Teddy77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Ναι αλλά βλέπεις μετά amazon.com που έχει <2% αρνητικές κριτικές και παίζει να είναι ο πιο δημοφιλής SSD. Προσωπικά, δεν με επηρεάζουν και τόσο αυτά τα ποσοστά. Περισσότερο με χαλάει που ύπουλα άλλαξαν controller σε κάποια (και τους άφησαν το ίδιο όνομα μοντέλου) παρά αυτό.
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Alternative του 970 στα 2TB τι είναι πλέον; Πχ είδα Kingston NV2 στα ~85 αλλά από ότι βλέπω είναι QLC..
kaklikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Μια χαρά θα ήταν αυτός που κοίταγες, θα είχες PCI Express 4.0 (αντί για 3.0) , χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερες ταχύτητες! https://versus.com/en/kingston-kc3000-2048gb-vs-samsung-970-evo-nvme-m-2-2280-2tb Βέβαια η σχέση απόδοσης τιμής γέρνουν υπέρ του samsumg της προσφοράς, αλλά είναι ότι χρειάζεται ο καθένας και πόσο αντέχει η τσέπη του. Τέλος, με προβληματίζουν λίγο τα σχόλια (όχι μόνο στο σκρουτζ) που λένε για διάφορα προβλήματα μετά από λίγο καιρό! Υπάρχει βέβαια εγγύηση, απλά το θέμα είναι μην χάσει κάποιος σημαντικά αρχεία.. Εγώ προσωπικά θα περίμενα λίγες μέρες για την επόμενη καλή προσφορά που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σύντομα! Ότι σημαντικο αρχειο εχω ειναι σε backup και σε cloud. Σημαντικα εννοω φωτογραφιες. Στον SSD θα κουμπώσουν μόνο παιχνίδια και εφαρμογές. Δεν ηταν το οικονομικο οσον αφορά τον kc3000, η τιμη του και πάλι ειναι δελεαστική, αλλά όταν βλέπεις τα 2ΤΒ στα 90 ευρώ από άμαζον με την εγγύηση του άμαζον δεν κάνεις πίσω!
kamui Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Shadowjump είπε Τώρα με κάνατε να ψαχνω για Ryzen 7800X3D, μητρική και RAM... Θες να πάρεις καμιά φωτιά? έρχεται και καλοκαίρι.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Με τιμολόγιο αυτόματα στα 73 ευρώ. Δεν άντεξα και εγώ και αγόρασα ένα. Έχω ένα σάπιο nvme σαν C drive kingston a2000 (2000 ταχύτητα και access time χειρότερο από απλό ssd). Μπορώ εύκολα να κάνω clone το drive? Δίνει κάποιο πρόγραμμα η samsung?
Teddy77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 8 minutes ago, Gl0bAlZer0 said: Με τιμολόγιο αυτόματα στα 73 ευρώ. Δεν άντεξα και εγώ και αγόρασα ένα. Έχω ένα σάπιο nvme σαν C drive kingston a2000 (2000 ταχύτητα και access time χειρότερο από απλό ssd). Μπορώ εύκολα να κάνω clone το drive? Δίνει κάποιο πρόγραμμα η samsung? Ναι είναι πολύ εύκολο. Έχει και δικό της migration software. Με τιμολόγιο τι εννοείς? Ότι το πέρασες στα επαγγελματικά έξοδα της επιχείρησής σου?
Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε Με τιμολόγιο αυτόματα στα 73 ευρώ. Δεν άντεξα και εγώ και αγόρασα ένα. Έχω ένα σάπιο nvme σαν C drive kingston a2000 (2000 ταχύτητα και access time χειρότερο από απλό ssd). Μπορώ εύκολα να κάνω clone το drive? Δίνει κάποιο πρόγραμμα η samsung? A2000 εχω δεν τον λες κακο μια χαρα nvme ειναι και πολυ γρηγορος. Απλα ηρθε η ωρα για 2TB nvme τοσο φθηνοι που εγιναν οπως και 32GB ram μην πω 64 σιγα σιγα. 1
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε Έχω ένα σάπιο nvme σαν C drive kingston a2000 (2000 ταχύτητα και access time χειρότερο από απλό ssd). Καμία σχέση τουλάχιστον για το δεύτερο σκέλος. Πολύ καλός σε random 4K workloads ο Α2000. Μάλλον καλύτερος από τον Samsung του θέματος. 1
Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Καμία σχέση τουλάχιστον για το δεύτερο σκέλος. Πολύ καλός σε random 4K workloads ο Α2000. Μάλλον καλύτερος από τον Samsung του θέματος. Αδειοι οι δισκοι σε Q1 ηταν εκει στα 70-75 απο οσο θυμαμαι. Γεματοι πεφτουν λιγακι. A2000 980 Samsung
SeNNinhA Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Teddy77 είπε Δεν ξέρω... αν κρίνω απ'τις κριτικές, μου φαίνεται μικρό το στατιστικό δείγμα στο να υπάρχουν τόοοοοσα fails σε σχέση με τα όσα έχουν πωληθεί. Σκέψου ότι η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να κάνεις αρνητική κριτική είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερη αν σου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, απ'ότι το να κάνεις καλή κριτική. Αναλόγως το industry (και της ευκολίας του να αφήσεις review), το bad review έχει μέχρι και 50% πιθανότητα να γραφτεί, σε σχέση με.....2-3% του καλού review! Βρείτε μου ένα προϊόν που στο Amazon να έχει κάτω από 2% κριτικές με 1 αστέρι. Κανενα. Και κοιτάξτε ακόμη και για προιοντα που έχετε εσείς ίδια άποψη με χρήση χρόνων. Δείτε και τις κριτικές τι ακριβώς γράφουν. Σε όλα τα προϊόντα θα βγουν ελαττωματικά κομμάτια. 4 ώρες πριν, Teddy77 είπε Ναι αλλά βλέπεις μετά amazon.com που έχει <2% αρνητικές κριτικές και παίζει να είναι ο πιο δημοφιλής SSD. Προσωπικά, δεν με επηρεάζουν και τόσο αυτά τα ποσοστά. Περισσότερο με χαλάει που ύπουλα άλλαξαν controller σε κάποια (και τους άφησαν το ίδιο όνομα μοντέλου) παρά αυτό. Τι σημαίνει "ύπουλα"? Άλλαξαν κοντρολερ και μνήμες από ανάγκη για να εξακολουθησουν να παράγουν το μοντέλο. Στα κινητά που αγοράζεις εάν το τσεκάρεις παίζει να έχουν διαφορετικά τσιπάκια, μνήμες, μπαταρίες κλπ ανά ακόμη και ανά σειρά παραγωγής. Το τσεκάρεις? Άσε που αυτό που βλέπω είναι πως με το νέο κοντρολερ η απόδοση είναι καλύτερη σε απλή καθημερινή χρήση και άρα βελτιώθηκε για τους περισσότερους αγοραστές. 1
coffeex Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Arkin είπε A2000 εχω δεν τον λες κακο μια χαρα nvme ειναι και πολυ γρηγορος. Απλα ηρθε η ωρα για 2TB nvme τοσο φθηνοι που εγιναν οπως και 32GB ram μην πω 64 σιγα σιγα. Σωστός. Εγώ έχω φτιάξει και 10GbE δίκτυο 🚀
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 καλά μην τρελαίνεστε πως χάσατε το κελεπούρι, αυτή τη στιγμή έχει 104,99€ σιγά τα ωα. 1
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε καλά μην τρελαίνεστε πως χάσατε το κελεπούρι, αυτή τη στιγμή έχει 104,99€ σιγά τα ωα. Δηλαδή τώρα είναι 25% ακριβότερος. Δεν το λες και λίγο.
Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, kkatzos είπε Δηλαδή τώρα είναι 25% ακριβότερος. Δεν το λες και λίγο. 16.6% δεν βγαινει ακριβοτερος? Οχι 25%. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις