Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους

Θέλω να κάνω έναρξη του κατάλληλου entity για υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να έχω τέτοια δραστηριότητα στην Ελλάδα ως αμερικανική εταιρεία μιας και στην εφορια ειμαι διαμένων εξωτερικό; Επίσης, μήπως γίνεται με ευρωπαϊκή εταιρεία (π.χ. Γερμανία); Αν πρέπει να κάνω ελληνική εταιρεία, τι τύπου προτείνετε και γιατί; Πόσες μέρες χρειάζονται για να πάρω όνομα εταιρείας και αντίστοιχο ΑΦΜ αν τα κάνω ολα online ή μέσω του λογιστή μου και περίπου ποια είναι η ζώνη κόστους στα τέλη που πρέπει να καταβάλλω; Ευχαριστώ!

Λεπτομέρεια: Σκοπεύω να κάνω outsourcing τους τηλεφωνητές στην αρχή. Θα έχω μηδέν εργαζομένους δικούς μου, μόνο συμβασιούχους. λογικά μέσω κάποιας εταιρείας που παρέχει ανάλογες υπηρεσίες.

Δημοσ.

Καλημέρα... Έχει πολύ τρέξιμο και πολύ χαρτουρα αυτό που θες να κάνεις και το ποιο σωστό θα ήταν να βρεις ένα πολύ καλό λογιστή-φοροτεχνικο. Την εταιρεία μπορείς να την ανοίξεις οπουδήποτε θες και εδώ θα έχεις παράρτημα εταιρείας εξωτερικού (κάπως έτσι λέγεται δε θυμάμαι ακριβώς γιατί έχουν περάσει και κάτι χρόνια από τότε που το είχα αναλάβει) θα πρέπει εδώ να έχεις ένα χώρο που θα είναι η έδρα κ τα γραφεία της εταιρείας σου(αυτό μπορεί να στο νοικιάσει κάποια εταιρεία, στη δική μας περίπτωση ήταν μια θυγατρική του ομίλου που εργαζομουν) δε γίνε να μην έχεις καθόλου υπαλλήλους θα πρέπει έστω δύο τρία άτομα να τα έχεις ως υπαλλήλους, ας είναι τα στελέχη. Θα πρέπει να ανοίξεις κ εδώ εταιρεία ή ατομική επιχείρηση (καλύτερα εταιρεία τυπου Ltd). Και πάλι θα τονίσω πως πρέπει να έχεις πολύ καλό λογιστή-φοροτεχνικο και πρέπει να βρεις μια πολύ καλή εταιρεία να συνεργαστείς που να είναι σχετική με το χώρο (αυτό είναι το ποιο δύσκολο από όλα καθώς επικρατούν συνθήκες γαλέρας στις περισσότερες και ενώ σου τάζουν λαγούς με πετραχειλια τελικά σου κάνουν τη δουλειά πολύ ποιο δύσκολη)!!! Δεν είναι πολύ εύκολη διαδικασία αλλά θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...