agiosall~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Λοιπον επειδη ειδα οτι πολλοι εχουν διαβασει καποια απο τα βιβλια του Harry ειπα λοιπον να πουμε (ψηφισουμε) ποσα απο αυτα εχουμε διαβασει και πιο απο ολα ηταν το καλυτερο (μας αρεσε περισσοτερο)... 1. The Philosophers Stone 2. The Chamber of Secrets 3. The Prisoner of Azkaban 4. The Goblet of Fire 5. The Order of The Phoenix ps. Αν μπορει να γινει δημοσκοπηση...
agiosall~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Αρχιζω εγω και λεω οτι τα εχω διαβασει ολα και περισσοτερο μου αρεσε το 4ο The Goblet of Fire Εγω αρχισα να διαβαζω το πρωτο μετα απο ωρεςβασανηστηριων της μικροτερης αδερφης οσπου στο τελος αναγκαστηκα να ενδοσω αρχισα να διαβαζω το πρωτο κεφαλαιο για να την κανω να με αφησει ησυχω αλλα ειδα οτι ηταν πολυ καλο οποτε και του αλλαξα τα φωτα μεσα σε 3 μερες (ηταν και μεγαλο το ατιμο) αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν η παρα πολυ μεγαλη φαντασια της Rowlling και επισης το οτι σε "εθιζε" δεν μπορουσες να το αφησεις απο τα χερια. Ολο ελεγα τελευταιο κεφαλαιο και διαβαζα τουλαχιστον 2-3 παραπανω Υ.Γ. Ελπιζω να μην κλειδωθει επειδη μιλαμε για βιβλια απλως ειναι επικαιρο...
epote Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 βεβαιος και θα κλειδωθει καθοτι ειναι εκτος θεματος ΠΑΡΑΥΤΑ κοιταχτε εδω http://www.offtopic.gr/viewtopic.php?p=1457#1457
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.