Προς το περιεχόμενο

Electrolleti.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!
Προσφατα αγορασα ενα apple watch se απο το εν λογω site (electrolleti.gr) . Πληρωσα online με χρεωστικη καρτα το ποσο των 269€ (λαθος μου, επρεπε να βαλω αντικαταβολη), ελαβα ενα email και ενα sms με την επιβεβαιωση της πληρωμης και εκτοτε δν εχω λαβει κανενα αλλο email ουτε ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας. Προσπαθησα να επικοινωνησω τηλεφωνικως, οπου το τηλεφωνο δν λειτουργουσε και οταν μπηκα στο online site ειδα οτι ουτε αυτο λειτουργει. Εστειλα email τιποτα. Γνωριζει καποιος αν αυτο το site ειναι απατη; Νομιζα πως οποιο καταστημα ειναι σε skroutz και bestprice θεωρειται αξιοπιστο και εχει ελεγθει. Θα περιμενω λιγες μερες ακομη αλλα πολυ φοβαμαι οτι την πατησα. 

• Sad 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι για τοσο μεγάλα ποσα (269,00) δεν βάζετε αντικαταβολή!!. Τα 3-5 ευρό που θα γλυτώσετε θα σωθείτε?.
Απο οτι βλεπω εχει αρκετες αρνητικές αξιολογήσεις!.
Με την τράπεζα σας μιλήσατε?. Μήπως γίνεται να κανετε αμφισβήτηση της συναλλαγής και επισης και ενημέρωση στον συνήγορο του καταναλωτή!
Ελπιζω να παραλαβετε το δεμα σας και ολα να ληξουν καλως!. Αλλιως προσοχή την επομενη φορα. Εγω προσωπικά απο 20 ευρω και πάνω παντα επιλεγω με αντικαταβολή!.

Δημοσ.

Απο εδω και περα παντα αντικαταβολη. Το εκανα πιο πολυ για ευκολια, οχι για να γλιτωσω τα 3€, καθως γενικα στην καθημερινοτητα μου πληρωνω τα παντα με καρτα και apple pay.

Δεν σκεφτηκα οτι μαγαζια σε skroutz και bestprice μπορει να μην ειναι αξιοπιστα. Οπως και να χει θα περιμενω λιγο ακομα υποψην οτι μεσολαβησε αργια. Αν αυριο δν λαβω απαντηση απο την εταιρια θα μιλησω και με την τραπεζα μου. Μακαρι να εχει καλη εκβαση το θεμα και να λαβω το δεμα. Απλα το οτι σε μια μερα εξαφανιστηκαν site και τηλεφωνα με ανησυχει.

Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με το site ας γραψει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lia97 είπε

Απο εδω και περα παντα αντικαταβολη. Το εκανα πιο πολυ για ευκολια, οχι για να γλιτωσω τα 3€, καθως γενικα στην καθημερινοτητα μου πληρωνω τα παντα με καρτα και apple pay.

Δεν σκεφτηκα οτι μαγαζια σε skroutz και bestprice μπορει να μην ειναι αξιοπιστα. Οπως και να χει θα περιμενω λιγο ακομα υποψην οτι μεσολαβησε αργια. Αν αυριο δν λαβω απαντηση απο την εταιρια θα μιλησω και με την τραπεζα μου. Μακαρι να εχει καλη εκβαση το θεμα και να λαβω το δεμα. Απλα το οτι σε μια μερα εξαφανιστηκαν site και τηλεφωνα με ανησυχει.

Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με το site ας γραψει.

αυτο και πας για συμπληρωση φορμας αμφισβητησης συναλλαγης (δεν εχω κανει ποτε) αλλα παλι καλα που δεν πληρωσες με καταθεση στο τραπεζικο λογαριασμο, μακαρι να πανε ολα καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι αν πληρωνε με αντικαταβολη και του στελνανε ενα τουβλο μεσα στο κουτι, πως θα προστατευοτανε? Δεν μπορεις να ανοιξεις το δεμα πριν πληρωσεις και το παραλαβεις. Θελει πολυ προσοχη απο που παραγγελνουμε και να κοιταμε για τυχον αξιολογησεις των καταστηματων.

Επεξ/σία από Apos74
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Apos74 είπε

Γιατι αν πληρωνε με αντικαταβολη και του στελνανε ενα τουβλο μεσα στο κουτι, πως θα προστατευοτανε? Δεν μπορεις να ανοιξεις το δεμα πριν πληρωσεις και το παραλαβεις. Θελει πολυ προσοχη απο που παραγγελνουμε και να κοιταμε για τυχον αξιολογησεις των καταστηματων.

Εντάξει, αυτο που λες ειναι πολυ τραβηγμένο.. (κατ'εμε απίθανο να συμβεί!)
Τουλάχιστον από Ελληνικό κατάστημα δεν έχω ακούσει,ουτε εχω δει κάποιο σχόλιο - ανάρτηση κάποιου που να λέει οτι παρέλαβε "τούβλο" και οχι το προϊόν που ειχε επιλέξει..
Στο δεύτερο σκέλος ναι, συμφωνώ θέλει να κοιτάμε αξιολογήσεις και να επιλέγουμε οσο μπορούμε τα "καλά" βαθμολογημένα καταστήματά..
Ας ελπίζουμε οτι η TS θα παραλάβει στο τελος κανονικά και θα λήξει αυτη η ιστορία αισίως. Δεν την κατακρίνω, καμιά φορα απο την καλή μας θέληση και την καλη μας την καρδιά κάνουμε αγορες με γνώμονα την καλη τιμη χωρίς να είμαστε καχύποπτοι και προσεκτικοί καθότι η αγορα εχει πλέον πολλές παγίδες...

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι για τοσο μεγάλα ποσα (269,00) δεν βάζετε αντικαταβολή!!. Τα 3-5 ευρό που θα γλυτώσετε θα σωθείτε?.
Με την τράπεζα σας μιλήσατε?. Μήπως γίνεται να κανετε αμφισβήτηση της συναλλαγής και επισης και ενημέρωση στον συνήγορο του καταναλωτή!
Ελπιζω να παραλαβετε το δεμα σας και ολα να ληξουν καλως!. Αλλιως προσοχή την επομενη φορα. Εγω προσωπικά απο 20 ευρω και πάνω παντα επιλεγω με αντικαταβολή!.

Μην γράφεις βλακείες. Πληρωμή μόνο με κάρτα!!! Αν δεν παραλάβει σε 10 μέρες, κάνει αμφισβήτηση στην τράπεζα! Αν στην αντικαταβολή παραλάβεις πατάτες τι θα κάνεις?

50 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εντάξει, αυτο που λες ειναι πολυ τραβηγμένο.. (κατ'εμε απίθανο να συμβεί!)
Τουλάχιστον από Ελληνικό κατάστημα δεν έχω ακούσει,ουτε εχω δει κάποιο σχόλιο - ανάρτηση κάποιου που να λέει οτι παρέλαβε "τούβλο" και οχι το προϊόν που ειχε επιλέξει..
Στο δεύτερο σκέλος ναι, συμφωνώ θέλει να κοιτάμε αξιολογήσεις και να επιλέγουμε οσο μπορούμε τα "καλά" βαθμολογημένα καταστήματά..
Ας ελπίζουμε οτι η TS θα παραλάβει στο τελος κανονικά και θα λήξει αυτη η ιστορία αισίως. Δεν την κατακρίνω, καμιά φορα απο την καλή μας θέληση και την καλη μας την καρδιά κάνουμε αγορες με γνώμονα την καλη τιμη χωρίς να είμαστε καχύποπτοι και προσεκτικοί καθότι η αγορα εχει πλέον πολλές παγίδες...

Έχει συμβεί!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Γιατί αν βάλεις αντικαταβολή και ο απατεώνας σου στείλει ένα τούβλο ή μια απομίμηση θα νιώσεις καλύτερα;

Αν είναι να πέσεις στον απατεώνα δεν σε σώζει τίποτα…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Μην γράφεις βλακείες.

Το να μην συμφωνείς ειμαι δικαίωμα σου. Το να αποκαλείς τον άλλο "βλάκα" (απο την στιγμή που δεν τον γνωρίζεις)..ΔΕΝ ειναι δικαίωμα σου. Μπορείς να διατυπώσεις την άποψη σου ποιο κοσμία..

5 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Έχει συμβεί!!

Από Ελληνικό κατάστημα?. Εχεις αποδείξεις για αυτό?, κάποια δημοσίευση ας πούμε?, κάποιο άρθρο?. Γιατί "Με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια..."

5 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Γιατί αν βάλεις αντικαταβολή και ο απατεώνας σου στείλει ένα τούβλο ή μια απομίμηση θα νιώσεις καλύτερα;

Αν είναι να πέσεις στον απατεώνα δεν σε σώζει τίποτα…

Μόνος σου απαντάς σε αυτο που έγραψες.. Αν ειναι να στην "κάνει", θα στην κάνει με οποίο τρόπο πληρωμής διαλέξεις.. Και στην αντικαταβολή επίσης μετά την παραλαβή μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση (εφόσον έχεις πληρώσει με κάρτα σε POS). Επίσης κανένα σοβαρο μαγαζί δεν θα εκανε κατι τέτοιο δεν τον συμφέρει να εχει αρνητική αξιολόγηση για κατι πχ ας πούμε που κανει 100-200 ευρω.. Η αντικαταβολή ειναι επίσης ενα εργαλείο στο να κανει τον αλλο να στείλει γρήγορα το προϊόν αλλιώς δεν θα παρει τα λεφτα του και κινδυνεύει και με ακύρωση της παραγγελιάς καθότι ο πελάτης δεν εχει κατι να χασει..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Το να μην συμφωνείς ειμαι δικαίωμα σου. Το να αποκαλείς τον άλλο "βλάκα" (απο την στιγμή που δεν τον γνωρίζεις)..ΔΕΝ ειναι δικαίωμα σου. Μπορείς να διατυπώσεις την άποψη σου ποιο κοσμία..

Από Ελληνικό κατάστημα?. Εχεις αποδείξεις για αυτό?, κάποια δημοσίευση ας πούμε?, κάποιο άρθρο?. Γιατί "Με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια..."

Μόνος σου απαντάς σε αυτο που έγραψες.. Αν ειναι να στην "κάνει", θα στην κάνει με οποίο τρόπο πληρωμής διαλέξεις.. Και στην αντικαταβολή επίσης μετά την παραλαβή μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση (εφόσον έχεις πληρώσει με κάρτα σε POS). Επίσης κανένα σοβαρο μαγαζί δεν θα εκανε κατι τέτοιο δεν τον συμφέρει να εχει αρνητική αξιολόγηση για κατι πχ ας πούμε που κανει 100-200 ευρω.. Η αντικαταβολή ειναι επίσης ενα εργαλείο στο να κανει τον αλλο να στείλει γρήγορα το προϊόν αλλιώς δεν θα παρει τα λεφτα του και κινδυνεύει και με ακύρωση της παραγγελιάς καθότι ο πελάτης δεν εχει κατι να χασει..

Απάντησες μόνος σου…

Η αντικαταβολή είναι μόνο για να κάνει τον πωλητή να στείλει γρηγορότερα το δέμα για να πληρωθεί…

Σε περίπτωση λαμογιάς ΔΕΝ σε καλύπτει…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Απάντησες μόνος σου…

Η αντικαταβολή είναι μόνο για να κάνει τον πωλητή να στείλει γρηγορότερα το δέμα για να πληρωθεί…

Σε περίπτωση λαμογιάς ΔΕΝ σε καλύπτει…

Αν πληρώσεις μεσώ κάρτας την αντικαταβολή κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα σου έπειτα.Το οτι παρελαβες με αντικαταβολή δεν επηρεάζει τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής..
Και αν είσαι και ποιο "μάγκας" τραβάς και ενα unboxing video και μετά αν εχει την "πετρά" η την μαϊμού μέσα, τον πας έπειτα τον καταστηματάρχη... Ασε μην το γράψω εδω μέσα πως.... Φυσικά μιλάμε για Ελληνικά καταστήματα και οχι κατι απο εξωτερικό οπως πχ τις γνώστες πλατφόρμες και ιδιώτες απο το market place του FB.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Αν ψάξεις παλια θέματα στο insomnia θα το βρείς! Όταν ενα μαγαζί θα αρχίσει να scamαρει δε θα το κάνει μόνο σε σένα αλλα σε όλες τις παραγγελίες. Άρα η αρνητική αξιολόγηση δεν λέει κάτι. Όσον αφορά το βίντεο δεν είναι καν αποδεκτικό στοιχείο. Ο καθένας μπορεί να ανοίξει ενα πακέτο, να βγάλει το περιεχόμενο και να βάλει μέσα κατι άλλο και να τραβήξει μετα το βίντεο με τη σωστή γωνία. Ποιον θα πας μέσα τον ανύπαρκτο πακιστανό ή μια ΙΚΕ που βάρεσε κανόνι? Μόνο με κάρτα είσαι προστατευμένος απο την ασφάλεια της visa/mastercard.

Επεξ/σία από mcstefan7
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, lia97 είπε

Καλησπερα!
Προσφατα αγορασα ενα apple watch se απο το εν λογω site (electrolleti.gr) . Πληρωσα online με χρεωστικη καρτα το ποσο των 269€ (λαθος μου, επρεπε να βαλω αντικαταβολη), ελαβα ενα email και ενα sms με την επιβεβαιωση της πληρωμης και εκτοτε δν εχω λαβει κανενα αλλο email ουτε ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας. Προσπαθησα να επικοινωνησω τηλεφωνικως, οπου το τηλεφωνο δν λειτουργουσε και οταν μπηκα στο online site ειδα οτι ουτε αυτο λειτουργει. Εστειλα email τιποτα. Γνωριζει καποιος αν αυτο το site ειναι απατη; Νομιζα πως οποιο καταστημα ειναι σε skroutz και bestprice θεωρειται αξιοπιστο και εχει ελεγθει. Θα περιμενω λιγες μερες ακομη αλλα πολυ φοβαμαι οτι την πατησα. 

το πρόσφατα μπορεί να είναι 10 η 20 μερες

ποτέ έκανες τη παραγγελία ?? έκανες τώρα μες τις αργίες η ΣΚ ???  σου έχει πει κάποια ημερομηνία παράδοσης ?? τηλέφωνα έχουν ??? δίνουμε και ένα περιθώριο..

αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κανείς εύκολα ..μπορείς και σήμερα αν δεν αισθάνεσαι καλά  ...μμπορεις να τους το πεις και να τελειώσει το θέμα η ακόμα αν δεν έχουν στείλει τη παραγγελία να την ακυρώσεις....

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο κατάστημα είχε πάντα τις χαμηλότερες τιμές στο bestprice και ότι ήταν διαδικτυακό  μόνο.

Επίσης δεν έιχε δυνατότητα αντικαταβολής....

Ελπίζω να μην έσκασε και άλλο κανόνι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...