iliaskipouros Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 καλησπερα στα μελη εκανα προσφατα αναβαθμιση στον υπολογιστη μου καρτα γραφικων και εβαλα και εναν σκληρο δισκο και απο τοτε μου εμφανιζει προβληματα στα παιχνιδια ενω πριν τα επαιζα χωρις κανενα θεμα στο φορτ εχω 20 fps ενω παιζω σε πολυ μικρη αναλυση 1360 x768 Και σε δυο αλλα παιχνιδια οταν παιζω σε καποια φαση με πεταει και μου λεει οτι δεν εχω αρκετη μνημη στην καρτα γραφικων εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers αλλα ουτε ετσι εφτιαξε τα specs ειναι cpu i5 4460 ram 8gb gpu gtx1050ti 4gb και εχω εναν ssd 128 και δυο σκληρους 1gb k 250gb καμια γνωμη??
Apaleytos80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Έβαλες το βύσμα στην 1050ti η παίζεις με την onbaord HD4600 ?
nickol-us Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Πριν την 1050ti με τι κάρτα έπαιζες; Drivers εγκατέστησες κανονικά ή ότι βρήκε μόνο του; Έχεις ελέγξει όλες τις συνδέσεις, μην έκανες καμία γκάφα κατά την οποία εγκατάσταση; Θερμοκρασίες κλπ όλα καλά;
iliaskipouros Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πριν την 1050ti με τι κάρτα έπαιζες; Drivers εγκατέστησες κανονικά ή ότι βρήκε μόνο του; Έχεις ελέγξει όλες τις συνδέσεις, μην έκανες καμία γκάφα κατά την οποία εγκατάσταση; Θερμοκρασίες κλπ όλα καλά; θερμοκρασιες μια χαρα πανω απο 60 δεν παω drivers πηγα στην εφαρμογη της nvidia και εγκατεστησα τους τελευταιους πριν επαιζα με gtx 650ti τωρα οι συνδεσεις μου φαινονται μια χαρα 3 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Έβαλες το βύσμα στην 1050ti η παίζεις με την onbaord HD4600 ? ναι στην καρτα εχω συνδεδεμενο το καλωδιο
nickol-us Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, iliaskipouros είπε θερμοκρασιες μια χαρα πανω απο 60 δεν παω drivers πηγα στην εφαρμογη της nvidia και εγκατεστησα τους τελευταιους πριν επαιζα με gtx 650ti τωρα οι συνδεσεις μου φαινονται μια χαρα ναι στην καρτα εχω συνδεδεμενο το καλωδιο Κάνε πλήρη απεγκατάσταση όλων των driver(ddu) και δοκίμασε ξανά με φρέσκια εγκατάσταση
iliaskipouros Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάνε πλήρη απεγκατάσταση όλων των driver(ddu) και δοκίμασε ξανά με φρέσκια εγκατάσταση ok 42 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάνε πλήρη απεγκατάσταση όλων των driver(ddu) και δοκίμασε ξανά με φρέσκια εγκατάσταση πως το κανω??
iliaskipouros Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, tasvar είπε το εκανα προς το παρον δουλευει θα δειξει 1
iliaskipouros Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 τελικα παιδια σημερα ανοιξα τo pc και δεν ανοιγει το φορτ λεει σημα εκτος οθονης ενω το αλλο το παιχνιδι το παιζει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα