Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είχα το κινητό στο περβαζι του μπάνιου, χτύπησε τηλ με δόνηση κ έφυγε κάτω και πάει η οθόνη στο πάνω μέρος...🥲

Επίσης σταμάτησε να δουλεύει το FaceID. Προσπάθησα να το κάνω reset, βλέπει τη φάτσα μου αλλά δεν προχωράει η διαδικασία...

Φτιάχνει; και που θα προτείνατε να το πάω;  δε συζητάμε να βγάζει μηνύματα "εντοπίστηκε μη αυθεντικό ανταλλακτικο" και τετοια. Ο irepair θέλει 160€ για μη αυθεντική οθόνη...

Iphone xs max 256

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, silkman είπε

Σήμερα είχα το κινητό στο περβαζι του μπάνιου, χτύπησε τηλ με δόνηση κ έφυγε κάτω και πάει η οθόνη στο πάνω μέρος...🥲

Επίσης σταμάτησε να δουλεύει το FaceID. Προσπάθησα να το κάνω reset, βλέπει τη φάτσα μου αλλά δεν προχωράει η διαδικασία...

Φτιάχνει; και που θα προτείνατε να το πάω;  δε συζητάμε να βγάζει μηνύματα "εντοπίστηκε μη αυθεντικό ανταλλακτικο" και τετοια. Ο irepair θέλει 160€ για μη αυθεντική οθόνη...

Iphone xs max 256

Κάνε μια δοκιμή iStorm αν και λόγο μοντέλου δεν ξέρω αν θα μπορέσει να γίνει επισκευή...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, silkman είπε

Iphone xs max 256

Εφόσον δε θες να γράψει τέτοια μηνύματα σημαίνει ότι πας κατευθείαν σε επίσημο σέρβις για αυθεντικό ανταλλακτικό στα 459€ για την οθόνη μόνο. https://www.istorm.gr/iphone-service 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 10:12 ΠΜ, Zenor είπε

Στο xs max ότι οθόνη και να βάλεις δεν βγάζει μήνυμα. 

...είσαι σίγουρος ότι στις Ρυθμίσεις δεν αναφέρει ότι το ανταλλακτικό δεν είναι πιστοποιημένο;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kormos είπε

...είσαι σίγουρος ότι στις Ρυθμίσεις δεν αναφέρει ότι το ανταλλακτικό δεν είναι πιστοποιημένο;

1000% από το 11 και πάνω συμβαίνει αυτό με οθόνες, μπαταρίες και κάμερες.  

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Zenor είπε

1000% από το 11 και πάνω συμβαίνει αυτό με οθόνες, μπαταρίες και κάμερες.  

Αν το λες με ότι έχεις διαβάσει θα διαφωνήσω.

Σε περίπου 1 ώρα που θα έχω ένα με αλλαγμένη οθόνη θα βάλω εικόνα να δούμε...

Απ' όσο θυμάμαι κάτι αναφέρει...🤔

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν το λες με ότι έχεις διαβάσει θα διαφωνήσω.

Σε περίπου 1 ώρα που θα έχω ένα με αλλαγμένη οθόνη θα βάλω εικόνα να δούμε...

Απ' όσο θυμάμαι κάτι αναφέρει...🤔

Δεν το έχω διαβάσει κάπου, το κάνω καθημερινά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zenor είπε

Δεν το έχω διαβάσει κάπου, το κάνω καθημερινά. 

Τελικά το μήνυμα που μου εμφανίζει στη συσκευή είναι από μπαταρία.

Έτσι γιατί πρέπει να τα λέμε όλα 🙂

Θενξ όμως για την πληροφόρηση αυτή! 🤓

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Τελικά το μήνυμα που μου εμφανίζει στη συσκευή είναι από μπαταρία.

Έτσι γιατί πρέπει να τα λέμε όλα 🙂

Θενξ όμως για την πληροφόρηση αυτή! 🤓

Το μήνυμα που σου βγάζει είναι διότι έχει αλλαχτεί η μπαταρία χωρίς να μεταφερθεί το original BMS.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον βρηκα οθόνη, πουλανε 60 την απλη (LED) και 100-110 την OLED / AMOLED.  Προφανως ειναι οι ίδιες που αντικαθιστουν στα irepair με 160 κ 260 ευρώ.  160ε αρα χρεωνουν για 10 λεπτα δουλειά...

Υπαρχει κανεις που να μην ειναι εντελως κανίβαλος που να τον προτείνετε για αντικατασταση, περιοχη Χαλανδρι Ν ψυχικο Αγια Παρασκευη;  Την ειδα την διαδικασια δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλά λεω να μην παρω τα εργαλεια να το κανω μόνος μου...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, silkman είπε

Λοιπον βρηκα οθόνη, πουλανε 60 την απλη (LED) και 100-110 την OLED / AMOLED.  Προφανως ειναι οι ίδιες που αντικαθιστουν στα irepair με 160 κ 260 ευρώ.  160ε αρα χρεωνουν για 10 λεπτα δουλειά...

Υπαρχει κανεις που να μην ειναι εντελως κανίβαλος που να τον προτείνετε για αντικατασταση, περιοχη Χαλανδρι Ν ψυχικο Αγια Παρασκευη;  Την ειδα την διαδικασια δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλά λεω να μην παρω τα εργαλεια να το κανω μόνος μου...

Είναι εντελώς λάθος η άποψη σου και η τοποθέτηση αυτή.

Δεν μπορείς να κρίνεις την τεχνογνωσία κανενός.

Ακόμα και αν πρόκειται για 5 λεπτά εργασίας.

Το λάθος που όλοι κάνετε είναι ότι βλέπετε ένα μονταρισμένο βίντεο και θεωρείτε ότι είναι απλή διαδικασία.

Θα ευχηθώ καλή τύχη, αν και με αυτή τη νοοτροπία δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος για συνεργασία. 🙃

Ένα απλό παράδειγμα θα θέσω.

Σε γιατρό όταν πας και σε εξετάζει για 2-5 λεπτά και σου ζητάει 40-50€ δε νομίζω να λες κάτι, απλά πληρώνεις 🙂

Μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Είναι εντελώς λάθος η άποψη σου και η τοποθέτηση αυτή.

Δεν μπορείς να κρίνεις την τεχνογνωσία κανενός.

Ακόμα και αν πρόκειται για 5 λεπτά εργασίας.

Το λάθος που όλοι κάνετε είναι ότι βλέπετε ένα μονταρισμένο βίντεο και θεωρείτε ότι είναι απλή διαδικασία.

Θα ευχηθώ καλή τύχη, αν και με αυτή τη νοοτροπία δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος για συνεργασία. 🙃

Ένα απλό παράδειγμα θα θέσω.

Σε γιατρό όταν πας και σε εξετάζει για 2-5 λεπτά και σου ζητάει 40-50€ δε νομίζω να λες κάτι, απλά πληρώνεις 🙂

Μφχ

Βρηκα να αγορασω την οθόνη.  Το ανταλλακτικό.  Ρωταω το μαγαζί ποιος θα την περασει και μου προτείνουν έναν στο χαλανδρι.  Μπαινω γοογλε εχει 3.8 review το μαγαζι και στα σχολια βριζουν οτι τους χαλασε τα κινητα.  Εσυ θα πηγαινες σε αυτόν;

Που ειπα οτι δεν πληρώνω τον επαγγελματία να κανει τη δουλεια;  να δωσω ευχαριστως μεχρι 30ε αν ειναι να το παω εγω απο κει και να κάνει 10 λεπτα να την περασει.  Και να μην κανει ζημιά

Αλλα όχι, 150ε για 10 λεπτα δουλεια δεν δίνω, ούτε καθηγητης ιατρικής δεν παιρνει τόσα. 

Για πείτε τώρα, προτείνετε κάποιον κοντά μου να το αλλάξει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, silkman είπε

Βρηκα να αγορασω την οθόνη.  Το ανταλλακτικό.  Ρωταω το μαγαζί ποιος θα την περασει και μου προτείνουν έναν στο χαλανδρι.  Μπαινω γοογλε εχει 3.8 review το μαγαζι και στα σχολια βριζουν οτι τους χαλασε τα κινητα.  Εσυ θα πηγαινες σε αυτόν;

Που ειπα οτι δεν πληρώνω τον επαγγελματία να κανει τη δουλεια;  να δωσω ευχαριστως μεχρι 30ε αν ειναι να το παω εγω απο κει και να κάνει 10 λεπτα να την περασει.  Και να μην κανει ζημιά

Αλλα όχι, 150ε για 10 λεπτα δουλεια δεν δίνω, ούτε καθηγητης ιατρικής δεν παιρνει τόσα. 

Αρχικά να ενημερώσω ότι το irepair δεν χρησιμοποιεί καν τη πρώτη εκδοχή (την lcd δηλαδή) γιατί δεν είναι κάν σωστό να βάλεις LCD σε κινητό με OLED οθόνη.

Έπειτα η "απλή" εκδοχή του είναι αυτή των 110 οπότε βγάζει 50€. Αλλά πληρώνεις και την επισκευή/αλλαγή του ανταλλακτικού, τη τεχνογνωσία του εκάστοτε τεχνικού, καθώς και τον τεχνικό έλεγχο και την εγγύηση που δίνει το κατάστημα (6 μήνες; 3 μήνες; δεν θυμάμαι)

Δεν λέω ότι το irepair και το κάθε σερβισάδικο είναι άγιοι (ειδικά το irepair της περιοχής μου είναι για τα τσιμέντα) αλλά καλώς ή κακώς έτσι κοστολογείται η εργασία...

Αλλιώς μπορείς κάλλιστα να βρείς κάποιον που κάνει σέρβις σπίτι του ή ακόμα καλύτερα κάποιον γνωστό σου που πιάνουν τα χέρια του. Καλή τύχη εύχομαι 🙂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, silkman είπε

Με εντελώς φιλική διάθεση το σκεπτικό σου είναι λάθος. Αρχικά στο ανταλλακτικό, υπάρχουν πολλές συμβατές οθόνες αλλά ελάχιστες καλές. Όσο για το κόστος επισκευής το να το μετράς με τον χρόνο είναι τουλάχιστον τραγικό και μοιραίο λάθος. Στα καταστήματα οι τιμές περιλαμβάνουν ενοίκιο, λογαριασμούς, μισθούς υπαλλήλων, απόσβεση μηχανημάτων, απόσβεση κόστους απόκτησης γνώσης, παροχή εγγύησης και πολλά άλλα. Εγώ θα σου πρότεινα από τη στιγμή που αποφάσισες να χρησιμοποιείς ένα ακριβό εργαλείο που δεν δίνει ανταλλακτικά, να εμπιστευθείς είτε επίσημο σέρβις είτε ένα ισάξιο από πλευράς κριτικών πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Αν από την άλλη θεωρείς ότι το κινητό που επέλεξες δεν αξίζει τόσο και εμμένεις στον χρόνο ως μοναδικό παράγοντα για το κόστος τότε αν ο επαγγελματίας χρειάζεται 10 λεπτά, ο απαίδευτος το κάνει σε 1 ώρα οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...