Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τη μεγάλη παρέα του Insomnia! Τι specs pc χρειάζεται για να μην εχω θεματα με κολληματα και να εχω 100% υποστηριξη της καρτας ήχου με τον υπολογιστη? Να μπορω να κανω τη δουλεια μου άνετα, δηλ να μπορω να κανω μιξη - recording ? Σας ευχαριστω όλους!

Δημοσ.

Γενικά μιλώντας, ένα σύγχρονο cpu 8core και 32gb μνήμης ram θα έφερνε εις πέρας την πλειοψηφία των περιπτώσεων, ωστόσο πιο ειδικά θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς την χρήση και το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, mountainwarrior είπε

Καλησπέρα τη μεγάλη παρέα του Insomnia! Τι specs pc χρειάζεται για να μην εχω θεματα με κολληματα και να εχω 100% υποστηριξη της καρτας ήχου με τον υπολογιστη? Να μπορω να κανω τη δουλεια μου άνετα, δηλ να μπορω να κανω μιξη - recording ? Σας ευχαριστω όλους!

Την κάρτα ήχου την έχεις ήδη?

Εάν ναι, ποια?

Εάν όχι, ποια σκέφτεσαι και την υπολογίζεις και αυτή στο budget των 350ευρω?

Επίσης ποια προγράμματα θα χρησιμοποιείς?

Όπως και να έχει σε αυτό το budget κοιτάς για 5600g(η 4500g εάν πρέπει να κοπούν χρήματα για έξτρα κάρτα ήχου), b550/b450 μητρική , ένας 500αρης nvme(π.χ Kingston nv2s η wd 570μπλε)- εκτός και εάν έχεις πολλά αρχεία μουσικης και χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο η διαφορετικό) 16/32gb ram 3200 cl16(εξαρτάτε εάν το πρόγραμμα που θα δουλέψεις έχει πολλές απαιτήσεις από ram.Ενα απλό κουτί και θα πρότεινα ένα gold psu EVGA 600watt -οχι τόσο γιατί είναι απαραίτητο(πάνω από 250watt δεν σου χρειάζοντε- για αυτό το μηχανημα- απλά για να έχεις "αέρα" εάν ποτέ βάλεις εξτρα κάρτα γραφικών στο μέλλον και επιπλέον είναι αρκετά οικονομικό και ελάχιστα ακριβότερο από αντίστοιχα bronze(και εδώ μπορεί να βρεθεί φθηνότερο εάν χρειαστεί)

Υ.γ. Πληκτρολόγιο,ηχεία,οθόνη υποθέτω πως ήδη έχεις για να μην το αναφερεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...