίζω. Δεν είδα κάτι στους όρους. Τώρα, άμα μπορείς να πάρεις κάτι πχ μικρό, να το πληρώσεις, να βγάλεις δωροεπιταγή, και να την χρησιμοποιήσεις μετά καπάκι... δεν το ξέρω.... βασικά δεν το σκέφτηκα κιόλας να το κάνω...χαχα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από nick_souvlaki
mataragas24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nick_souvlaki said: Δεν το γνωρίζω. Δεν είδα κάτι στους όρους. Τώρα, άμα μπορείς να πάρεις κάτι πχ μικρό, να το πληρώσεις, να βγάλεις δωροεπιταγή, και να την χρησιμοποιήσεις μετά καπάκι... δεν το ξέρω.... βασικά δεν το σκέφτηκα κιόλας να το κάνω...χαχα αν θελει ο υπαλληλος στο κανει.. το είχα κανει στο παρελθον (με εξαργυρωση 4000 ποντων).. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από mataragas24
fisto Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Αν καταλαβα καλά, πρέπει να πας μια φορά και να πληρώσεις κανονικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις το κουπόνι για επόμενη φορά.... πολύ μπέρδεμα ...
atrias Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 εγώ πάλι κέρδισα δωροεπιταγή 20€ για τα TGI στο ραδιόφωνο ούτε πόντους ούτε τίποτα 2
giorginho Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Στις 5/5/2023 στις 3:11 ΜΜ, mataragas24 είπε αν θελει ο υπαλληλος στο κανει.. το είχα κανει στο παρελθον (με εξαργυρωση 4000 ποντων).. Στο (μακρινό) παρελθόν το έχω κάνει κι εγώ, αλλά αν από τότε άλλαξαν την "μέθοδο" και ειδικά αν μετά σου λέει "ξαναέλα μέσα σε 2 μήνες".... Για κάποιον που συχνάζει εκεί οκ, αλλιώς αλλάζει το πράμα. Κρίμα γιατί μια στο τόσο που μπορεί να βρεθώ Αθήνα/Θεσσαλονίκη θα κοιτάξω να πεταχτώ *μια* φορά να φάω κάτι εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα