agnostos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, Finn είπε Μα αυτο είναι το θέμα, να πάρω οτι αξίζει. Οι ασφαλιστικές κοιτάνε ακριβώς τα ίδια στοιχεία στις αγγελίες; Όταν έρθει η προσφορά θα μάθεις τι κοιτάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Σχετικό ερώτημα: Βεσπα παραβίασε στοπ και μου έξυσε το φτερό του αυτοκινήτου. Περιέργως η βεσπα δεν έπαθε τίποτα, με βρήκε με ρόδα, και ο αναβάτης μια χαρά. Ο αναβάτης ασφαλισμένος, είπε θα κάνουμε δήλωση ότι φταίει αυτός αλλά είχαμε και οι 2 δουλειές και δεν κάτσαμε να περιμένουμε ασφαλιστές (ο αναβάτης είναι σοβαρός, μένει στη γειτονιά δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης). Πως γίνεται η διαδικασία ώστε όταν πάω φανοποιό να πληρωθεί από την ασφαλιστική του η επισκευή; Καλούμε ασφαλιστή εκ των υστέρων να καταγράψει; ή κάνουμε απλά κάποια δήλωση μεταξύ μας και πάω με αυτή συνεργείο; είναι αποδεκτό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, james_s said: Σχετικό ερώτημα: Βεσπα παραβίασε στοπ και μου έξυσε το φτερό του αυτοκινήτου. Περιέργως η βεσπα δεν έπαθε τίποτα, με βρήκε με ρόδα, και ο αναβάτης μια χαρά. Ο αναβάτης ασφαλισμένος, είπε θα κάνουμε δήλωση ότι φταίει αυτός αλλά είχαμε και οι 2 δουλειές και δεν κάτσαμε να περιμένουμε ασφαλιστές (ο αναβάτης είναι σοβαρός, μένει στη γειτονιά δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης). Πως γίνεται η διαδικασία ώστε όταν πάω φανοποιό να πληρωθεί από την ασφαλιστική του η επισκευή; Καλούμε ασφαλιστή εκ των υστέρων να καταγράψει; ή κάνουμε απλά κάποια δήλωση μεταξύ μας και πάω με αυτή συνεργείο; είναι αποδεκτό αυτό; Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια, απλά οι δηλώσεις που θα κάνετε στις ασφαλιστικές σας (και όχι μεταξύ σας) θα είναι εκ των υστέρων. Τηλεφωνήστε στις ασφαλιστικές σας, και αυτές θα σας καθοδηγήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, james_s είπε Σχετικό ερώτημα: Βεσπα παραβίασε στοπ και μου έξυσε το φτερό του αυτοκινήτου. Περιέργως η βεσπα δεν έπαθε τίποτα, με βρήκε με ρόδα, και ο αναβάτης μια χαρά. Ο αναβάτης ασφαλισμένος, είπε θα κάνουμε δήλωση ότι φταίει αυτός αλλά είχαμε και οι 2 δουλειές και δεν κάτσαμε να περιμένουμε ασφαλιστές (ο αναβάτης είναι σοβαρός, μένει στη γειτονιά δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης). Πως γίνεται η διαδικασία ώστε όταν πάω φανοποιό να πληρωθεί από την ασφαλιστική του η επισκευή; Καλούμε ασφαλιστή εκ των υστέρων να καταγράψει; ή κάνουμε απλά κάποια δήλωση μεταξύ μας και πάω με αυτή συνεργείο; είναι αποδεκτό αυτό; ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Κοινος παρονομαστης η βεσπα βλεπω. Μηπως ο οδηγος ειχε και τα ποδια ελευθερα κρεμασμενα,οπως κανουν πολλοι τετοιοι πιλοτοι; Στις 23/5/2023 στις 12:40 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Δηλαδή αν εγώ αύριο τρακάρω και θέλει η ασφαλιστική να μου βγάλει το αμάξι ολική, μπορώ να βάλω 5 φίλους μου να ανεβάσουν μούφα αγγελίες του αυτοκινήτου μου με αισθητά ανεβασμένη τιμή ώστε να ανέβει η αξία του? Τι εμποδίζει κάποιον να το κάνει αυτό? Δε μπορω να σου πω πως το ξερω,αλλα ναι,ειδικα αν ειναι σχετικα σπανιο το οχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, james_s είπε Σχετικό ερώτημα: Βεσπα παραβίασε στοπ και μου έξυσε το φτερό του αυτοκινήτου. Περιέργως η βεσπα δεν έπαθε τίποτα, με βρήκε με ρόδα, και ο αναβάτης μια χαρά. Ο αναβάτης ασφαλισμένος, είπε θα κάνουμε δήλωση ότι φταίει αυτός αλλά είχαμε και οι 2 δουλειές και δεν κάτσαμε να περιμένουμε ασφαλιστές (ο αναβάτης είναι σοβαρός, μένει στη γειτονιά δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης). Πως γίνεται η διαδικασία ώστε όταν πάω φανοποιό να πληρωθεί από την ασφαλιστική του η επισκευή; Καλούμε ασφαλιστή εκ των υστέρων να καταγράψει; ή κάνουμε απλά κάποια δήλωση μεταξύ μας και πάω με αυτή συνεργείο; είναι αποδεκτό αυτό; Θα πληρώσει η ασφαλιστική αυτού που φταίει με την Βέσπα, από κει και πέρα θα τα βρουν μεταξύ τους, αν κάνει και άλλα τέτοια θα του ανεβάσει τα ασφάλιστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα