Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει καταγραφή από την τροχαία για το ατύχημα θα δικαιωθείς εύκολα. Δε πρόκειται να κάνουν καμιά... "εξυπνάδα". Το κινητό ξέχνα το, εφόσον δε περάστηκε εξ' αρχής στη δήλωση ως υλική ζημιά. Τώρα άντε ν' αποδείξεις ότι έσπασε λόγω του ατυχήματος και δε σου 'πεσε 10 μέρες μετά.

Ελπίζω μόνο να πέτυχες άτομο με ασφαλιστική που να συμμετέχει στο Φιλικό Διακανονισμό, άμα σου κάτσει καμιά απ' τις 3-4 που δεν συμμετέχουν, είναι ότι χειρότερο!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Finn είπε

Κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε αποψεις. Ποιος ο ρόλος υπαρξης του insomnia διαφορετικά;

Βρε οποιον θες ρωτας. Και τον περιπτερά και την κομμωτρια αμα θες. Απλα ολες οι αποριες που καταγραφεις στο post σου θα σου ειχαν λυθει εντος λεπτών ρωτώντας τον κατάλληλο ανθρωπο και οχι αγνώστους σε ενα forum για τους οποιους δεν εχεις ιδεα για το υποβαθρο τους. Αγνώστους ρωταμε για να παρουμε αποψεις και οχι γνωμες. Μια αποψη ας πουμε ειναι αν του αρεσει το Leroy BBQ. 

Σε καθε περίπτωση... πάσο! :)

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εφόσον υπάρχει καταγραφή από την τροχαία για το ατύχημα θα δικαιωθείς εύκολα. Δε πρόκειται να κάνουν καμιά... "εξυπνάδα". Το κινητό ξέχνα το, εφόσον δε περάστηκε εξ' αρχής στη δήλωση ως υλική ζημιά. Τώρα άντε ν' αποδείξεις ότι έσπασε λόγω του ατυχήματος και δε σου 'πεσε 10 μέρες μετά.

Ελπίζω μόνο να πέτυχες άτομο με ασφαλιστική που να συμμετέχει στο Φιλικό Διακανονισμό, άμα σου κάτσει καμιά απ' τις 3-4 που δεν συμμετέχουν, είναι ότι χειρότερο!

Η τροχαια δεν ήρθε ενώ κάλεσα. Και οι δύο ασφαλιστικές συμμετέχουν στον φιλικό διακανονισμό και η φροντίδα ατυχήματος ήταν κοινή και για τους 2

20 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Βρε οποιον θες ρωτας. Και τον περιπτερά και την κομμωτρια αμα θες. Απλα ολες οι αποριες που καταγραφεις στο post σου θα σου ειχαν λυθει εντος λεπτών ρωτώντας τον κατάλληλο ανθρωπο και οχι αγνώστους σε ενα forum για τους οποιους δεν εχεις ιδεα για το υποβαθρο τους. Αγνώστους ρωταμε για να παρουμε αποψεις και οχι γνωμες. Μια αποψη ας πουμε ειναι αν του αρεσει το Leroy BBQ. 

Σε καθε περίπτωση... πάσο! :)

Δε θα μείωνα τόσο την αξία της κοινότητας. Πχ ένα μέλος έγραψε ότι ενεπλάκη σε παρόμοιο ατύχημα με παραβίαση του στοπ και δικαιώθηκε χωρίς πολλά πολλά. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Βασικα ο ασφαλιστης ξερει οτι αν γινοταν αναποδα, θα σου ειχε παρει τη βεσπα και το σπιτι.

Εννοείς αν ήμουν υπαίτιος εγώ; Εγώ μπορώ να διεκδικήσω κάτι άλλο εκτός από την επισκευή του οχήματος μου; 

Γιατί εντάξει τη γλίτωσα λόγω τύχης με μελανιές και πρησμένα δάχτυλα αλλά θεωρώ την παραβίαση στοπ εγκληματική, ιδίως όταν συνοδεύεται από μεγάλη ταχύτητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αποδέχθηκε ευθύνη η άλλη ασφαλιστική και πήγε συνεργείο για να τη δει πραγματογνώμονας.

Το θέμα είναι ότι ο μηχανικός είπε ότι παίζει να βγει ασύμφορη η επισκευή. Δεδομένου ότι μιλάμε για μηχανάκι σχεδόν 4ετιας με 13000χλμ έχουμε ιδέα πως αποζημιώνουν σε τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τι Vespa μιλαμε?? GTS μηπως?? Εχεις δει που εχουν παει?? Ασυμφορη για πιο λογο την βγαζουν?? Για να αγορασεις τωρα μια παρομοια, εφοσον μιλαμε για GTS, σε τετοια χλμ θες μεχρι και 5k. Οι καινουργιες εχουν ξεφυγει ακομη περισσοτερο…

Μηπως το συνεργειο εχει αλλες βλεψεις?? π.χ. Να το παρει “τζαμπα” απο την ασφαλιστικη για να το φτιαξει μετα για πουλημα??

Κυνηγα το…

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Για τι Vespa μιλαμε?? GTS μηπως?? Εχεις δει που εχουν παει?? Ασυμφορη για πιο λογο την βγαζουν?? Για να αγορασεις τωρα μια παρομοια, εφοσον μιλαμε για GTS, σε τετοια χλμ θες μεχρι και 5k. Οι καινουργιες εχουν ξεφυγει ακομη περισσοτερο…

Μηπως το συνεργειο εχει αλλες βλεψεις?? π.χ. Να το παρει “τζαμπα” απο την ασφαλιστικη για να το φτιαξει μετα για πουλημα??

Κυνηγα το…

GTS 300 hpe του 19'. Παρόμοια μοντέλα πάνε 4500 στην καλύτερη. Για αυτό λέω ότι δε θα δεχτώ σενάριο 3 και 4 χιλιάρικα αποζημίωση. Να πάρω τι μετά; Έχω και γνωμάτευση ιατρου περί κατάγματος σε δάχτυλο.

Δημοσ.
3 hours ago, Finn said:

GTS 300 hpe του 19'. Παρόμοια μοντέλα πάνε 4500 στην καλύτερη. Για αυτό λέω ότι δε θα δεχτώ σενάριο 3 και 4 χιλιάρικα αποζημίωση. Να πάρω τι μετά; Έχω και γνωμάτευση ιατρου περί κατάγματος σε δάχτυλο.

Ετσι ακριβως, το κυνηγας τοτε, γτ οι μτχ εχουν φτασει και αυτες στον θεο οταν καινουργια πηγε σχεδον 7k. Αν δεν εχει παρει σασι, λαμαρινοδουλεια θελει προφανως και βαψιμο. Ασυμφορο μπορει να τους φαινεται αλλα πρεπει να σου δωσουν τουλαχιστον 5k για να πεις οτι θα παρεις παλι μια καλη μτχ… 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SaFiS είπε

Δε γνωριζω πως γινεται τωρα,παλιοτερα στην ολικη,υπηρχε η δυνατοτηνα να σου δωσουν,αν θυμαμαι καλα,ενα μερος της εμπορικης αξιας και το κατεστραμενο.

6 ώρες πριν, Finn είπε

Ολικη καταστροφη ειναι οταν το οχημα κοστιζει πιο πολυ να επισκευαστει απο οτι να το αγορασεις μεταχειρισμενο,ή οταν το οχημα δε μπορει να επισκευαστει με τροπο που να ειναι ασφαλες.

Κοιτας τιμες στο car,απο εκει παιρνουν πληροφοριες.
Βγαζεις ενα  Μ.Ο και αυτο υπολογιζεις οτι θα παρεις,αν καταληξουν οτι εχει ολικη.

Δημοσ.
Στις 20/5/2023 στις 1:52 ΠΜ, StamTheMan είπε

Δε γνωριζω πως γινεται τωρα,παλιοτερα στην ολικη,υπηρχε η δυνατοτηνα να σου δωσουν,αν θυμαμαι καλα,ενα μερος της εμπορικης αξιας και το κατεστραμενο.

Ολικη καταστροφη ειναι οταν το οχημα κοστιζει πιο πολυ να επισκευαστει απο οτι να το αγορασεις μεταχειρισμενο,ή οταν το οχημα δε μπορει να επισκευαστει με τροπο που να ειναι ασφαλες.

Κοιτας τιμες στο car,απο εκει παιρνουν πληροφοριες.
Βγαζεις ενα  Μ.Ο και αυτο υπολογιζεις οτι θα παρεις,αν καταληξουν οτι εχει ολικη.

4700 βγαινει ο Μ.Ο για βεσπα ίδιου ετους και ιδιο μοντέλο αλλά όλες έχουν στην καλύτερη 5000 χιλιόμετρα παραπάνω και κάποιες τα διπλάσια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Finn είπε

4700 βγαινει ο Μ.Ο για βεσπα ίδιου ετους και ιδιο μοντέλο αλλά όλες έχουν στην καλύτερη 5000 χιλιόμετρα παραπάνω και κάποιες τα διπλάσια.

Πιθανό να βασιστούν και σε κανά χρέπι με πολλαπλάσια χιλιόμετρα και τραγική κατάσταση.

Επίσης υπάρχει η δικαιολογία οτι οι τιμές στις αγγελίες δεν είναι οι τιμές μεταπώλησης καθώς υπάρχει και το παζάρι στη μέση οπότε πάνε να κόψουν και από εκεί.

Το μόνο που σε σώνει κάπως είναι οτι είναι σχετικά καινούριο μοντέλο.

Κοίτα να φανείς ξύπνιος για να πάρεις σωστή αποζημίωση (αν δεν στο φτιάξουν).

Δημοσ.

Δηλαδή αν εγώ αύριο τρακάρω και θέλει η ασφαλιστική να μου βγάλει το αμάξι ολική, μπορώ να βάλω 5 φίλους μου να ανεβάσουν μούφα αγγελίες του αυτοκινήτου μου με αισθητά ανεβασμένη τιμή ώστε να ανέβει η αξία του? Τι εμποδίζει κάποιον να το κάνει αυτό?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Πιθανό να βασιστούν και σε κανά χρέπι με πολλαπλάσια χιλιόμετρα και τραγική κατάσταση.

Επίσης υπάρχει η δικαιολογία οτι οι τιμές στις αγγελίες δεν είναι οι τιμές μεταπώλησης καθώς υπάρχει και το παζάρι στη μέση οπότε πάνε να κόψουν και από εκεί.

Το μόνο που σε σώνει κάπως είναι οτι είναι σχετικά καινούριο μοντέλο.

Κοίτα να φανείς ξύπνιος για να πάρεις σωστή αποζημίωση (αν δεν στο φτιάξουν).

Μα αυτο είναι το θέμα, να πάρω οτι αξίζει. Οι ασφαλιστικές κοιτάνε ακριβώς τα ίδια στοιχεία στις αγγελίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...