Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Σκέφτομαι για μόνιμη διαμονή σε νησί, δουλεύω στο δημόσιο. Ποιο νησί θα μου προτείνατε από τα παρακάτω? 

1.Κρήτη

2.Ρόδος

3.Κέρκυρα

4.Σύρος 

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  • Επάγγελμα;
  • Ηλικία;
  • Οικογενειακή κατάσταση; 
  • Χόμπι / Δραστηριότητες;
  • Τωρινός τόπος διαμονής;
  • Συγγενείς / φιλοι σε άλλο τόπο διαμονής;

Απάντησε στα παραπάνω και μετά θα έχει νόημα να σου απαντησουμε

• Like 6
Δημοσ.

Σε ζηλεύουμε ήδη, αλλά ναι, για δώσε προφίλ.

Θα πρόσθετα στις ερωτήσεις και τύπο προσωπικότητας, δηλαδή τι σου αρέσει να κάνεις, τι χόμπυ έχεις, κλπ.

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Κρήτη δεν είναι νησί. Είναι βουνό μέσα στην θάλασσα. 

Θα σου πρότεινα Σύρο λόγω απόστασης από την Αθήνα.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα επέλεγα την Κρήτη για μόνιμη διαμονή.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρήτη

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Δημόσιος υπάλληλος είμαι, 37 χρονών χωρίς υποχρεώσεις...Από χόμπι μου αρέσει το κολύμπι, τρέξιμο και η φωτογραφία! Σε επαρχία ζω! Απλά προτιμώ κάποιο μεγάλο νησί, να μην μελαγχολήσουμε και το χειμώνα αλλά και για ιατρική περίθαλψη που θεωρώ πως στα μικρά νησιά υπάρχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα!! Επίσης θα προτιμούσα και κάτι οικονομικό...

😀

Δημοσ.

Κρήτη και από εμένα, αλλά συμφωνώ ότι δεν έχεις την αίσθηση του νησιού, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Πάντως όλες οι επιλογές σου δεν είναι οικονομικές και δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις εύκολα σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.

Κρήτη εκτός αν δεν αντέχεις το κόλλημα με την παράδοση κ τον έντονο τοπικισμο. Κατά τα λοιπά μεγάλο μέρος με αίσθηση ωραία κατ εμέ. 

Αν όχι Ρόδος (my place of stay), αίσθηση νησιού με διαφορετικές οπτικές, πολλά μικρά νησάκια σε απόσταση πολύ σύντομη επίσης και 45 λεπτά από Τουρκικά παραλία για ταξιδάκια γνωριμίας με Μικρά Ασία. 

Κέρκυρα δε γνωρίζω. 

Σύρο μακριά δεν έχει ούτε ενα κρεβάτι ΜΕΘ, αχρείαστο να είναι κ είναι πολύ πιο μικρό νησί από τα υπόλοιπα. 

Ideally, διάλεξε 2 κ πήγαινε 1 εβδομάδα σε καθένα να δεις από μόνος σου κ να κρίνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

κερκυρα ειναι η πιο ομορφη, εχει αεροδρομιο με μπολικες πτησεις. ειναι μονο μια 1-2 ωρες καραβι και μετα εχεις τους καλυτερους οδικους αξονες για μακεδονια, αθηνα, πελλοπονησο. νορμαλ ανθρωποι, μεγαλο νησι, οκ παραλιες τιποτα φοβερο ομως, μεγαλη αλλα οχι τεραστια και εχει και βουνο. Δεν την συμπαθω πολύ αλλα απο τις επιλογες που εβαλες..

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω τουλάχιστον στα 3/4 με μισθό δημοσίου υπαλλήλου εκεί που ανεβαίνουν τα ενοίκια δεν θα είναι και τόσο άνετη η ζωή οικονομικά εκτως αν έχεις τόσο καλή θέση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kalokairi2011 είπε

Καλησπέρα!!

Σκέφτομαι για μόνιμη διαμονή σε νησί, δουλεύω στο δημόσιο. Ποιο νησί θα μου προτείνατε από τα παρακάτω? 

1.Κρήτη

2.Ρόδος

3.Κέρκυρα

4.Σύρος 

Κρήτη, δεν θα έχεις να ανησυχείς μήπως δεν έρθει το καράβι, είναι σχεδόν αυτόνομο το νησί από πλευράς προμηθειών. Μπορείς να κάνεις εκδρομές αφού είναι μεγάλο και συνδυάζει και βουνό και θάλασσα, έχει επιλογές για σχολεία αν έχεις παιδιά, νοσοκομεία, παραστάσεις πολιτισμού (το καλοκαίρι περισσότερες), διασκέδαση σχεδόν τα πάντα, νυχτερινή ζωή σε τουριστικές περιοχές όλο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα αν είσαι πχ ηράκλειο, θα βρίσκεις ποικιλία από λαχανικά κτλ με ποιότητα, γεύση αφού παράγονται τα περισσότερα τοπικά, λιμάνι για σύνδεση με κυκλάδες-πειραιά όπως και αεροδρόμια με πολλές επιλογές για ταξίδια στο εξωτερικό ιδίαιτερα την περίοδο Απρίλιος-Οκτώβριος ρώτα ότι άλλο θέλεις

• Like 2
Δημοσ.

Κρήτη οικονομικά, μιλάμε για αγορά για διατροφή, σούπερ μάρκετ κτλ, Κρήτη. Επίσης το ίδιο από θέμα κάλυψης για υγειονομικά. Έχει νοσοκομεία κτλ συν ότι είναι αρκετά μεγάλη για να μην την γυρίσεις γρήγορα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...