QuestionAsker Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, η ερώτηση στον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ο λογιστής μου να δει τις συναλλαγές μου; Μπορεί να δει μόνο τα ποσά ή και ολόκληρη τη συναλλαγή; Τι πρόσβαση έχει γενικά σε πληροφορίες; ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε Καλησπέρα, η ερώτηση στον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ο λογιστής μου να δει τις συναλλαγές μου; Μπορεί να δει μόνο τα ποσά ή και ολόκληρη τη συναλλαγή; Τι πρόσβαση έχει γενικά σε πληροφορίες; ευχαριστώ Τι πρόσβαση του έχεις δώσει; Εκτός αν ο λογιστής σου είναι ο Χορταρέας.
sdikr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δεν υπάρχει κάποια καταγραφή συναλλαγών (εκτος απο αυτές που θα κάνεις μέσω taxis για πληρωμές φόρων κλπ) πχ με κάρτες κλπ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι πρόσβαση του έχεις δώσει; Εκτός αν ο λογιστής σου είναι ο Χορταρέας. Νομίζω πως μιλάμε για το κλασικό που έχει τους κωδικους του taxis Ο λογιστής, όχι με εξουσιοδότηση
QuestionAsker Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν υπάρχει κάποια καταγραφή συναλλαγών (εκτος απο αυτές που θα κάνεις μέσω taxis για πληρωμές φόρων κλπ) πχ με κάρτες κλπ Νομίζω πως μιλάμε για το κλασικό που έχει τους κωδικους του taxis Ο λογιστής, όχι με εξουσιοδότηση Λογικα ναι εχει τους κωδικους διοτι αυτο με εξουσιοδοτηση δεν μου λεει κατι. Εχει τυχει να ξερει καποια πραγματα η να με ρωτησει αλλα δεν θυμαμαι τωρα ακριβως. Π.χ. βλεπω εδω καποια χρηματα, απο που ηρθαν; Για αυτο και η απορια μου.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε Καλησπέρα, η ερώτηση στον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ο λογιστής μου να δει τις συναλλαγές μου; Μπορεί να δει μόνο τα ποσά ή και ολόκληρη τη συναλλαγή; Τι πρόσβαση έχει γενικά σε πληροφορίες; ευχαριστώ Πες τι ακριβώς σε ενδιαφέρει για να σου απαντήσουμε σωστά 1
sdikr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, QuestionAsker είπε Λογικα ναι εχει τους κωδικους διοτι αυτο με εξουσιοδοτηση δεν μου λεει κατι. Εχει τυχει να ξερει καποια πραγματα η να με ρωτησει αλλα δεν θυμαμαι τωρα ακριβως. Π.χ. βλεπω εδω καποια χρηματα, απο που ηρθαν; Για αυτο και η απορια μου. Μήπως έχει και πρόσβαση και στο ebanking σου; Γιατί στο taxis δεν έχει κάποια τέτοια ενημέρωση, μπορεί πχ να δει τιμολόγια στην περίπτωση που περνάνε στο Mydata αλλά όχι μεταφορές χρημμάτων Αν δεν εμπιστεύεσαι πάντως τον λογιστή σου νομίζω πως θα πρέπει να τον αλλάξεις
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε Λογικα ναι εχει τους κωδικους διοτι αυτο με εξουσιοδοτηση δεν μου λεει κατι. Εχει τυχει να ξερει καποια πραγματα η να με ρωτησει αλλα δεν θυμαμαι τωρα ακριβως. Π.χ. βλεπω εδω καποια χρηματα, απο που ηρθαν; Για αυτο και η απορια μου. Επαναλαμβάνω τι πρόσβαση του έχεις δώσει;Και για να στο αναλύσω πιο πολύ:εχεις δώσει κωδικούς απο τράπεζα ;Απο εφορία;Απο τι;
JLEE Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Αν έχεις επιχείρηση τότε μπορεί να δει με το myData τα τιμολόγια που έκοψες. Αν κάποια εταιρεία σου βάζει χρήματα πχ συμπληρωματικά στο μισθό σου και τα δηλώνει (όχι μαύρα) φαντάζομαι θα φανούν σε κάποιο κωδικό της εφορίας σαν έσοδα. Πάντως δεν βλέπει (η δεν θα έπρεπε να βλέπει) τραπεζικές συναλλαγές.
QuestionAsker Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1) Εχει κωδικους taxis. Σιγουρα δεν εχει κωδικους απο τραπεζα. 2) Αν αγορασω ενα παλτο 700 ευρω και πω στη γυναικα μου οτι το πηρα 80 και η γυναικα μου ειναι και η λογιστρια μου, θα το δει; Αν απαταω τη γυναικα μου και παιρνω δωρα στην αλλη, θα το δει; Αν πηρα 1000 ευρω εισοδημα γιατι πουλαω διαφορα στο αμαζον, θα το δει; 3) Θυμαμαι να μου λεει "αυτο το εισοδημα απο που ειναι;" η οταν ειχα παρασταση να ειδε την πληρωμη. Φαινονται καπου τα εισοδηματα; 4 λεπτά πριν, JLEE είπε Αν έχεις επιχείρηση τότε μπορεί να δει με το myData τα τιμολόγια που έκοψες. Αν κάποια εταιρεία σου βάζει χρήματα πχ συμπληρωματικά στο μισθό σου και τα δηλώνει (όχι μαύρα) φαντάζομαι θα φανούν σε κάποιο κωδικό της εφορίας σαν έσοδα. Πάντως δεν βλέπει (η δεν θα έπρεπε να βλέπει) τραπεζικές συναλλαγές. Δεν εχω επιχειρηση. Ισως να ειναι αυτο που ειπες; φαινονται καπου στην εφορια τα εσοδα σαν κωδικοι; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε 1) Εχει κωδικους taxis. Σιγουρα δεν εχει κωδικους απο τραπεζα. 2) Αν αγορασω ενα παλτο 700 ευρω και πω στη γυναικα μου οτι το πηρα 80 και η γυναικα μου ειναι και η λογιστρια μου, θα το δει; Αν απαταω τη γυναικα μου και παιρνω δωρα στην αλλη, θα το δει; Αν πηρα 1000 ευρω εισοδημα γιατι πουλαω διαφορα στο αμαζον, θα το δει; 3) Θυμαμαι να μου λεει "αυτο το εισοδημα απο που ειναι;" η οταν ειχα παρασταση να ειδε την πληρωμη. Φαινονται καπου τα εισοδηματα; Αυτά τα ανοίγουν την Παρασκευή.Εχουμε δουλειά σήμερα. 2 1
sdikr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε 1) Εχει κωδικους taxis. Σιγουρα δεν εχει κωδικους απο τραπεζα. 2) Αν αγορασω ενα παλτο 700 ευρω και πω στη γυναικα μου οτι το πηρα 80 και η γυναικα μου ειναι και η λογιστρια μου, θα το δει; Αν απαταω τη γυναικα μου και παιρνω δωρα στην αλλη, θα το δει; Αν πηρα 1000 ευρω εισοδημα γιατι πουλαω διαφορα στο αμαζον, θα το δει; 3) Θυμαμαι να μου λεει "αυτο το εισοδημα απο που ειναι;" η οταν ειχα παρασταση να ειδε την πληρωμη. Φαινονται καπου τα εισοδηματα; Δεν εχω επιχειρηση. Ισως να ειναι αυτο που ειπες; φαινονται καπου στην εφορια τα εσοδα σαν κωδικοι; Το 3 που αναφέρεις μάλλον έχει να κάνει με τους κωδικους για την φορολογική δήλωση που μπαίνουν αυτόματα καθως ανοίγουν οι δηλώσεις Δεν λένε αν ήταν το παλτό ή τα δώρα στην άλλη. δεν μπορείς να πουλάς στο αμαζον και να μην έχεις επιχείρηση (ατομική ή ότι άλλο) και αν το κάνεις μάλλον θα έχεις μεγαλύτερο θέμα απο το τι βλέπει ο λογιστής, γιατί αν το βλέπει εκείνος το βλέπει σίγουρα και το taxis
QuestionAsker Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Το 3 που αναφέρεις μάλλον έχει να κάνει με τους κωδικους για την φορολογική δήλωση που μπαίνουν αυτόματα καθως ανοίγουν οι δηλώσεις Δεν λένε αν ήταν το παλτό ή τα δώρα στην άλλη. δεν μπορείς να πουλάς στο αμαζον και να μην έχεις επιχείρηση (ατομική ή ότι άλλο) και αν το κάνεις μάλλον θα έχεις μεγαλύτερο θέμα απο το τι βλέπει ο λογιστής, γιατί αν το βλέπει εκείνος το βλέπει σίγουρα και το taxis Το αμαζον και τα παραδειγματα γενικοτερα ειναι υποθετικα. Η γυναικα μου δεν ειναι λογιστρια 😂 Η απορια ηρθε πανω σε μια συζητηση και για την ωρα ειμαι σε περιοδο που θα αλλαξω λογιστη οποτε δεν ξερω ποιον να ρωτησω. Τι κωδικοι ειναι αυτοι ακριβως δηλαδη; δειχνουν αυτοματα στο λογιστη τα δηλωμενα εισοδηματα;
sdikr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, QuestionAsker είπε Το αμαζον και τα παραδειγματα γενικοτερα ειναι υποθετικα. Η γυναικα μου δεν ειναι λογιστρια 😂 Η απορια ηρθε πανω σε μια συζητηση και για την ωρα ειμαι σε περιοδο που θα αλλαξω λογιστη οποτε δεν ξερω ποιον να ρωτησω. Τι κωδικοι ειναι αυτοι ακριβως δηλαδη; δειχνουν αυτοματα στο λογιστη τα δηλωμενα εισοδηματα; Αν μπεις για να κάνεις την δήλωση σου θα δεις ότι φέρνει κάποια ποσά προσυμπληρωμένα Αν ο λογιστής σου πχ ξέρει οτι εσύ λαμβάνεις 10000 μισθό και δεί σε εκείνο τον κωδικό 14000 τότε θα σε ρωτήσει απο που είναι αυτά τα 4000 Αν ήταν λογίστρια η γυναικά και είχες αυτές τις συναλλαγές με τις γούνες δεν θα το έγραφες εδώ 😋
QuestionAsker Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Αρα ενας λογιστης εχει αυτοματα ενημερωση απο το συστημα για τα δηλωμενα εισοδηματα καποιου. Αυτο; Δεν εχει ομως για τα εξοδα του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα