whiteman7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/4/2023 στις 6:55 ΜΜ, highpriest είπε 11 ώρες πριν, magictoboggan είπε Τι σε τρομάζει; φανταζομαι οτι ευκολα μπορεις να το αντιληφθεις Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από whiteman7
kostasfalcon Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, anax111 είπε Έμπαινε insomnia! Το επόμενο "3 στον αέρα" με Avatar από ΑΙ. Τουλάχιστον δεν θα λέει καλημέρα καλησπέρα και καλή βραδιά… 1
alexx_bauer Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, alexpap είπε Θέλω μια ΑΙ για να μου λέει πότε θα βρέξει και μια ΑΙ να μου κρατάει την ομπρέλα. Και ΑΙ Ήδη υπάρχουν και τα δύο. Καλό θα ήταν όσο προλαβαίνεις να τα ενστερνιστείς αυτά και να αποφεύγεται η δαιμονοποίηση. 4 ώρες πριν, whiteman7 είπε φανταζομαι οτι ευκολα μπορεις να το αντιληφθεις Γίνε πιο συγκεκριμένος
alexpap Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τουλάχιστον δεν θα λέει καλημέρα καλησπέρα και καλή βραδιά… “Τουλάχιστον δεν θα λέει καλημέρα καλησπέρα και καλή βραδιά…” Αλλά θα λέει «καλημέρα καλησπέρα καλή βραδιά καλό λυκόφως καλό μεσονύχτιο καλό μεταμεσονύχτιο καλό λυκαυγές καλή χαραυγή καλή αυγή καλό πουρνό καλό πρωινό … και πάλι από την αρχή» Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από alexpap
kostasfalcon Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, alexpap είπε “Τουλάχιστον δεν θα λέει καλημέρα καλησπέρα και καλή βραδιά…” Αλλά θα λέει «καλημέρα καλησπέρα καλή βραδιά καλό λυκόφως καλό μεσονύχτιο καλό μεταμεσονύχτιο καλό λυκαυγές καλή χαραυγή καλή αυγή καλό πουρνό καλό πρωινό … και πάλι από την αρχή» Ότι πιο ηλίθιο μότο θα μπορούσαν να υιοθετήσουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα