Titos301 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, μια γνωστή μου τις χάκαραν το λογαρισμο στο viber και αλλαξε νουμερο, κρατωντας την ιδια συσκευη. Εχει κανεις ιδεα πως μπορει να διαγραψει το παλιο της λογαρισμο;
Kthulhou Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Να πάει στην εταιρεία τηλεφωνίας που είχε το παλιό νουμερο. λογικά προσπαθούν να της χακάρουν κ την τράπεζα, καθώς πολλές επιβεβαιώσεις για κινήσεις έρχονται μέσω viber (ΣΟΣ να αλλάξει passwords κλπ από μηχάνημα (ΗΥ, tabletκλπ) που εμπιστεύεται Σε γνωστό μου που το έπαθε, κράτησε το παλιό νούμερο κ η εταιρία τηλεφωνίας του το καθάρισε κ το viber klp κ του το ξανάστησε καθαρό (ξαναλέω με το ίδιο νούμερο) κ ο χάκερ δεν είχε πλέον πρόσβαση 1
Titos301 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Kthulhou είπε Να πάει στην εταιρεία τηλεφωνίας που είχε το παλιό νουμερο. λογικά προσπαθούν να της χακάρουν κ την τράπεζα, καθώς πολλές επιβεβαιώσεις για κινήσεις έρχονται μέσω viber (ΣΟΣ να αλλάξει passwords κλπ από μηχάνημα (ΗΥ, tabletκλπ) που εμπιστεύεται Σε γνωστό μου που το έπαθε, κράτησε το παλιό νούμερο κ η εταιρία τηλεφωνίας του το καθάρισε κ το viber klp κ του το ξανάστησε καθαρό (ξαναλέω με το ίδιο νούμερο) κ ο χάκερ δεν είχε πλέον πρόσβαση 3 η ωρα τα ξημερωματα την χακαραν μπηκαν στην τραπεζα της και επειδη δεν ειχε χρηματα, εβγαλαν δανειο σε 3 λεπτα στο ονομα της 800€ αν το πιστευεις...αντε τωρα να το αποδειξεις στην τραπεζα, οκ θα της πω να παει σε ενα καταστηματα της εταιριας τηλεφωνιας να της το σβησουν, για ποια εταιρια ειναι του γνωστου σου;
Kthulhou Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 vodafone k να ακυρώσει τα πάντα στην τράπεζα, δάνεια κλπ 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Titos301 είπε 3 η ωρα τα ξημερωματα την χακαραν μπηκαν στην τραπεζα της και επειδη δεν ειχε χρηματα, εβγαλαν δανειο σε 3 λεπτα στο ονομα της 800€ αν το πιστευεις...αντε τωρα να το αποδειξεις στην τραπεζα, οκ θα της πω να παει σε ενα καταστηματα της εταιριας τηλεφωνιας να της το σβησουν, για ποια εταιρια ειναι του γνωστου σου; Οι κυριοι αυτοι απεκτησαν προσβαση στο e-banking της φιλης σου και οχι μονο στο viber.. Αυτο θα έπρεπε να την απασχολει. Δεν γνωρίζω να εκδιδουν δανεια οι τραπεζες μεσω viber. Αλλα αυτα παθαινεις οταν σε εμαιλς του τυπου "κερδισες 1000€ δωσε τα στοιχεια e-banking σου να τα καταθεσουμε" ψαρωνεις και τα δινεις. Πρωτα επρεπε να απευθυνθει στην τράπεζα. Εκει εχει το θεμα
Titos301 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Οι κυριοι αυτοι απεκτησαν προσβαση στο e-banking της φιλης σου και οχι μονο στο viber.. Αυτο θα έπρεπε να την απασχολει. Δεν γνωρίζω να εκδιδουν δανεια οι τραπεζες μεσω viber. Αλλα αυτα παθαινεις οταν σε εμαιλς του τυπου "κερδισες 1000€ δωσε τα στοιχεια e-banking σου να τα καταθεσουμε" ψαρωνεις και τα δινεις. Πρωτα επρεπε να απευθυνθει στην τράπεζα. Εκει εχει το θεμα Δυστυχως.. εχει κανει ενεργειες για τα της τραπεζας, εμενα με ρωτησε για το viber αλλα επειδη δεν εβγαλα ακρη, ειπα να ρωτησω
gorge18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μια στιγμη ρε παιδια. Απο την στιγμη που για να μπεις στο viber σου στελνει μνμ στο κινητό, πως γκενεν να το "χακαρουν";
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 https://help.viber.com/hc/en-us/articles/9174583112861-Deactivate-or-Uninstall-Viber-on-Your-Phone 1ο αποτελεσμα στο google και κανεις οτι λεει εκει που λεει deactivate. Ισως να χρειαστει την sim με το παλιο νουμερο για να το κανει. (43)
Titos301 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, jim_p είπε https://help.viber.com/hc/en-us/articles/9174583112861-Deactivate-or-Uninstall-Viber-on-Your-Phone 1ο αποτελεσμα στο google και κανεις οτι λεει εκει που λεει deactivate. Ισως να χρειαστει την sim με το παλιο νουμερο για να το κανει. (43) Αυτο δεν εχω καταλαβει, πρεπει να βαλει τη παλια sim να ανοιξει την εφαρμογη κα να κανει τα βηματα ή απλα γινεται και με την καινουρια sim απλα εκει που λεει αριθμο τηλεφωνου θα βαλει το παλιο νουμερο
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Την παλια sim τη θελει γιατι το viber "συνδεει" τον καθε λογαριασμο με την εκαστοτε sim και το imei του τηλεφωνου. Οποτε, για να κλεισει το viber απο το νουμερο που ειναι ηδη, πρεπει η διαδικασια να γινει με την παλια καρτα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια για τα παραπανω. (42) 1
Titos301 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, jim_p είπε Την παλια sim τη θελει γιατι το viber "συνδεει" τον καθε λογαριασμο με την εκαστοτε sim και το imei του τηλεφωνου. Οποτε, για να κλεισει το viber απο το νουμερο που ειναι ηδη, πρεπει η διαδικασια να γινει με την παλια καρτα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια για τα παραπανω. (42) απλα αν εχει απενεργοποιηθει - αφου αλλαξε νουμερο και sim- δεν θα μπορει ακομα και αν εχει τη φυσικη sim ?
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, jim_p είπε Την παλια sim τη θελει γιατι το viber "συνδεει" τον καθε λογαριασμο με την εκαστοτε sim και το imei του τηλεφωνου. Οποτε, για να κλεισει το viber απο το νουμερο που ειναι ηδη, πρεπει η διαδικασια να γινει με την παλια καρτα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια για τα παραπανω. (42) Kωδικό δεν στέλνει οποτε αν τον δώσεις τον κωδικό σου παίρνουν και το νούμερο;Αλλά και εγώ δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει περάσει πολύς καιρός που πέρασα viber σε νέα συσκευή.
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, Titos301 είπε απλα αν εχει απενεργοποιηθει - αφου αλλαξε νουμερο και sim- δεν θα μπορει ακομα και αν εχει τη φυσικη sim ? Αν απαιτείται sim και η sim είναι απενεργοποιημένη, τότε δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό για να τον διαγράψει. Όμως, αφού καταργήθηκε σαν αριθμός, φαντάζομαι πως δεν υπάρχει και πρόβλημα πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα