winawer Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Διαβασα με πολυ προσοχη ολες τις απαντησεις. Τελικα κατεληξα οτι δεν προκειται να ξαναγορασω ποτε οποιοδηποτε προϊον εχει παρασκευαστει από μη "επαγγελματια". Πουλανε σαπουνια χωρις να ξερουν τί ακριβως παραγεται από την αντιδραση ελαιολαδου και NaOH ή KOH. Διαβασα για την υπερλιπανση, που ειναι σωστος ως ορος, αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν γνωριζουν περι τινος ακριβως προκειται. Με τα calculators σαπουνιων που υπαρχουν στο διαδικτυο δεν γινεται δουλεια παντως. Διαβασα για ωριμανση απο 2-4 μηνες. Παρολο αυτα για ελεγχους δεν διαβασα πουθενα. Θα προτεινα στο ts να μην ξεκινησει κατι αν δεν εχει εστω καποιες στοιχειωδεις γνωσεις χημειας ποσο μαλλον να ξεκινησει μη νομιμα καθως ειναι πολυ ευκολα κατι να παει στραβα και μετα να τρεχει και να μην φτανει.
haokr Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Τείνω να μην προτιμώ τις εταιρείες που υπόσχονται μη χημικά, γιατί και το νερό που πίνουμε είναι χημικό. Για κρέμες δέρματος δε θα εμπιστευόμουν εύκολα χειροποίητες, γιατί κάποια συστατικά μου ερεθίζουν το δέρμα. Αρώματα, lip balm θα εμπιστευόμουν αν είχα ακούσει οτι έχουν τρομερή φήμη,στα τυφλά θα φοβόμουν να αγοράσω. Εμένα και η συσκευασία με κάνει να θέλω να πάρω ή να απορρίψω κάτι, ο,τι είναι σε βαζάκια με αυτοκόλλητα δε μου γεμίζει το μάτι.
eaglos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Φτιαχνουμε τοσο σαπουνια οσο και καλυντικα (κρεμες) και δεν εχω θεμα να τα δοκιμασω. Οι πρωτες υλες παντως εχουν ακριβηνει παρα πολυ οποτε δεν ξερω τι περιθωρια κερσους υπαρχουν. Για παραπλευρο χαρτζιλικι ειναι καλη ασχολια. Να δινεις σε γνωστους φιλους, συναθλητες, συναδελφους κλπ. Για κατι πιο απροσωπο, θελει σιγουρα καποιες πιστοποιησεις για να σε εμπιστευθει ο ξενος.
tweety2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις... Είσαστε όλοι σας κατατοπιστικοτατοι...
TheVendor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Έχει κανείς υπόψιν του την συγκεκριμένη εταιρεία φυτικών καλλυντικών? https://www.seamuse.gr/ Παρατήρησα ότι έχει και μια αντρική κατηγορία με σαπούνια ξυρίσματος, κρέμες κλπ κλπ. Any feedback please?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα