Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Αν υπάρχει ως το απόγευμα θα τον χτυπήσω και ο 1ΤΒ θα πάει προς πώληση, σφραγισμένος. Spoiler
kaklikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μόλις τσίμπησα. Ζαχαρωνα τον kc3000 αλλα η τιμή εδώ είναι πολύ καλή για να πει κανείς όχι.
duffyduck Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 ~2000GΒ κοστίζουν 90 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, δηλαδή βγαίνει περίπου 22,2GΒ/ευρώ, ή 0,045ευρώ/GΒ
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Τσιμπησα και εγώ εναν αν και δεν τον χρειαζόμουν. Διαβάζω πολυ υψηλές θερμοκρασίες στον controller οποτε ισως τελικά τα batches με τον αλλαγμένο controller να ειναι καλύτερα. Ανεξαρτήτως controller οπωσδήποτε με heatsink.
hasiotis_john Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kaklikos said: Μόλις τσίμπησα. Ζαχαρωνα τον kc3000 αλλα η τιμή εδώ είναι πολύ καλή για να πει κανείς όχι. Μια χαρά θα ήταν αυτός που κοίταγες, θα είχες PCI Express 4.0 (αντί για 3.0) , χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερες ταχύτητες! https://versus.com/en/kingston-kc3000-2048gb-vs-samsung-970-evo-nvme-m-2-2280-2tb Βέβαια η σχέση απόδοσης τιμής γέρνουν υπέρ του samsumg της προσφοράς, αλλά είναι ότι χρειάζεται ο καθένας και πόσο αντέχει η τσέπη του. Τέλος, με προβληματίζουν λίγο τα σχόλια (όχι μόνο στο σκρουτζ) που λένε για διάφορα προβλήματα μετά από λίγο καιρό! Υπάρχει βέβαια εγγύηση, απλά το θέμα είναι μην χάσει κάποιος σημαντικά αρχεία.. Εγώ προσωπικά θα περίμενα λίγες μέρες για την επόμενη καλή προσφορά που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σύντομα! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από hasiotis_john 1
GeorgeVasil Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Βαζουν και σε αυτον αλλαγμενο controller και σαπια μνημη πλεον? Οπως στον 1ΤΒ?
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Μια χαρά θα ήταν αυτός που κοίταγες, θα είχες PCI Express 4.0 (αντί για 3.0) , χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερες ταχύτητες! https://versus.com/en/kingston-kc3000-2048gb-vs-samsung-970-evo-nvme-m-2-2280-2tb Βέβαια η σχέση απόδοσης τιμής γέρνουν υπέρ του samsumg της προσφοράς, αλλά είναι ότι χρειάζεται ο καθένας και πόσο αντέχει η τσέπη του. Τέλος, με προβληματίζουν λίγο τα σχόλια (όχι μόνο στο σκρουτζ) που λένε για διάφορα προβλήματα μετά από λίγο καιρό! Υπάρχει βέβαια εγγύηση, απλά το θέμα είναι μην χάσει κάποιος σημαντικά αρχεία.. Εγώ προσωπικά θα περίμενα λίγες μέρες για την επόμενη καλή προσφορά που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σύντομα! Αυτός με τον οποιο τον συγκρίνεις ειναι ο σκετος EVO, οχι ο Plus. Οχι οτι παιζει μεγαλο ρόλο. Η τιμή ειναι καλή, 20% κάτω απο την ηδη καλή των 113€ που ειχε σε προσφορα την προηγουμενη μέρα. Δεν το βλεπω να ξανάπεφτει τοσο σύντομα.
sjtak Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Τους πήρατε όλους ρε αλάνια? 😁 Ημουν και εγω ετοιμος να χτυπησω εναν αλλα αργησα δυστυχως απ' οτι φαινεται Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από sjtak 1
Teddy77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Just now, sjtak said: Ημουν και εγω ετοιμος να χτυπησω εναν αλλα αργησα δυστυχως απ' οτι φαινεται Ναι... έχει με 60€+μτφ τον 1ΤΒ αλλά δεν είναι και τιμή τρέξτε πάρτε με... καλή όμως μια και είναι amazon και όχι τυχαίο σκρουτζομάγαζο. 1
sdikr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, sjtak είπε Ημουν και εγω ετοιμος να χτυπησω εναν αλλα αργησα δυστυχως απ' οτι φαινεται Ευτυχώς, έτοιμος ήμουν να ενδώσω! 😋
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δεν πειραζει. Και τον δικό μου δεν ξερω αν θα τον κρατησω. Παρα πολλα προβληματα διαβάζω. Γινεται read-only (δηλ. αχρηστευεται μέσα σε λίγο καιρό). Οπωσδηποτε firmware update οσοι τον πάρουμε. Το προβλημα αφορά εννοείται τους 990, 980 Pro, 870 EVO αλλα και τους 970 EVO και EVO Plus. Αααα ρε Samsung, η χειρότερη εταιρία για SSDs εχει γινει μου φαίνεται. 1
Teddy77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 minutes ago, kkatzos said: Παρα πολλα προβληματα διαβάζω. Γινεται read-only (δηλ. αχρηστευεται μέσα σε λίγο καιρό). Δεν ξέρω... αν κρίνω απ'τις κριτικές, μου φαίνεται μικρό το στατιστικό δείγμα στο να υπάρχουν τόοοοοσα fails σε σχέση με τα όσα έχουν πωληθεί. Σκέψου ότι η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να κάνεις αρνητική κριτική είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερη αν σου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, απ'ότι το να κάνεις καλή κριτική. Αναλόγως το industry (και της ευκολίας του να αφήσεις review), το bad review έχει μέχρι και 50% πιθανότητα να γραφτεί, σε σχέση με.....2-3% του καλού review!
kkatzos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Δεν ξέρω... αν κρίνω απ'τις κριτικές, μου φαίνεται μικρό το στατιστικό δείγμα στο να υπάρχουν τόοοοοσα fails σε σχέση με τα όσα έχουν πωληθεί. Σκέψου ότι η πιθανότητα να μπεις στον κόπο να κάνεις αρνητική κριτική είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερη αν σου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, απ'ότι το να κάνεις καλή κριτική. Αναλόγως το industry (και της ευκολίας του να αφήσεις review), το bad review έχει μέχρι και 50% πιθανότητα να γραφτεί, σε σχέση με.....2-3% του καλού review! Κοιτά, μονο εδω στο insomnia εχουμε καμποσα περιστατικά με 970 EVO Plus. Πολυ πολυ πρόσφατα κιόλας. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, kkatzos είπε Παρα πολλα προβληματα διαβάζω. Γινεται read-only (δηλ. αχρηστευεται μέσα σε λίγο καιρό). Οπωσδηποτε firmware update οσοι τον πάρουμε. Το προβλημα αφορά εννοείται τους 990, 980 Pro, 870 EVO αλλα και τους 970 EVO και EVO Plus. Παντως εχω εναν 970evo 2.5 χρονια, ο οποιος εχει αρκετες χιλιαδες ωρες λειτουργιας, δεν εχει κανενα προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις