_emperor Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, Sebu είπε Καλορίζικος Δεν το θεωρω βέβαια αντιπροσωπευτικη χρηση για το μεσο χρηστη να γραψει μονοκομματα 286gb απαξ ή συνεχεια, εννοωντας οτι αν ο δισκος συμπεριφερεται τοσο καλα σε αυτη την ακραια one-off χρηση για το μεσο χρηστη, σε μεσες συνθηκες λειτουργιας θα ειναι αψογος. ευχαριστω, ναι ακραιο τεστ αλλα πχ η σειρα 980 και η 990 μετα απο ενα σημειο επισης κανουν slowdown αλλα υποφερτο, αλλοι μετα απο ενα σημειο σερνονται, οποτε καλο ειναι να ξερουμε τι παιζει, ιδιως στο writing 😁 εγω παρελαβα με ACS Επαρχια (UPS αποστολη), παρελαβε αλλος να μας πει firmware? 2
CMOS_Z Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, _emperor είπε τωρα τον πηρα απο την "προσφορα" του amazon.FR σφραγισμενος ηρθε Σε ΙΟΜeter που τον δοκιμασα, ο 990Pro εβγαζε 140.000 αυτος γυρω στις 105.000, οκ παντως δε τον βλεπω κακο δισκο και αφου δε μου κανει slowdown πολυ θετικο. Ακόμα έχουν δηλαδή στοκ μια χαρά! Κοίτα σε καθημερινή χρήση οι νεότεροι με elpis τα πάνε καλύτερα με την μεγαλύτερη και πιο γρήγορη cache αλλά μετά από εκεί όντως είναι λάσπη η εγγραφή, ειδικά εάν ο δίσκος γεμίσει (μικρότερη cache). 2 ώρες πριν, duffyduck είπε Εμένα από τις 6/5 που έφυγε από Ιταλία, σήμερα ήρθε Ελλάδα και πριν λίγο εμφανίστηκε και στα ΕΛΤΑ. Μου έλεγε ότι θα παραλάβω σήμερα μέχρι τι 20:00. Sure thing 😂🤣 😂🤣 😂🤣 😂🤣 Τώρα πια από Δευτέρα. Και εδώ έτσι. Στην ίδια παλέτα είμαστε, κάπου ξέμειναν Ιταλία οι δικοί μας! 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, journeyman77 είπε πήρα πρόσφατα αυτό. Το αναμένω από μέρα σε μέρα. Ψαχνόμουν για TB4 αλλά τσούζουν (100€+). Νταξ και USB -C θα ζήσουμε. Γράψε καμιά εντύπωση όταν παραλάβεις γιατί δεν είναι κάτι που το βιάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kaklikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μολις τον κουμπωσα και εγω. Απο firmware φοραει το 4B2QEXM7 που απ ότι βλεπώ ειναι το τελευταιο. Ημερομηνία κατασκευης 16/12/22. 5 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε κανένα αξιόπιστο εξωτερικό κουτί έχει πάρει κάποιος να μας δώσει τα φώτα του Ψαξε για τα raidsonic icy box. Έχω ενα με usb 3.1 και ειναι αξιοπιστο. Βγαζει και με type c και με ψυκτρες. 1
giorginho Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kaklikos είπε ...Ημερομηνία κατασκευης 16/12/22. LOL, πρεπει να ειχε πολυ αποθεμα το αμαζον, εμενα λεει 22/3/2023..! Περι "εξωτερικου κουτιου" ΠΡΟΣΟΧΗ ο ssd ειναι M key, κυκλοφορει παρα πολυ πραμα σε Β key και δυστυχως κι ενα κουτακι τετοιο που ειχα παρει προ καιρου εγω Β ειναι και δεν ταιριαζει! Δυστυχως δεν αναγραφεται πουθενα μα πουθενα ουτε πανω στο δισκο, ουτε στη συσκευασια του ουτε και στα φυλλαδια που περιλαμβανονται σε αυτην το τι "key" ειναι... Να δω τωρα πώς θα πετυχω χωρις βαβουρα την κλωνοποιηση του OS απο τον παλιο στον νεο Μ.2 (μονο 1 θεση Μ.2 εχει το λαπτοπ). Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από giorginho
vdeseris Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, giorginho είπε LOL, πρεπει να ειχε πολυ αποθεμα το αμαζον, εμενα λεει 22/3/2023..! Περι "εξωτερικου κουτιου" ΠΡΟΣΟΧΗ ο ssd ειναι M key, κυκλοφορει παρα πολυ πραμα σε Β key και δυστυχως κι ενα κουτακι τετοιο που ειχα παρει προ καιρου εγω Β ειναι και δεν ταιριαζει! Δυστυχως δεν αναγραφεται πουθενα μα πουθενα ουτε πανω στο δισκο, ουτε στη συσκευασια του ουτε και στα φυλλαδια που περιλαμβανονται σε αυτην το τι "key" ειναι... Να δω τωρα πώς θα πετυχω χωρις βαβουρα την κλωνοποιηση του OS απο τον παλιο στον νεο Μ.2 (μονο 1 θεση Μ.2 εχει το λαπτοπ). https://www.skroutz.gr/s/24401777/RaidSonic-Icy-Box-IB-1824ML-C31-Θήκη-για-Σκληρό-Δίσκο-M-2-PCI-Express-με-σύνδεση-Type-C-60717.html Με αυτήν την θήκη το Samsung data migration tool βλέπει τους δίσκους και προχωράει κανονικά η κλωνοποίηση. Με μια θήκη της Orico δεν έβλεπε τον m2 σαν Samsung και δεν μπορούσα να κάνω κλωνοποίηση.
kaklikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, giorginho είπε LOL, πρεπει να ειχε πολυ αποθεμα το αμαζον, εμενα λεει 22/3/2023..! Περι "εξωτερικου κουτιου" ΠΡΟΣΟΧΗ ο ssd ειναι M key, κυκλοφορει παρα πολυ πραμα σε Β key και δυστυχως κι ενα κουτακι τετοιο που ειχα παρει προ καιρου εγω Β ειναι και δεν ταιριαζει! Δυστυχως δεν αναγραφεται πουθενα μα πουθενα ουτε πανω στο δισκο, ουτε στη συσκευασια του ουτε και στα φυλλαδια που περιλαμβανονται σε αυτην το τι "key" ειναι... Να δω τωρα πώς θα πετυχω χωρις βαβουρα την κλωνοποιηση του OS απο τον παλιο στον νεο Μ.2 (μονο 1 θεση Μ.2 εχει το λαπτοπ). Βαλε ενα acronis και θα κανεις την δουλεια σου! Ή οτι ειπε ο φιλος απο πανω! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από kaklikos 1
SeNNinhA Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, giorginho είπε LOL, πρεπει να ειχε πολυ αποθεμα το αμαζον, εμενα λεει 22/3/2023..! Περι "εξωτερικου κουτιου" ΠΡΟΣΟΧΗ ο ssd ειναι M key, κυκλοφορει παρα πολυ πραμα σε Β key και δυστυχως κι ενα κουτακι τετοιο που ειχα παρει προ καιρου εγω Β ειναι και δεν ταιριαζει! Δυστυχως δεν αναγραφεται πουθενα μα πουθενα ουτε πανω στο δισκο, ουτε στη συσκευασια του ουτε και στα φυλλαδια που περιλαμβανονται σε αυτην το τι "key" ειναι... Να δω τωρα πώς θα πετυχω χωρις βαβουρα την κλωνοποιηση του OS απο τον παλιο στον νεο Μ.2 (μονο 1 θεση Μ.2 εχει το λαπτοπ). Καλα με εκαψες τωρα. Με τοσες φωτο δηλαδη εσύ χρειαζεσαι να σου το πει καποιος ότι ειναι Μ key?
giorginho Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Καλα με εκαψες τωρα. Με τοσες φωτο δηλαδη εσύ χρειαζεσαι να σου το πει καποιος ότι ειναι Μ key? Συγνώμη, το να χωράει/ταιριάζει από το να μην χωραει/ταιριάζει ο 970 σε αυτό το κουτάκι της φωτογραφίας εσένα σου φαίνεται να βγάζει μάτι;;;; Αν το διαχωριστικό ήταν μισό χιλιοστό (!!) αριστερά θα χώραγε!
SeNNinhA Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorginho είπε Συγνώμη, το να χωράει/ταιριάζει από το να μην χωραει/ταιριάζει ο 970 σε αυτό το κουτάκι της φωτογραφίας εσένα σου φαίνεται να βγάζει μάτι;;;; Αν το διαχωριστικό ήταν μισό χιλιοστό (!!) αριστερά θα χώραγε! Να παμε πρωτα στην Αλβαβητα: Το Β-key είναι το παλιό και υποστηρίζει εως PCIe-2 To M-Key ειναι το νεοτερο και υποστηρίζει ταχύτητες PCIe-4 Οπότε ενώ ολοι εσεις εδω ψειρίζετε τα speed tests για να βρειτε τα miliseconds που ο ενας controler ειναι καλύτερος απο ενα αλλο δεν γνωρίζετε τα βασικά απο τα πρωτόκολα επικοινωνίας? ΟΚ. Το δέχομαι. Να παμε λοιπόν σε ακόμη πιο απλά πράγματα. Πριν την αλφαβητα. Στο νηπιαγωγείο μας εδειχναν εικονίτσες αφου δεν ξέραμε γραμματα ακόμη. Τι ακριβως σε μπερδευει στην παραπανω εικόνα και θελεις καποιος να σου το γραψει στο κουτί? M-key στην δεξιά πλευρά της θύρας. Β-key στην αριστερή πλευρά της θύρας. Β+Μ key είναι μια ενδιαμεση κατασταση που στην πραξη εχεις ταχυτητες Β-key σε M-key θυρα για πρακτικους λογους. Παρακατω ειναι μια απο τις πολλες φωτογραφιες που βλεπεις πριν το αγορασεις: Ας κάνουμε τωρα και την παρακατω άσκηση: Παιδακια τωρα θα συγκρινουμε και θα βρουμε με τι μοιαζει ο δισκος που βλεπετε δεξια. Και τωρα η κρίσιμη ερώτηση κρίσης: Ποιος πρέπει να γνωρίζει τι κουτάκι εχεις εσυ στο σπίτι σου και σε τι θυρα θελεις να χρησιμοποιήσεις ενα δίσκο? α) Ο πωλητής β) Εσυ Επίσης καλο ειναι να γνωρίζεις την πλευρά με την οποία τοποθετείται ενας SSD. Και ευτυχω που δεν χωραει γιατι πας να τον βαλεις με την λαθος πλευρα. Γι αυτο και οι κατασκευαστές το εχουν κανει ετσι για να μας προστατεψουν απο τετοια λαθη. Με την ιδια λογική θα πρεπει λογικά να προσπαθείς να βάλεις και τις μνήμες σου αναποδα στα slots.... Sorry guys. Δεν ειναι κακό να μην γνωρίζουμε πραγματα αλλα όχι οτι φταιει καποιος αλλος για αυτο!! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από SeNNinhA
giorginho Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε φίλος έδειξες τόσες φωτογραφίες. Σου λέει/γράφει κανένας πουθενά ότι είναι Μ και όχι Β? Απάντηση (γιατί σίγουρα θα ζοριστείς να την βρεις) : ΌΧΙ, δε σου λέει. Πάρε τώρα τη φωτο του Μ και του Β και γύρνα ένα από τα δύο ανάποδα και πες μας αν συμπίπτουν ή όχι. Ειναι λες και κοιτάς στον καθρέφτη. Τα περί "δεξιά και αριστερά" είναι κολοκυθόπιτα. Η πληροφορία περί Μ και Β είναι κάτι βασικότατο και έπρεπε να είναι ακριβώς ανάμεσα στο Μ.2 και το 2280. Αντί αυτού δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΆ! Είναι προφανές ότι αν δεν κάνεις ηλίου φαεινοτερη μια τέτοια πληροφορία θα μπερδέψεις πολύ κόσμο που δεν έχει ήδη 2-3 τέτοια πράγματα στο γραφείο του να ξέρει ακριβώς τι παίζει και τι δεν του λενε. Και αν κοιτάξεις θα δεις ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ξεψυρισει καμία ταχύτητα, ούτε θεωρητικά δηλαδή. Έγραψα 3 πράματα "τον πήρα", "ήρθε", "δεν μπαίνει στη θήκη" (ευτυχώς μπαίνει στο λαπτοπ). 1ος nvme που πήρα είναι, ως τώρα είχα μόνο άλλον έναν και τον είχε ήδη μέσα το λαπτοπ. Εξάρτημα τέτοιου είδους (msata τότε, αλλά ίσως ήταν Β+Μ, ίσως Α+Ε, δε θυμάμαι, δεν ασχολήθηκα και δεν το ήξερα κιόλας ποτέ, απλά τότε ήταν πανεύκολο το να ταιριάξει "οπτικά" όπως λες γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο με τέτοια διάταξη των pins) πήρα επίσης μία και μοναδική φορά πριν 10 χρόνια και βάλε για λαπτοπ του 2008! Είναι λίγο ευνόητο όταν αγοράζεις Μ.2 σειράς του 2019 (?) και κουτί στα τέλη του 2020 ότι αφού είναι για Μ.2 Nvme θα πρέπει να είναι και συμβατά. Αν δεν είναι, ή καλύτερα αν υπάρχει περίπτωση να μην είναι, και πολύ περισσότερο αν παίζει τέτοια υπερβολική ομοιότητα με άλλο, μη συμβατό πρότυπο, θα πρέπει οι κατασκευαστές να φροντίζουν να το κάνουν πολύ πιο ορατό από το να περιμένουν από κάποιον να αναγνωρίσει "mirror images" δύο πρακτικά ιδίων εικόνων χωρίς κάποια εμπειρία ή πληροφόρηση. Εδώ έπαιρνα μητρική της AMD κάποτε και σε 3 μήνες μου έβγαζαν νέα γενιά επεξεργαστών, μη συμβατή με τη μητρική που μόλις είχα πάρει. Και ο άλλος πουλάει ακόμα τέλη 2020 τεχνολογία 2007; Και φταίω εγώ ε; Με τις μνήμες που λες ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να μπερδευτείς, γιατί αν πας ανάποδα θα δεις ότι η εγκοπή είναι πολύ μακριά. Εδώ είναι μισό χιλιοστό! Μισό ΧΙΛΙΟΣΤΌ! Με λίγο ζόρι χωράει μια χαρά! Και ουσιαστικά το ίδιο το σχήμα της υποδοχής σε κατευθύνει για το πώς θα βάλεις το εξάρτημα. Ευχαριστώ για το tutorial πάντως, αν και φάνηκε ότι είχες πολύ όρεξη να την πεις σε κάποιον να δείξεις τι καλά που τα ξέρεις όλα, ενώ εγώ απλά θέλησα να μεταφέρω το "πάθημά" μου να μην την πατήσει κι άλλος έτσι. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από giorginho
SeNNinhA Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, giorginho είπε Ρε φίλος έδειξες τόσες φωτογραφίες. Σου λέει/γράφει κανένας πουθενά ότι είναι Μ και όχι Β? Απάντηση (γιατί σίγουρα θα ζοριστείς να την βρεις) : ΌΧΙ, δε σου λέει. Πάρε τώρα τη φωτο του Μ και του Β και γύρνα ένα από τα δύο ανάποδα και πες μας αν συμπίπτουν ή όχι. Ειναι λες και κοιτάς στον καθρέφτη. Τα περί "δεξιά και αριστερά" είναι κολοκυθόπιτα. Η πληροφορία περί Μ και Β είναι κάτι βασικότατο και έπρεπε να είναι ακριβώς ανάμεσα στο Μ.2 και το 2280. Αντί αυτού δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΆ! Είναι προφανές ότι αν δεν κάνεις ηλίου φαεινοτερη μια τέτοια πληροφορία θα μπερδέψεις πολύ κόσμο που δεν έχει ήδη 2-3 τέτοια πράγματα στο γραφείο του να ξέρει ακριβώς τι παίζει και τι δεν του λενε. Και αν κοιτάξεις θα δεις ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ξεψυρισει καμία ταχύτητα, ούτε θεωρητικά δηλαδή. Έγραψα 3 πράματα "τον πήρα", "ήρθε", "δεν μπαίνει στη θήκη" (ευτυχώς μπαίνει στο λαπτοπ). 1ος nvme που πήρα είναι, ως τώρα είχα μόνο άλλον έναν και τον είχε ήδη μέσα το λαπτοπ. Εξάρτημα τέτοιου είδους (msata τότε, αλλά ίσως ήταν Β+Μ, ίσως Α+Ε, δε θυμάμαι, δεν ασχολήθηκα και δεν το ήξερα κιόλας ποτέ, απλά τότε ήταν πανεύκολο το να ταιριάξει "οπτικά" όπως λες γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο με τέτοια διάταξη των pins) πήρα επίσης μία και μοναδική φορά πριν 10 χρόνια και βάλε για λαπτοπ του 2008! Είναι λίγο ευνόητο όταν αγοράζεις Μ.2 σειράς του 2019 (?) και κουτί στα τέλη του 2020 ότι αφού είναι για Μ.2 Nvme θα πρέπει να είναι και συμβατά. Αν δεν είναι, ή καλύτερα αν υπάρχει περίπτωση να μην είναι, και πολύ περισσότερο αν παίζει τέτοια υπερβολική ομοιότητα με άλλο, μη συμβατό πρότυπο, θα πρέπει οι κατασκευαστές να φροντίζουν να το κάνουν πολύ πιο ορατό από το να περιμένουν από κάποιον να αναγνωρίσει "mirror images" δύο πρακτικά ιδίων εικόνων χωρίς κάποια εμπειρία ή πληροφόρηση. Εδώ έπαιρνα μητρική της AMD κάποτε και σε 3 μήνες μου έβγαζαν νέα γενιά επεξεργαστών, μη συμβατή με τη μητρική που μόλις είχα πάρει. Και ο άλλος πουλάει ακόμα τέλη 2020 τεχνολογία 2007; Και φταίω εγώ ε; Με τις μνήμες που λες ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ να μπερδευτείς, γιατί αν πας ανάποδα θα δεις ότι η εγκοπή είναι πολύ μακριά. Εδώ είναι μισό χιλιοστό! Μισό ΧΙΛΙΟΣΤΌ! Με λίγο ζόρι χωράει μια χαρά! Και ουσιαστικά το ίδιο το σχήμα της υποδοχής σε κατευθύνει για το πώς θα βάλεις το εξάρτημα. Ευχαριστώ για το tutorial πάντως, αν και φάνηκε ότι είχες πολύ όρεξη να την πεις σε κάποιον να δείξεις τι καλά που τα ξέρεις όλα, ενώ εγώ απλά θέλησα να μεταφέρω το "πάθημά" μου να μην την πατήσει κι άλλος έτσι. Οτι πεις. Εγω ξερω οτι οταν πας να κανεις μια αγορα εξοπλισμου ωφειλεις να ελεγξεις την συμβατοτητα αυτου που αγοραζεις ΠΡΙΝ το αγορασεις. Εαν πας και ψαξεις τα specs του δισκου που αγορασες θα τα βρεις. Εαν θελεις απλα να τεμπελιασεις και να γκρινιαξεις οτι καποιος δεν σου ταισε αυτη την πληροφορια στο στομα τοτε δεν μπορω να το σχολιασω περισσοτερο. Εαν παλι θελεις να πρσπαθησεις να βαλεις τους δισκους σου αναποδα στο slot τοτε κανενας δεν φταιει σε αυτο. Ανοιξε τις οδηγίες τοποθετησης. Ειναι αποκλειστικα δικη σου η ευθυνη αλλα εσυ παραπονιεσαι οτι δεν στο γραφει με μεγαλα γραμματα πανω στο κουτι την ιδια στιγμη που δεν γνωριζεις ουτε πως να τον βαλεις σωστα. Οπως ειπα το να μην γνωριζεις ειναι αποδεκτο. Κανενας δεν τα ξερει ολα. Αλλα το να πετας την ευθυνη στους αλλους δεν το βλεπω σωστό. Αλλα Οκ. Δικες σου οι αποφασεις. No problem. Καη σου ημερα
SV1EOD Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή είδα ότι υπάρχουν συμφορουμίτες που ψάχνονται για εξωτερική θήκη m2 δίσκου να αναφέρω ότι έχω αγοράσει αυτήν: https://vi.aliexpress.com/item/1005003996419437.html Την είχα πάρει στα 16 € κομπλέ με μεταφορά και ΦΠΑ πριν από σκάρτο 1 χρόνο, τώρα βγαίνει κάπου 17,5 €, δεν είναι ούτε τόσο όμορφη και πιθανολογώ πως ίσως ούτε τόσο ποιοτική όσο αυτές που ποστάρανε οι συμφορουμίτες αλλά είναι φτηνή, υποστηρίζει και SATA και M2 SSD και τουλάχιστον μέχρι τώρα εγώ δεν έχω παράπονο, την δουλειά της την κάνει. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από SV1EOD 1
duffyduck Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Να πω το εξής: ο 970 EVO PLUS 1ΤΒ, (αλλά και ο 980 1ΤΒ), δεν έχει το ίδιο πάχος σε όλα τα σημεία, οπότε υπάρχει περίπτωση να μην πατάει καλά το thermal pad της ψύκτρας της μητρικής σε όλα τα σημεία του SSD. Εγώ έβαλα ένα thermal pad 1 ή 1,5mm και κέρδισα 2-3 βαθμούς κελσίου (ήτανε 43 και τώρα είναι στου 40, δηλ. πολύ μικρή διαφορά - μιλάμε για OS drive). Μάξιμουμ πήγε στους 50 χωρίς το έξτρα thermal pad και στους 48 με το έξτρα thermal pad, όταν έτρεξα το speed test του Samsung Magician και CrystalDiskMark αντίστοιχα. O 980 1TB είναι σαφώς πιο κρύος (31-32 βαθμούς, OS drive), αλλά βέβαια είναι και σε διαφορετικό PC με μια φθηνή ψύκτρα της AKASA, και με έξτρα thermal pad που του έβαλα, ενώ δύο δεματικά καλωδίων κρατούν την ψύκτρα στην θέση της (πατέντα ναι, αλλά δουλεύει άψογα). Αναμένουμε τον 2ΤΒ να έρθει. VMs και Diablo 2&3 θα τρέχουν από αυτόν Σημείωση: Τα thermal pad της MSI είναι "παράξενα". Όταν έβγαλα την ψύκτρα, πάνω στον 970 EVO PLUS 1ΤΒ υπήρχε υγρασία. Τι διάολο, βγάζουν το λάδι? (και σε άλλους συνέβει αυτό, και μάλλον είναι υγρό από τα pads, αφού δεν υπάρχει υγρασία στο κουτί, ή στο περιβάλλοντα χώρο). Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από duffyduck
Doubt Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Έχει κανείς άποψη για τη θήκη αυτή; Ίσα ίσα για το migration τη χρειάζομαι, δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα. https://www.skroutz.gr/s/40398288/Orico-Θήκη-για-Σκληρό-Δίσκο-M-2-PCI-Express-με-σύνδεση-Type-C-PWM2-BK-EP.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις