Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εχω την εντυπωση οτι και σε παλαιοτερο κτεο του δικου μου αυτοκινητου ειχαν γραψει εξωτερικες φθορες. 

Εγώ δεν θυμάμαι καθόλου αυτήν την παρατήρηση τα προηγούμενα χρόνια και ούτε την είχα διαβάσει στα site αυτοκινήτου που παλαιότερα ήμουν και αρκετά ενεργό μέλος.

Τώρα το τελευταίο τρίμηνο την έτυχα δύο φορές.

Μου κάνει εντύπωση γιατί ο ένας μου δεινόσαυρος η Ascona πέρασε εντελώς καθαρή ενώ είναι αρχαίο αμάξι.

Επεξ/σία από liakinen
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, Dantε said:

Εχω την εντυπωση οτι και σε παλαιοτερο κτεο του δικου μου αυτοκινητου ειχαν γραψει εξωτερικες φθορες. 

και λίγα σου έγραψαν με την ιταλική λαδιέρα! 

Cat Pounce GIF

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakinen είπε

Εγώ δεν θυμάμαι καθόλου αυτήν την παρατήρηση τα προηγούμενα χρόνια και ούτε την είχα διαβάσει στα site αυτοκινήτου που παλαιότερα ήμουν και αρκετά ενεργό μέλος.

Τώρα το τελευταίο τρίμηνο την έτυχα δύο φορές.

Μου κάνει εντύπωση γιατί ο ένας μου δεινόσαυρος η Ascona πέρασε εντελώς καθαρή ενώ είναι αρχαίο αμάξι.

Και μενα μου ειχε κανει εντυπωση. Αν θυμαμαι καλα το 2019 πρεπει να ηταν.

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

και λίγα σου έγραψαν με την ιταλική λαδιέρα! 

Cat Pounce GIF

Εσυ περνας ΚΤΕΟ το πεζω 2 σου;

Δημοσ.
Just now, Dantε said:

Εσυ περνας ΚΤΕΟ το πεζω 2 σου;

Μια χαρά περνάει η Γιαπωνέζα μου! στο ηχητικό κομμάτι θέλει λίγο ρύθμιση

innocent whistle GIF

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Βεβαια εγω θα γινω ο κακος και θα πω το προφανες...

Πως ισως αν ειναι χρεπι το αυτοκινητο ,δε θα πρεπε να το κυκλοφορεις καν. Γιατι αν εχει σαπια αμορτισερ, τι αλλο θα ειναι σαπιο.

Οταν το κανουν αλλοι στο δρομο, τους βριζουμε, οταν τα κανουμε εμεις δε τρεχει τιποτα.

τιποτε αλλο δεν εχει. ειναι 20 ετων και καιει λαδια. κτεο περασα πριν 6 μηνες κανονικα. εχουν γινει αρκετες επισκευες γυρω γυρω αλλα το μοτερ δεν σκοπευω να το φτιαξω. ειναι 2ο αμαξι, δεν θελω να σκασω 250 ευρω για αμορτισερ. τοσο απλα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Για Κυρλαγκίτση σε βλέπω.

παιζει να ειμαι ο μονος που το έπιασε :D (φοράω PSS απο τον Μιχάλη)

Επεξ/σία από cyberguy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εχω ενα fabia 20ετιας και πλεον δεν εχει καθόλου ανάρτηση. μηδεν ομως...

Στο κτεο τι ποσοστο βγαζει? Περναει?

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
3 ώρες πριν, imr είπε

Ποιο κτεο ρε παιδιά,  αν τσουλάει το αμάξι και έχει 4ροδες περνάει

προφανως. ειχα και εγω την ιδια απορια για το κτεο αν ειδαν κατι αλλα μου ειπε καποιος οτι δεν μετρανε αμορτισερ, περνας και μονο με ελατηρια. μετρανε κατι αλλο που δεν το θυμαμαι.

3 ώρες πριν, cyberguy είπε

παιζει να ειμαι ο μονος που το έπιασε :D (φοράω PSS απο τον Μιχάλη)

δεν μας λετε και εμας?

Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 2:54 ΜΜ, basilis_k6 είπε

τιποτε αλλο δεν εχει. ειναι 20 ετων και καιει λαδια. κτεο περασα πριν 6 μηνες κανονικα. εχουν γινει αρκετες επισκευες γυρω γυρω αλλα το μοτερ δεν σκοπευω να το φτιαξω. ειναι 2ο αμαξι, δεν θελω να σκασω 250 ευρω για αμορτισερ. τοσο απλα.

Αν για σενα δεν εχει καμια σημασια η ασφαλεια σου και ο οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου,τοτε μην τα αλλαζεις ρε φιλε!!!Αν η ζωη σου και η ζωη των αλλων  αξιζει λιγοτερο  απο 250 ευρω που θα σου βγουν τα αμορισερ τοτε τι να πω.Βασικα δεν φταις εσυ,φταινε αυτοι οι μαστορατζες των ΚΤΕΟ που στο περασαν.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

Αν για σενα δεν εχει καμια σημασια η ασφαλεια σου και ο οδηγικη συμπεριφορα του αυτοκινητου,τοτε μην τα αλλαζεις ρε φιλε!!!Αν η ζωη σου και η ζωη των αλλων  αξιζει λιγοτερο  απο 250 ευρω που θα σου βγουν τα αμορισερ τοτε τι να πω.Βασικα δεν φταις εσυ,φταινε αυτοι οι μαστορατζες των ΚΤΕΟ που στο περασαν.

Ηρεμήστε λίγο οι μαχητές της ασφάλειας, η χώρα φτωχοποιείται γρήγορα και κανείς από όσους έχει σχετικά πιο σύγχρονο αυτοκίνητο τώρα, δε θα μπορεί να αγοράσει σε 5-6 χρόνια που θα παλιώσει κι αυτό. Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει το 2030, που θα πιάσουμε την 20ετία από την τελευταία ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων (2009-2010).

Εκτός κι αν είστε οπαδοί του να μη μας ανήκει τίποτα, και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Εκεί πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Ηρεμήστε λίγο οι μαχητές της ασφάλειας, η χώρα φτωχοποιείται γρήγορα και κανείς από όσους έχει σχετικά πιο σύγχρονο αυτοκίνητο τώρα, δε θα μπορεί να αγοράσει σε 5-6 χρόνια που θα παλιώσει κι αυτό. Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει το 2030, που θα πιάσουμε την 20ετία από την τελευταία ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων (2009-2010).

Εκτός κι αν είστε οπαδοί του να μη μας ανήκει τίποτα, και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Εκεί πάσο.

Καπου τα εχεις μπερδεμενα ολα στο μυαλο σου αγαπητέ(οδηγικη ασφαλεια,οικ.κατασταση κ.λ.π)προφανως λογω ιδεοληψιων.Για ολα φταινε οι αλλοι,κακουργα κοινωνια.....Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα,οταν προκειται για την ασφαλεια σου η των γυρω σου.Το να εχεις ενα παλιο αμαξι,(ολα παλιωνουν καποια στιγμη)δεν σημαινει πως θα το κυκλοφορεις γνωριζοντας οτι  ισως κανεις ζημια στον εαυτο σου η στους γυρω σου.Λαστιχα,φρενα,αμορισερ ειναι βασικα για την ασφαλη οδηγηση,βασικα πραγματα για καθε οδηγο.

Επεξ/σία από jimmy1966
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 7:27 ΜΜ, jimmy1966 είπε

Φθηνά αμορτισερ > καθόλου αμορτισέρ. Αν ο άλλος δεν θέλει να δώσει πολλά καλύτερα ένα φθηνό σετ που θα τα φτύσει στα 50.000χλμ παρά να πει "άστο και έτσι καλά είναι".

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 2:16 ΜΜ, liakinen είπε

Μακάρι να ήταν μόνο τα αμορτισέρ το πρόβλημα σε τέτοια αυτοκίνητα.

Να χαρώ Ελληνικά ΚΤΕΟ.

Παλικάρι από το Opel Club τους πήγε Vectra C σε κατάσταση καινούργιου (από τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα) και του έγραψαν ελαφρές τοπικές φθορές (γρατσουνιές δηλαδή - που δεν έχει κιόλας) μόνο και μόνο για να φανεί ότι το εικοσαετίας αμάξι έχει κάτι. 

Του φίλου με αμορτισέρ που πονάει η μέση τι νούμερα βγάζει δηλαδή στο ΚΤΕΟ και περνάει;

Εδώ το κτεο μου γράφει πάντα ευθυγράμμιση και σε γνωστό έχουν γράψει χαμηλή πίεση ελαστικών (που δεν ίσχυε). Και του το παν στα ίσια ότι πάντα γράφουμε κάτι για να φαίνεται ότι κάναμε έλεγχο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...