Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, silkman είπε

Βρηκα να αγορασω την οθόνη.  Το ανταλλακτικό.  Ρωταω το μαγαζί ποιος θα την περασει και μου προτείνουν έναν στο χαλανδρι.  Μπαινω γοογλε εχει 3.8 review το μαγαζι και στα σχολια βριζουν οτι τους χαλασε τα κινητα.  Εσυ θα πηγαινες σε αυτόν;

Που ειπα οτι δεν πληρώνω τον επαγγελματία να κανει τη δουλεια;  να δωσω ευχαριστως μεχρι 30ε αν ειναι να το παω εγω απο κει και να κάνει 10 λεπτα να την περασει.  Και να μην κανει ζημιά

Αλλα όχι, 150ε για 10 λεπτα δουλεια δεν δίνω, ούτε καθηγητης ιατρικής δεν παιρνει τόσα. 

Για πείτε τώρα, προτείνετε κάποιον κοντά μου να το αλλάξει;

Συνεχίζεις λάθος σκεπτικό. 
Καλύτερα πάλεψε το μόνος σου αφού έχεις κοστολογήσει το χρόνο και τα χρήματα που θες να πληρώσεις για την επισκευή αυτή.

Θεωρώ πως ακόμα και από εδώ μέσα να υπάρχουν άτομα που το κάνουν ερασιτεχνικά με τεχνογνωσία δεν θα αναλάμβαναν με τέτοια δεδομένα.

Δες και τις υπόλοιπες απόψεις μήπως καταλάβεις ότι σκέφτεσαι λάθος 🙂

5 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Αρχικά να ενημερώσω ότι το irepair δεν χρησιμοποιεί καν τη πρώτη εκδοχή (την lcd δηλαδή) γιατί δεν είναι κάν σωστό να βάλεις LCD σε κινητό με OLED οθόνη.

Έπειτα η "απλή" εκδοχή του είναι αυτή των 110 οπότε βγάζει 50€. Αλλά πληρώνεις και την επισκευή/αλλαγή του ανταλλακτικού, τη τεχνογνωσία του εκάστοτε τεχνικού, καθώς και τον τεχνικό έλεγχο και την εγγύηση που δίνει το κατάστημα (6 μήνες; 3 μήνες; δεν θυμάμαι)

Δεν λέω ότι το irepair και το κάθε σερβισάδικο είναι άγιοι (ειδικά το irepair της περιοχής μου είναι για τα τσιμέντα) αλλά καλώς ή κακώς έτσι κοστολογείται η εργασία...

Αλλιώς μπορείς κάλλιστα να βρείς κάποιον που κάνει σέρβις σπίτι του ή ακόμα καλύτερα κάποιον γνωστό σου που πιάνουν τα χέρια του. Καλή τύχη εύχομαι 🙂

Σωστός!

20 λεπτά πριν, dkmaster είπε

Με εντελώς φιλική διάθεση το σκεπτικό σου είναι λάθος. Αρχικά στο ανταλλακτικό, υπάρχουν πολλές συμβατές οθόνες αλλά ελάχιστες καλές. Όσο για το κόστος επισκευής το να το μετράς με τον χρόνο είναι τουλάχιστον τραγικό και μοιραίο λάθος. Στα καταστήματα οι τιμές περιλαμβάνουν ενοίκιο, λογαριασμούς, μισθούς υπαλλήλων, απόσβεση μηχανημάτων, απόσβεση κόστους απόκτησης γνώσης, παροχή εγγύησης και πολλά άλλα. Εγώ θα σου πρότεινα από τη στιγμή που αποφάσισες να χρησιμοποιείς ένα ακριβό εργαλείο που δεν δίνει ανταλλακτικά, να εμπιστευθείς είτε επίσημο σέρβις είτε ένα ισάξιο από πλευράς κριτικών πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Αν από την άλλη θεωρείς ότι το κινητό που επέλεξες δεν αξίζει τόσο και εμμένεις στον χρόνο ως μοναδικό παράγοντα για το κόστος τότε αν ο επαγγελματίας χρειάζεται 10 λεπτά, ο απαίδευτος το κάνει σε 1 ώρα οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου.

Πολύ σωστός!

Μφχ

• Thanks 2
Δημοσ.

Τί ρώτησα και γιατί άνοιξα το θέμα και απάντηση δεν πήρα;  Αν ξέρει κάποιον κανείς που τον προτείνει που σε λογική τιμή θα αλλάξει την οθόνη στο σπασμένο κινητό μου...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, silkman είπε

Αλλα όχι, 150ε για 10 λεπτα δουλεια δεν δίνω, ούτε καθηγητης ιατρικής δεν παιρνει τόσα.

ετσι ηταν και ο βεγγος στην ταινια "θα σε κανω βασιλισσα"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...