Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorge18 είπε

τοτε που το ειχα κανει παιζει να μην υπηρχε. 

Πάντως παίζει εδώ και αρκετά χρόνια, τουλάχιστον απο το 2012

Δημοσ.

Οι εξουσιοδοτήσεις πράγματι είναι χρόνια τώρα. Αφορούν όμως κυρίως τις εφαρμογές του taxisnet, έχει αντίστοιχη διαδικασία και στο τελωνείο, στον ΟΠΕΚΕΠΕ επίσης εξουσιοδοτείς κάθε χρονιά αυτόν που θέλεις να σου κάνει την ΟΣΔΕ. 

Δεν έχουν όμως χρονικό όριο στο taxis, πρέπει να μπεις και να κάνεις ανάκληση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/5/2023 στις 3:14 ΜΜ, JLEE είπε

Καλά θα πάει αυτό το θέμα.

Στις 2/5/2023 στις 3:47 ΜΜ, QuestionAsker είπε

Το αμαζον και τα παραδειγματα γενικοτερα ειναι υποθετικα. Η γυναικα μου δεν ειναι λογιστρια 😂

Η απορια ηρθε πανω σε μια συζητηση και για την ωρα ειμαι σε περιοδο που θα αλλαξω λογιστη οποτε δεν ξερω ποιον να ρωτησω.

Τι κωδικοι ειναι αυτοι ακριβως δηλαδη; δειχνουν αυτοματα στο λογιστη τα δηλωμενα εισοδηματα;

Καλησπερα 

εγω θελω να ρωτησω εφοσον εχει προσβαση μονο στα ταξις μου μπορει να δει τι αγορες εχω κανει με την χρεωστικη μου; Πχ αν εγω εχω κανει online αγορες σε στοιχηματικη εταιρεια θα το δει ; Η αν αντιστοιχα εχω εμβασμα απο στοιχηματικη εταιρεια θα το δει ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MsMary είπε

Καλησπερα 

εγω θελω να ρωτησω εφοσον εχει προσβαση μονο στα ταξις μου μπορει να δει τι αγορες εχω κανει με την χρεωστικη μου; Πχ αν εγω εχω κανει online αγορες σε στοιχηματικη εταιρεια θα το δει ; Η αν αντιστοιχα εχω εμβασμα απο στοιχηματικη εταιρεια θα το δει ;

Όχι (σε όλα όσα ρώτησες)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Estevan είπε

Όχι (σε όλα όσα ρώτησες)

Βλέπει απλά τα συνολικά μου έξοδα χωρίς να ξέρει που έγιναν αναλυτικά σωστά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MsMary είπε

Βλέπει απλά τα συνολικά μου έξοδα χωρίς να ξέρει που έγιναν αναλυτικά σωστά. 

Ακριβώς.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι ο λογιστής σου, φίλος ή συγγενής της συζύγου; Μην αγχώνεσαι δεν βλέπει αναλυτικά που ξόδεψες! Μόνο ένα συνολικό ποσό. Αλλά να έχεις μετρητά απο την άλλη φορά!

Δημοσ.
Στις 2/5/2023 στις 4:15 ΜΜ, QuestionAsker είπε

Δεν εχει ομως για τα εξοδα του;

Μπορεί να δει το σύνολο των δαπανών που έκανες με χρεωστικές κάρτες για το αφορολόγητο. Αλλά μπορεί να δει μόνο το σύνολο, δεν μπορεί να δει μεμονωμένες δαπάνες, ούτε που έκανες την κάθε δαπάνη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 16/5/2024 στις 1:23 ΜΜ, MsMary είπε

Καλησπερα 

Οτι βλεπεις εσυ το βλεπει και ο λογιστης, απλο ειναι.

Το εμβασμα ειναι θεμα τραπεζας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...