Finn Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Το σάββατο που μας πέρασε είχα την ατυχια να βρεθώ σε διαστάυρωση εντός χωριού με τη βέσπα μου και καθώς τη διέσχιζα ΙΧ παραβίασε στοπ και με σέντραρε κανονικά. Τη γλίτωσα με μόλωπες και πρησμένο δάχτυλο. Ο άλλος οδηγός δεν ήθελε να καλέσω αστυνομία την οποία και κάλεσα αλλά δεν ήρθε γιατί λέει δεν υπάρχει ανάγκη για ασθενοφόρο αφού δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Ήρθε πραγματογνόμων, κοινός και για τους 2, ο οποίος δέχτηκε δήλωση απ τον εργοδότη του άλλου οδηγού περί δικής τους υπαιτιότητας. Έχω ομως τις εξής απορίες: α. Ενώ όταν μου έκανε ερωτήσεις περι υπαιτιότητας και απάντησα αρντηικά, στο pdf που μου ήρθε από την anytime μετά έχουν σημειώσει ότι είπα ΔΕ ΞΕΡΩ στο ποιος φταίει β. Σήμερα έλαβα sms ότι εντός 7 ημερών θα ξέρουμε αν η άλλη ασφαλιστική αποδέχεται την ευθύνη. Είναι απλα τυπικό; γ. Λόγω τραυματισμού, αν και ελαφρύς, μπορεί η ασφαλιστική μου να διεκδικίσει και χαμένα μεροκάματα; δ. Σπάσιμο στο κινητό καλύπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 γ,δ οχι. Αφου δεν ειναι με τραυματισμο χαθηκε η μπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) οσο χαζο και αν ειναι, επειδη οι ασφαλιστικες και οι υπαιτοι των ατυχηματων σε μεγαλο ποσοστο ειναι μπαγλαμαδες, παντα δηλωνεις οτι τραυματιστηκες. καλα για την τροχαια δεν το συζηταμε καν, τσαμπα υπαρχει. δυστυχως δεν σε βλεπω να παιρνεις τιποτα. θα εισαι τυχερος αν δεχτουνε οτι φταιγανε. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από basilis_k6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε οσο χαζο και αν ειναι, επειδη οι ασφαλιστικες και οι υπαιτοι των ατυχηματων σε μεγαλο ποσοστο ειναι μπαγλαμαδες, παντα δηλωνεις οτι τραυματιστηκες. καλα για την τροχαια δεν το συζηταμε καν, τσαμπα υπαρχει. δυστυχως δεν σε βλεπω να παιρνεις τιποτα. θα εισαι τυχερος αν δεχτουνε οτι φταιγανε. Ο ιδιοκτήτης του άλλου οχήματος (όχι ο οδηγός) δήλωσε και ασφαλιστής και ήταν κατηγορηματικός ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη. Παίζει δηλαδή να μου τα γυρίσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Finn είπε Ο ιδιοκτήτης του άλλου οχήματος (όχι ο οδηγός) δήλωσε και ασφαλιστής και ήταν κατηγορηματικός ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη. Παίζει δηλαδή να μου τα γυρίσουν; Όλα παιζουν.. Απλά εσύ θα κάνεις αρνητική δήλωση... Θα αναφέρεις που έγινε ακριβώς το ατυχήμα δρόμο, stop, και θα δηλώσεις ότι αν δεν παρεις τα χρήματα για τις ζημιές που έχεις θα προβεις σε αγωγές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Τον Ιούλιο του 2021 βγήκε μία από Stop και έπεσα (όχι πάνω της), αποδέχθηκε την υπαιτιότητα. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, πληρώθηκα την επισκευή για το μηχανάκι (700€), τα έξοδα για μαγνητική, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, νάρθηκα, συν 500€ ψυχική οδύνη. Αν εργαζόμουν τότε (και φαινόταν) θα έπαιρνα και τα χαμένα μεροκάματα. Αν υπήρχε τελικά τραυματισμός μου είπαν ότι θα έπαιρνα αρκετά περισσότερα (εκτιμώ 1.500€-2.000€ τουλάχιστον, ανάλογα και τον τραυματισμό). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, phanispal είπε Τον Ιούλιο του 2021 βγήκε μία από Stop και έπεσα (όχι πάνω της), αποδέχθηκε την υπαιτιότητα. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, πληρώθηκα την επισκευή για το μηχανάκι (700€), τα έξοδα για μαγνητική, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, νάρθηκα, συν 500€ ψυχική οδύνη. Αν εργαζόμουν τότε (και φαινόταν) θα έπαιρνα και τα χαμένα μεροκάματα. Αν υπήρχε τελικά τραυματισμός μου είπαν ότι θα έπαιρνα αρκετά περισσότερα (εκτιμώ 1.500€-2.000€ τουλάχιστον, ανάλογα και τον τραυματισμό). Μάλλον εννοείς ηθική βλάβη. Η ψυχική οδύνη αφορά θάνατο οικείου προσώπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Ναι σωστά, δεν το θυμόμουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Γιατι δεν ρωτας τον ασφαλιστη σου να σε καθοδηγησει και ρωτας στο Insomnia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Γιατι δεν ρωτας τον ασφαλιστη σου να σε καθοδηγησει και ρωτας στο Insomnia ? Κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε αποψεις. Ποιος ο ρόλος υπαρξης του insomnia διαφορετικά; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Finn είπε Το σάββατο που μας πέρασε είχα την ατυχια να βρεθώ σε διαστάυρωση εντός χωριού με τη βέσπα μου και καθώς τη διέσχιζα ΙΧ παραβίασε στοπ και με σέντραρε κανονικά. Τη γλίτωσα με μόλωπες και πρησμένο δάχτυλο. Ο άλλος οδηγός δεν ήθελε να καλέσω αστυνομία την οποία και κάλεσα αλλά δεν ήρθε γιατί λέει δεν υπάρχει ανάγκη για ασθενοφόρο αφού δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Ήρθε πραγματογνόμων, κοινός και για τους 2, ο οποίος δέχτηκε δήλωση απ τον εργοδότη του άλλου οδηγού περί δικής τους υπαιτιότητας. Έχω ομως τις εξής απορίες: α. Ενώ όταν μου έκανε ερωτήσεις περι υπαιτιότητας και απάντησα αρντηικά, στο pdf που μου ήρθε από την anytime μετά έχουν σημειώσει ότι είπα ΔΕ ΞΕΡΩ στο ποιος φταίει β. Σήμερα έλαβα sms ότι εντός 7 ημερών θα ξέρουμε αν η άλλη ασφαλιστική αποδέχεται την ευθύνη. Είναι απλα τυπικό; γ. Λόγω τραυματισμού, αν και ελαφρύς, μπορεί η ασφαλιστική μου να διεκδικίσει και χαμένα μεροκάματα; δ. Σπάσιμο στο κινητό καλύπτει; Εφοσον καταγραφηκε που εγινε το ατυχημα και οτι υπαρχει στοπ, δεν υπαρχει περιπτωση να μη δικαιωθεις. Εφοσον δε πηγες νοσοκομειο ,δυσκολα να διεκδικησεις ποσο λογο τραυματισμου αλλα κυνηγησε το. Σπασιμο σε κινητο φυσικα και καλυπτει, οπως και οτιδηποτε καταστραφει απο το ατυχημα. Απλα θα πρεπει να το κυνηγησεις λιγακι γιατι τα κανουν γαργαρα συνηθως οι ασφαλιστικες αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 57 λεπτά πριν, Dantε είπε Εφοσον καταγραφηκε που εγινε το ατυχημα και οτι υπαρχει στοπ, δεν υπαρχει περιπτωση να μη δικαιωθεις. Εφοσον δε πηγες νοσοκομειο ,δυσκολα να διεκδικησεις ποσο λογο τραυματισμου αλλα κυνηγησε το. Σπασιμο σε κινητο φυσικα και καλυπτει, οπως και οτιδηποτε καταστραφει απο το ατυχημα. Απλα θα πρεπει να το κυνηγησεις λιγακι γιατι τα κανουν γαργαρα συνηθως οι ασφαλιστικες αυτα. Ο ασφαλιστής είπε ότι έχει σταλεί αίτημα στην υπαίτια ασφαλιστική περί αποδοχής υπαιτιότητας και ότι αυτή είναι η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 13 hours ago, Finn said: Το σάββατο που μας πέρασε είχα την ατυχια να βρεθώ σε διαστάυρωση εντός χωριού με τη βέσπα μου και καθώς τη διέσχιζα ΙΧ παραβίασε στοπ και με σέντραρε κανονικά. Τη γλίτωσα με μόλωπες και πρησμένο δάχτυλο. Ο άλλος οδηγός δεν ήθελε να καλέσω αστυνομία την οποία και κάλεσα αλλά δεν ήρθε γιατί λέει δεν υπάρχει ανάγκη για ασθενοφόρο αφού δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Ήρθε πραγματογνόμων, κοινός και για τους 2, ο οποίος δέχτηκε δήλωση απ τον εργοδότη του άλλου οδηγού περί δικής τους υπαιτιότητας. Έχω ομως τις εξής απορίες: α. Ενώ όταν μου έκανε ερωτήσεις περι υπαιτιότητας και απάντησα αρντηικά, στο pdf που μου ήρθε από την anytime μετά έχουν σημειώσει ότι είπα ΔΕ ΞΕΡΩ στο ποιος φταίει β. Σήμερα έλαβα sms ότι εντός 7 ημερών θα ξέρουμε αν η άλλη ασφαλιστική αποδέχεται την ευθύνη. Είναι απλα τυπικό; γ. Λόγω τραυματισμού, αν και ελαφρύς, μπορεί η ασφαλιστική μου να διεκδικίσει και χαμένα μεροκάματα; δ. Σπάσιμο στο κινητό καλύπτει; Λίγο μπερδεμένα τα γράφεις, αυτός που ήρθε δεν γίνεται να ήταν πραγματογνώμων, μάλλον η φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής ήταν που έκανε την καταγραφή. Επίσης δήλωση μπορεί να κάνει μόνο ο οδηγός του οχήματος, όχι ο εργοδότης του. α. Όταν σου έκανε ερωτήσεις περί υπαιτιότητας, δεν σου έδωσε να υπογράψεις ένα χαρτί με τις απαντήσεις σου? Το pdf που σου έστειλαν πάντως ήταν στην ουσία η δήλωση σου, έπρεπε να τους ζητήσεις να το αλλάξουν. β. Όχι δεν είναι τυπικό, είναι ουσιαστικό, η νομοθεσία υποχρεώνει την ασφαλιστική του άλλου να δηλώσει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα αν αποδέχεται ή όχι την υπαιτιότητα. γ. Όχι, κάτι τέτοιο μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. δ. Αν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ναι, η ζημιά στο κινητό έχει καταγραφεί από την φροντίδα? Έχουν πάρει φωτογραφίες του? Αν όχι μάλλον το ξεχνάς. 2 hours ago, Finn said: Κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε αποψεις. Ποιος ο ρόλος υπαρξης του insomnia διαφορετικά; Για να προσπαθούν να μας πείσουν οι ασφαλιστές το πόσο απαραίτητο είναι να ασφαλιζόμαστε μέσω αυτών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Λίγο μπερδεμένα τα γράφεις, αυτός που ήρθε δεν γίνεται να ήταν πραγματογνώμων, μάλλον η φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής ήταν που έκανε την καταγραφή. Επίσης δήλωση μπορεί να κάνει μόνο ο οδηγός του οχήματος, όχι ο εργοδότης του. α. Όταν σου έκανε ερωτήσεις περί υπαιτιότητας, δεν σου έδωσε να υπογράψεις ένα χαρτί με τις απαντήσεις σου? Το pdf που σου έστειλαν πάντως ήταν στην ουσία η δήλωση σου, έπρεπε να τους ζητήσεις να το αλλάξουν. β. Όχι δεν είναι τυπικό, είναι ουσιαστικό, η νομοθεσία υποχρεώνει την ασφαλιστική του άλλου να δηλώσει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα αν αποδέχεται ή όχι την υπαιτιότητα. γ. Όχι, κάτι τέτοιο μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. δ. Αν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ναι, η ζημιά στο κινητό έχει καταγραφεί από την φροντίδα? Έχουν πάρει φωτογραφίες του? Αν όχι μάλλον το ξεχνάς. Θεώρησα ότι είναι πραγματογνώμονας επειδή άρχισε να βγάζει φωτογραφίες από τα οχήματα και τις ζημιές τους αλλά τώρα που το λες άκουσα να αναφέρεται η φράση φροντίδα ατυχήματος. Στο pdf που έλαβα αναφέρεται ως οδηγός ο αλλοδαπός που οδηγούσε το οποίο είναι σωστό. Απλά και με την καθοδήγηση του εργοδότη του αποδέχθηκε ευθύνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 minute ago, Finn said: Θεώρησα ότι είναι πραγματογνώμονας επειδή άρχισε να βγάζει φωτογραφίες από τα οχήματα και τις ζημιές τους αλλά τώρα που το λες άκουσα να αναφέρεται η φράση φροντίδα ατυχήματος. Και η φροντίδα ατυχήματος βγάζει φωτογραφίες, αλλά για άλλο λόγο, για να βοηθήσει την ασφαλιστική για να καταλάβει την υπαιτιότητα. Αντιθέτως οι φωτογραφίες του πραγματογνώμονα είναι κυρίως για να προσδιοριστεί το ύψος της ζημιάς. 3 minutes ago, Finn said: Στο pdf που έλαβα αναφέρεται ως οδηγός ο αλλοδαπός που οδηγούσε το οποίο είναι σωστό. Απλά και με την καθοδήγηση του εργοδότη του αποδέχθηκε ευθύνη. Τώρα το λες σωστά, ο οδηγός ανέλαβε την ευθύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα