Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να στείλεις πίσω τον 1Tb και μόλις τον παραλάβουν θα σου βάλουν όλα τα χρήματα μαζί με τα μεταφορικά

Δημοσ.

Ευχαριστω!!! Μου βγήκε κοντά στα 73 με τιμολόγιο. Πήρα για αντικατάσταση ενός MX500 2TB. 

Τώρα το μόνο που μένει είναι μια μητρική με 2 nvme slots 😛

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω με 2 NVMe slots, αλλα δεν θα παρω ουτε στα 90 αν και για μια στιγμη το σκεφτηκα εντονα! Αντιστεκομαι, για μια στιγμη πηγα να... "πεσω στην λουμπα", αλλα απο μενα ειναι οχι γιατι ειναι κατι που δεν το χρειαζομαι στην ουσια. Για καποιον που δεν εχει καθολου ssd ομως, δεν ειναι κακη περιπτωση στα 90, για σημερα. Αυριο μπορει να ειναι και φτηνοτεροι, καλυτεροι, αλλα για σημερα καλα ειναι 90€.

• Like 7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tiniakos είπε

Γιατί ξαφνικά υπάρχει τέτοια πτώση τιμών;

Ισως να σχετιζεται με το γεγονος οτι η Samsung παρα εχει τσιπακια (απο το σχετικο αρθρο περι μειωσης κερδων).

Απλα μην το ρισκαρετε για 5-10-15 ευρω, γιατι θα πιασει καμια φωτια, θα γινει καμια πλημμυρα και θα πανε ολα στα υψη κλασικα. 

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

μπορείς να στείλεις πίσω τον 1Tb και μόλις τον παραλάβουν θα σου βάλουν όλα τα χρήματα μαζί με τα μεταφορικά

Δεν υπάρχει λόγος να στειλω πίσω δίσκο SSD 1TB αγορασμένο στα 42€.

Θα μείνει και αγοράστηκαν και 2 ακόμη των 2ΤΒ στα 142€

Τιμές χωρις ΦΠΑ

Γι αυτό είπα ότι θα με καταστρέψετε...

Thanks??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Γιατί ξαφνικά υπάρχει τέτοια πτώση τιμών;

Τελείωσε η έλλειψη + εχει γίνει χαμός με τα PS5 και τους αντίστοιχους τους SSD και έχει πέσει και εκεί η τιμή τρομερά 

Δημοσ.

Αλλαξτε τον τιτλο, καποιος, ειναι κριμα να μην φαινεται απο 'εξω', θα τον χασει κοσμος και κοσμακης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...