basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 εχω ενα fabia 20ετιας και πλεον δεν εχει καθόλου ανάρτηση. μηδεν ομως... Τι λύσεις υπαρχουν για κατι φθηνο. το αμαξι δεν ξερω αν θα βγάλει 2-3 χρονια ακομα ζωντανο. μου είπαν κατι 280αρες και δεν παιζει να δωσω τοσα. Απέξω με τοποθέτηση ελλάδα παιζει καλυτερη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 αν είναι τόσο χάλια που πάει για παλιοσίδερα απλά να οδηγείς πιο αργά και προσεκτικά. κάτω από 50ευρω ανάρτηση/τεμάχιο δε παίζει και το χειρότερο κινέζο να βρεις. μαζί με τοποθέτηση το 250άρι είναι εγγυημένο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν είναι τόσο χάλια που πάει για παλιοσίδερα απλά να οδηγείς πιο αργά και προσεκτικά. κάτω από 50ευρω ανάρτηση/τεμάχιο δε παίζει και το χειρότερο κινέζο να βρεις. μαζί με τοποθέτηση το 250άρι είναι εγγυημένο. ποναει η μεση μου πλεον. και επειδη την εχω πατησει ξανα με οχημα που ολο ελεγα θα πεθάνει και αυτο ακομα δουλευει, ψαχνω να τα αλλάξω. βασικα απο οτι μου ειπαν ολα κινεζικα ειναι. τα φθηνα δηλαδη που εχουμε εδω ελλαδα στο εμποριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Όταν λες ανάρτηση,θα εννοείς αμορτισερ φαντάζομαι, https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/skoda/skoda-fabia/skoda-fabia-1999-2010 Από 150 ευρώ η 4αδα ξεκινάνε επώνυμα αμορτισερ,KYB,Sachs,Bilstein,Monroe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Όταν λες ανάρτηση,θα εννοείς αμορτισερ φαντάζομαι, https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/skoda/skoda-fabia/skoda-fabia-1999-2010 Από 150 ευρώ η 4αδα ξεκινάνε επώνυμα αμορτισερ,KYB,Sachs,Bilstein,Monroe αν κατάλαβα καλα ειναι με φπα η τιμη. ειχα κάνει τοποθέτηση με 50 ευρω πριν πολλα χρονια. αν μου παρουν πάλι τοσα ειναι καλα στο 200αρι. για ζακς ακουσα ασχημα λογια. τι προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αν κατάλαβα καλα ειναι με φπα η τιμη. ειχα κάνει τοποθέτηση με 50 ευρω πριν πολλα χρονια. αν μου παρουν πάλι τοσα ειναι καλα στο 200αρι. για ζακς ακουσα ασχημα λογια. τι προτείνεις? Ποιος σου είπε άσχημα λόγια για τα αμορτισερ Sachs;Έτσι γενικά και αόριστα ή κάποιο συγκεκριμένο για κάποιο συγκεκριμένο αμάξι;Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανταλλακτικών στο κόσμο και πρώτοι προμηθευτές σε πολλά αυτοκίνητα. Εφοσων το αμάξι σου το θεωρείς χρεπι,βάλε όποιο να’ναι στα 150 ευρώ.Δεν θα καταλάβεις διαφορά.Κινεζικά μην βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, jmmys είπε Ποιος σου είπε άσχημα λόγια για τα αμορτισερ Sachs;Έτσι γενικά και αόριστα ή κάποιο συγκεκριμένο για κάποιο συγκεκριμένο αμάξι;Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανταλλακτικών στο κόσμο και πρώτοι προμηθευτές σε πολλά αυτοκίνητα. Εφοσων το αμάξι σου το θεωρείς χρεπι,βάλε όποιο να’ναι στα 150 ευρώ.Δεν θα καταλάβεις διαφορά.Κινεζικά μην βάλεις. μου το είπε αυτος που μου είπε οτι πλεον τα ζακς ειναι κινέζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μου το είπε αυτος που μου είπε οτι πλεον τα ζακς ειναι κινέζικα να αλλάξεις μηχανικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε εχω ενα fabia 20ετιας και πλεον δεν εχει καθόλου ανάρτηση. μηδεν ομως... Τι λύσεις υπαρχουν για κατι φθηνο. το αμαξι δεν ξερω αν θα βγάλει 2-3 χρονια ακομα ζωντανο. μου είπαν κατι 280αρες και δεν παιζει να δωσω τοσα. Απέξω με τοποθέτηση ελλάδα παιζει καλυτερη τιμη? KYB excel-G βγαινουν για το δικο σου? Επισης πρεπει να δεις αν εχουν κλασει και τα ελατηρια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μου το είπε αυτος που μου είπε οτι πλεον τα ζακς ειναι κινέζικα Αν αυτός που στο είπε είναι μάστορας,τότε πρέπει να θεωρεί τους πελάτες του παντελώς ηλίθιους,όπου το 2023 μπορούνε μέσω Ίντερνετ να βρουνε σχεδόν κάθε πληροφορία ώστε να καταλάβουν τη κοτσάνα που τους είπε. Αν είναι κανένας γνωστός τότε απλά δεν ξέρει τι λέει. Γερμανικη μαρκα είναι,με έδρα το Schweinfurt.Δεν έχει καμμία σχέση με Κίνα. 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν αυτός που στο είπε είναι μάστορας,τότε πρέπει να θεωρεί τους πελάτες του παντελώς ηλίθιους,όπου το 2023 μπορούνε μέσω Ίντερνετ να βρουνε σχεδόν κάθε πληροφορία ώστε να καταλάβουν τη κοτσάνα που τους είπε. Αν είναι κανένας γνωστός τότε απλά δεν ξέρει τι λέει. Γερμανικη μαρκα είναι,με έδρα το Schweinfurt.Δεν έχει καμμία σχέση με Κίνα. έτυχε να βρεθω σε μια κουβεντα που καποιος άλλος ηθελε αμορτισερ. χωθηκα μετά αφου άκουσα τι του είπε και ρωτησα. χωρις να ξερει αν ειμαι στην πιατσα για αμορτισερ δηλαδη, μου είπε οτι οι παρτιδες που πηραν τελευταια ειναι απο κίνα και ειναι πολύ χειροτερα απο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε τα ζακς ειναι κινέζικα sachs λέγονται και είναι γερμανικά και είναι ο κατασκευαστής των "μαμα" αμορτισέρ & ελατηρίων της Alfa Romeo 159 (που έχω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μου είπε οτι οι παρτιδες που πηραν τελευταια ειναι απο κίνα και ειναι πολύ χειροτερα απο πριν. Στα κεντρικά της Sachs στη Γερμανία δουλεύει αυτός και ξέρει για τις τελευταίες παρτίδες;Πάντως Made in China δεν γράφουν Η Sachs δεν κατασκευάζει τίποτα στη Κίνα,δεν θα βρεις ουτε ένα άρθρο που να λέει κάτι τέτοιο, η Bilstein ξεκίνησε παραγωγή εκεί το 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εχω ενα fabia 20ετιας και πλεον δεν εχει καθόλου ανάρτηση. μηδεν ομως... Τι λύσεις υπαρχουν για κατι φθηνο. το αμαξι δεν ξερω αν θα βγάλει 2-3 χρονια ακομα ζωντανο. μου είπαν κατι 280αρες και δεν παιζει να δωσω τοσα. Απέξω με τοποθέτηση ελλάδα παιζει καλυτερη τιμη? Σε ανάλογη περίπτωση τα φθηνότερα ήταν τα Monroe και μετά πήγαινε τα Kyb. Πάντως να έχεις υπ όψιν μήπως χρειαστεί και κανένα μπαλάκι ψιλιδιων ή ακρομπαρα αφού θα ασχοληθείς και θα μπουν νέα αμορτισέρ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν κατάλαβα καλα ειναι με φπα η τιμη. ειχα κάνει τοποθέτηση με 50 ευρω πριν πολλα χρονια. αν μου παρουν πάλι τοσα ειναι καλα στο 200αρι. για ζακς ακουσα ασχημα λογια. τι προτείνεις? Πιο άσχημα απο αυτά που φοράς τώρα δεν θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα