Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JLEE είπε

Ξεκίνα από κέντρο και πήγαινε με βάση τα νούμερα του χάρτη!

image.png.d997799615bfb032c927834ce516d87c.png

Σ έυχαριστώ πολύ!! Η περιοχη Εσταυρωμενος σε ποιον αριθμό είναι?Μου το ανέφεραν αρκετοί

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JLEE είπε

Δεν τον έχω βάλει είναι πιο έξω από το 4! Είναι κοντά στο ΕΛΜΕΠΑ. 

Αμα μπορούσες να βάλεις και γεωγραφική θέση στα νούμερα, (αν γνωρίζεις)δηλαδή περιοχή για να μπορώ να ψάχνω για σπίτι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/5/2023 στις 9:11 ΠΜ, gorge18 είπε

Εγω που ειμαι απο Χανια, θα σου ελεγα οτι για Κρητη ειναι αναλογα τι τυπος εισαι για να διαλεξεις και πολη στην κρητη. Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. Ειναι το οτι αν αποφασισεις να πας π.χ. Χανια. πρωτα βρες και κλεισε σπιτι και μετα παρε μεταθεση (ή οτι αλλο πρεπει να παρεις.) Γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρεις..

Καλησπέρα! Δεν μου αρέσει η πολύ φασαρία, αλλά ούτε και να μην υπάρχει ψυχή και ειδικά τους χειμερινούς μήνες!! Και μου αρέσουν και οι περιοχές που είναι πιο γραφικές...Η αλήθεια είναι οτί με τα σπίτια γίνεται ένας χαμός!

έχω το περιθώριο να μετακομίσω μέχρι και τέλη Γενάρη λόγω δουλειάς.. Φθινόπωρο-χειμώνα είναι πιο εύκολο να βρεις σπίτι?

Δημοσ.
1 minute ago, kalokairi2011 said:

Καλησπέρα! Δεν μου αρέσει η πολύ φασαρία, αλλά ούτε και να μην υπάρχει ψυχή και ειδικά τους χειμερινούς μήνες!! Και μου αρέσουν και οι περιοχές που είναι πιο γραφικές...Η αλήθεια είναι οτί με τα σπίτια γίνεται ένας χαμός!

έχω το περιθώριο να μετακομίσω μέχρι και τέλη Γενάρη λόγω δουλειάς.. Φθινόπωρο-χειμώνα είναι πιο εύκολο να βρεις σπίτι?

Φθινόπωρο είναι η χειρότερη εποχή, όλοι ψάχνουν. Ίσως ο Νοέμβρης καλύτερα από το χάος του Σεπτέμβρη. Δεκέμβρη και Γενάρη δεν έχει κινητικότητα αναζήτησης, αλλά είναι και λιγότερα σπίτια διαθέσιμα, οπότε είναι πιθανότερο η όποια αγγελία βρεις, να ισχύει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kalokairi2011 είπε

Από πόλη για ποιο χαλαρά να κοιτάξω Ρεθυμνο ή Χανιά?

Σε τι θέση στο δημόσιο δουλευεις που έχεις τόσο μεγάλα περιθώρια επιλογής νησιού και πολης;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kalokairi2011 είπε

Η θέση είναι στο Ηρακλειο..αλλα θα προτιμούσα για διαμονή κάποιου πιο ήσυχα 

Ηράκλειο Χανιά ξέρεις πόσο μακρυά ειναι για καθημερινή μετάβαση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ηράκλειο Χανιά ξέρεις πόσο μακρυά ειναι για καθημερινή μετάβαση;

Για Ρεθυμνο σκεφτομουν 1 ωριτσα περιπου ειναι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kalokairi2011 είπε

Θα πας επαρχία και θα τρώς τόση ώρα στην μετακίνηση;Δεν μου ακούγεται καθόλου σωστό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα πας επαρχία και θα τρώς τόση ώρα στην μετακίνηση;Δεν μου ακούγεται καθόλου σωστό.

Είναι ταξιδιάρα ψυχή 😕

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kalokairi2011 είπε

Ειναι μια ωρα ΒΟΑΚ να το υπολογίζεις εξτρα αυτο. Δεν ειναι μια ωρα αττικη οδος... Αν δουλευεις ηρακλειο μην πας ρεθυμνο χανια πηγαινε καπου ηρακλειο. Ρεθυμνο χειμώνα και καλοκαιρι εχει κίνηση και χανια χειμώνα ειναι χαλαρα υπερβολικα αλλα ειναι πιο γραφικα. Ομως το 1,3 ωρα σε ΒΟΑΚ ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ....

• Like 2
Δημοσ.

Το σκέφτομαι κ γω (αν παν καλά οι business πρώτα ο Θεός🙏😆) να μετακομίσω Κρήτη ή Κύπρο. πήγα πέρυσι Κρήτη και Κύπρο για διακοπές, πέρασα πολύ όμορφα.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα στην Κύπρο ήταν τα ενοίκια στην Λεμεσό και το ότι οδηγούν ανάποδα.

Το μόνο αρνητικό που άκουσα για την Κρήτη γιατί όσο ήμουν εκεί δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα είναι αυτό πού λένε για την νοοτροπία μερικών στο νησί... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...