xphobus Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω βαρεθεί πλέον να πηγαίνω να βάζω αέρα και να μην δουλεύει καλά το πιστόλι η να δείχνει λάθος το μανόμετρο. Και πήγα σήμερα επίτηδες σε εταιρικό πρατήριο στα ΣΕΑ Εθνικης οδου ! Απλα δεν αναφερω σε πιο πηγα για ακατανομαστους λόγους! Εκτός από τελείως χαζό είναι και πλέον επικίνδυνο!! Έτσι ξεκινανε τα ατυχήματα. Δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία για τον αέρα? Η απλά παίρνεις το πρόστιμο άμα έχεις ξεφούσκωτα λάστιχα... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από xphobus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μπορεις παντα να αγορασεις μια ηλεκτρικη τρομπα (πλεον βγαινουν και με jump starter μαζι) και να κανεις αυτη τη δουλεια στο σπιτι σου. Υπαρχουν με μπαταρια, με κανονικη μπριζα και με ανταπτορα για τον αναπτηρα του αυτοκινητου. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xphobus Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Μπορεις παντα να αγορασεις μια ηλεκτρικη τρομπα (πλεον βγαινουν και με jump starter μαζι) και να κανεις αυτη τη δουλεια στο σπιτι σου. Υπαρχουν με μπαταρια, με κανονικη μπριζα και με ανταπτορα για τον αναπτηρα του αυτοκινητου. Η δικιά μου άποψη είναι ότι όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια ,ειδικα τα κινεζικα, δείχνουν εντελώς λάθος. Και επειδή είμαι της δουλειάς, όταν ανοίγει ένα καινούριο πρατήριο, αγοράζει προφανως ένα κομπρεσέρ αέρα. Αυτό λοιπόν έρχεται με το δικό του πιστόλι και το original μανόμετρο. Αυτό κρατάει 4-5 χρόνια και μετά η το παρατάνε τελείως η το αλλάζουν με φθηνα μανόμετρα του εμπορίου και χαλάνε αμέσως. Γι αυτό άμα δεις κάποια καλα βενζινάδικα έχουν την μεγάλη τρομπα ποδιού με το μεγάλο μανόμετρο που μάλιστα είναι και προφανώς πανάκριβη Χωρίς να φταίει παντα ο βενζινας οταν πάει ο κάθε τρελαμένος και κλωτσαει το πιστόλι του αέρα. Για μένα πρέπει να μπει ένας έλεγχος όπως είναι με τα καύσιμα. Είναι πολύ βασικό να έχεις σωστή πίεση στα ελαστικα ειδικά σε μεγάλα ταξίδια. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από xphobus 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, xphobus είπε Εχω βαρεθεί πλέον να πηγαίνω να βάζω αέρα και να μην δουλεύει καλά το πιστόλι η να δείχνει λάθος το μανόμετρο. Και πήγα σήμερα επίτηδες σε εταιρικό πρατήριο στα ΣΕΑ Εθνικης οδου ! Απλα δεν αναφερω σε πιο πηγα για ακατανομαστους λόγους! Εκτός από τελείως χαζό είναι και πλέον επικίνδυνο!! Έτσι ξεκινανε τα ατυχήματα. Δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία για τον αέρα? Η απλά παίρνεις το πρόστιμο άμα έχεις ξεφούσκωτα λάστιχα... Υπάρχει πρόστιμο για ξεφούσκωτα λάστιχα; Πάρε ένα https://www.skroutz.gr/c/1885/Metrites-Piesis-Elastikon.html να ελέγχεις μονος σου τι πίεση βάζεις/έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Υπαρχουν μανομετρα να μετρας στο σπιτι. Αν δεν εισαι στο Nurburgring συχνα και 5% να πεφτουν εξω οι μετρησεις δε χαλασε ο κοσμος. Πλεον οδηγω αυτοκινητα με TPMS sensors που μετρανε πιεσεις στα ελαστικα και ειδοποιουν, οποτε εχω ξεμπερδεψει με τον τακτικο ελεγχο. Μου ετυχε περιπτωση που ειχε παρει μια μικρη βιδα το λαστιχο εβγαλε αμεσως ενδειξη και το εφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, xphobus είπε Εχω βαρεθεί πλέον να πηγαίνω να βάζω αέρα και να μην δουλεύει καλά το πιστόλι η να δείχνει λάθος το μανόμετρο. Και πήγα σήμερα επίτηδες σε εταιρικό πρατήριο στα ΣΕΑ Εθνικης οδου ! Απλα δεν αναφερω σε πιο πηγα για ακατανομαστους λόγους! Εκτός από τελείως χαζό είναι και πλέον επικίνδυνο!! Έτσι ξεκινανε τα ατυχήματα. Δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία για τον αέρα? Η απλά παίρνεις το πρόστιμο άμα έχεις ξεφούσκωτα λάστιχα... Καταλαβαίνεις ότι τα βενζινάδικα δεν έχουν υποχρέωση να σου παρέχουν αέρα έτσι; Τι ακριβώς νομοθεσία περιμένεις να υπάρχει; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 ^ ε, όχι , υποχρεούνται ένα μίνιμουμ υποστήριξης για τα οχήματα όπως και το νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε ^ ε, όχι , υποχρεούνται ένα μίνιμουμ υποστήριξης για τα οχήματα όπως και το νερό. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Στο εξωτερικό τα περισσότερα βενζινάδικα δεν έχουν παροχή αέρα ή έχουν επί πληρωμή. Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα να αναφέρεται κάπου κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 ^ Ας μας διαφωτίσει ο @Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Ας μας διαφωτίσει ο @Ukforthemoment Αγγλία έχουν επι πληρωμή απο ότι έχω δει,νόμισμα και έχεις αέρα για κάποια λεπτά. Πάντως και εγώ θεωρώ υπερβολικό τον φίλο να γκρινιάζει για κάτι τέτοιο και να απαιτεί ακρίβεια επιπέδου Φ1 ,είναι τόσο γνωστό ότι τα μανόμετρα δεν δουλευουν σωστά οσο και το ότι όλοι οι λαστιχάδες βάζουν 30 μπροστά πίσω.Οταν οι πελάτες τα πετάνε απο εδώ και απο εκεί τι ακρίβεια να περιμένεις. Και πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρει και να μετρήσει σωστά ,για να λεει για ΣΕΑ έχει κάνει χλμ και έχουν ζεσταθεί τα λάστιχα,δεν μετράς πιέσεις με ζεστά λάστιχα. 7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 ^Για την Ελλάδα τί ισχύει; Είναι υποχρεωμένα τα βενζινάδικα να έχουν δωρεάν αέρα+ νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε ^Για την Ελλάδα τί ισχύει; Είναι υποχρεωμένα τα βενζινάδικα να έχουν δωρεάν αέρα+ νερό; Δεν νομίζω ότι υπάρχει υποχρέωση.Ειδικά στο βενζινάδικο που δουλευα και κλείναμε το κομφλερ να μην κάνει θόρυβο γιατί ήταν σε ισόγειο πολυκατοικίας δεν μας είχαν φέρει ποτέ την αστυνομία ή κάποια άλλη αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Πάρε ένα τέτοιο να μετράς πιέσεις € 19,47 42%OFF | Digital Tire Pressure Gauge 230 PSI Dual Head Stainless Steel for Truck Car LCD Flashlight NJ88 Vehicle Tester https://a.aliexpress.com/_mKhIdo0 Μετά αγοράζεις και μια τρόμπα. Προσωπικά έχω μια διπλή μηχανική ποδιού. Τα ελαστικά των αυτοκινήτων δεν έχουν μεγάλη πίεση οπότε το φούσκωμα με το πόδι δεν είναι δύσκολο, επίσης είναι αθόρυβο και δεν χρειάζεται ρεύμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει υποχρέωση.Ειδικά στο βενζινάδικο που δουλευα και κλείναμε το κομφλερ να μην κάνει θόρυβο γιατί ήταν σε ισόγειο πολυκατοικίας δεν μας είχαν φέρει ποτέ την αστυνομία ή κάποια άλλη αρχή. αλλο αγγλια αλλο Ελλαδα: στη χωρα μας καθε πρατηριο υποχρεουνται να παρεχει καποιες βασικες παροχες σε οδηγο (αυτο/μοτο) που βασιζεται σε ενα παναρχαιο κανονισμο (δεκαετιας 60) τοτε που αρχισαν στις πολεις να κυκλοφορουν αρκετα οχηματα αλλα τα βενζιναδικα ηταν ελαχιστα ειδικα στα χωρια. Αν παρατηρησετε εκτος απο αερα εχουν νερο και μερικα και αμμο. Η παροχη αυτων ελεγε ο κανονισμος ειναι δωρεαν (δεν υποχρεουσαι να αγορασεις κατι απο πρατηριο). Για οσους ταξιδευουν εξωτερικο, τα dats24 εχουν δωρεαν αυτες τις παροχες. update: ειναι κανονισμος λειτουργιας ωστε να αδειοτηθει ενα πρατηριο. Μαλιστα οταν προσφατα ανανεωθηκε με τη προσθηκη αλλων καυσιμων (lpg)διατηρηθηκε αυτη η προυποθεση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από vamvakoolas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αλλο αγγλια αλλο Ελλαδα: στη χωρα μας καθε πρατηριο υποχρεουνται να παρεχει καποιες βασικες παροχες σε οδηγο (αυτο/μοτο) που βασιζεται σε ενα παναρχαιο κανονισμο (δεκαετιας 60) τοτε που αρχισαν στις πολεις να κυκλοφορουν αρκετα οχηματα αλλα τα βενζιναδικα ηταν ελαχιστα ειδικα στα χωρια. Αν παρατηρησετε εκτος απο αερα εχουν νερο και μερικα και αμμο. Η παροχη αυτων ελεγε ο κανονισμος ειναι δωρεαν (δεν υποχρεουσαι να αγορασεις κατι απο πρατηριο). Για οσους ταξιδευουν εξωτερικο, τα dats24 εχουν δωρεαν αυτες τις παροχες. Από όσο γνωρίζω η άμμος χρησιμοποιήτε σαν μέσο πυρόσβεσης και προφανώς είναι απαραίτητο να υπάρχει δίπλα στις αντλίες βάση κανονισμού. Και στον στρατό υπήρχε από ένα βαρέλι άμμο σε κάθε σημείο πυρόσβεσης μαζί με όποια άλλα μέσα. Όχι όμως ότι αποτελεί παροχή προς τα οχήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα