PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, drapanakis είπε ρΦυσικα το εψαξα, αλλα εχω βρει εντελως διαφορετικες προτασεις. Βιβλιαρακι, δεν εχω. Το αγορασα μεταχειρισμενο. Opel meriva 2004, dieeel, 1.7 Opel Meriva A, Z17DTH X03 (2003 - 2010) Meriva 1.7 CDTi (74 kW) 5 λιτρα παιρνει! DEXOS 2 TM Gen 2. Μια καλη προταση,βασικα το δικου του ''GM Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου Opel dexos2 5W-30 A3/B4 για κινητήρες Diesel 5lt'' Ψαξε στο google απο που σε συμφερει να το παρεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 ^ Αλλάζεις και λάδια στο αυτοκίνητο; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 😂☝️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δεν αρκεί η κουκούλα; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2023 στις 10:31 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Opel Meriva A, Z17DTH X03 (2003 - 2010) Meriva 1.7 CDTi (74 kW) 5 λιτρα παιρνει! DEXOS 2 TM Gen 2. Μια καλη προταση,βασικα το δικου του ''GM Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου Opel dexos2 5W-30 A3/B4 για κινητήρες Diesel 5lt'' Ψαξε στο google απο που σε συμφερει να το παρεις.. Nαι , εχεις δικιο, το βρηκα και εγω. Αλλα νομιζω, οτι επειδη στην Κρητη εχει πανω απο 30 βαθμους 3 μηνες , καλυτερα σε 10w 40. Θα ρωτησω ενα συνεργειο opel . Ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από drapanakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, drapanakis είπε Ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι προτεινει συνθετικα λαδια. Που βρηκες τα στοιχεια αυτα ; Τελικά το βρήκες το κωδικό μοτέρ ; Εάν θες να δω στο Η/Υ αύριο . Πάντως επειδή έχω Corsa C /Combo. Να ξέρεις ότι όλα αυτά τα μοτέρ βγάζουν τη βαλβίδα egr . Οπότε αφού πρώτα προμηθευτείς τις ανάλογες (μόνο γνήσιες ) φλάντζες καθάρισε στο επόμενο service . Εκτός εάν τη έχουν ταπωσει ήδη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Τελικά το βρήκες το κωδικό μοτέρ ; Εάν θες να δω στο Η/Υ αύριο . Πάντως επειδή έχω Corsa C /Combo. Να ξέρεις ότι όλα αυτά τα μοτέρ βγάζουν τη βαλβίδα egr . Οπότε αφού πρώτα προμηθευτείς τις ανάλογες (μόνο γνήσιες ) φλάντζες καθάρισε στο επόμενο service . Εκτός εάν τη έχουν ταπωσει ήδη . Το βρηκα. Υ17DT. Ti εννοεις, βγαζουν τις βαλβιδες egr ; Τις αφαιρουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, drapanakis είπε Nαι , εχεις δικιο, το βρηκα και εγω. Αλλα νομιζω, οτι επειδη στην Κρητη εχει πανω απο 30 βαθμους 3 μηνες , καλυτερα σε 10w 40. Θα ρωτησω ενα συνεργειο opel . Ευχαριστω. 10/40 θα βαλεις μονο αν καιει πολλα λαδια! Αν δεν γνωριζεις την κατασταση του κινητηρα θα του βαλεις για αρχη το σωστο ιξωδες 5/30 και αναλογα αν καιει και ποσα πας σε 5/40 ή 10/40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε 10/40 θα βαλεις μονο αν καιει πολλα λαδια! Αν δεν γνωριζεις την κατασταση του κινητηρα θα του βαλεις για αρχη το σωστο ιξωδες 5/30 και αναλογα αν καιει και ποσα πας σε 5/40 ή 10/40 10/40 δεν θα βάλει ποτέ. Αν το λάδι του είναι 5/30 μπορεί να πάει σε 5/40. Χοντρά λάδια (ναι τα 10/40 είναι και χοντρά και ημισυνθετικά) σε σύγχρονους κινητήρες εικοσαετίας απλά όχι. Τα αρνητικά τους γνωστά. Τι θετικό έχουν; Κάτι που καίει πάλι θα κάψει και με 10/40 άντε ελάχιστα λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στις 2/5/2023 στις 12:08 ΜΜ, drapanakis είπε Που μπορω να βρω τα ενδεικνυομενα λαδια για το αυτοκινητο μου ; Αγορασα ενα μεταχειρισμενο, δεν ξερω τι ακριβως να βαλω ; οταν το ειχα παει για service στην αντιπροσωπεια ρωτησα τι λαδι βαζουν, για να αγορασω και εγω ενα, να βαλω οταν και αν χρειαστει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Oxi δεν καιει καθολου. Οποτε , οπως ειπατε 5w30 . To 5w40 επειδη ειναι αρκετους μηνες ζεστη στην Κρητη ; Αυτο εννοειτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, drapanakis είπε Oxi δεν καιει καθολου. Οποτε , οπως ειπατε 5w30 . To 5w40 επειδη ειναι αρκετους μηνες ζεστη στην Κρητη ; Αυτο εννοειτε ; αυτο βαζω εγω, κανει για το αμαξι μου (ενα vw golf)οπως μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια, δεν ξερω αν καλυπτει και εσενα αλλα μενω ηρακλειο και κανω πολλα χλμ https://www.skroutz.gr/s/17931645/Castrol-Συνθετικό-Λάδι-Αυτοκινήτου-Edge-Titanium-FST-5W-40-C3-4lt.html Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, liakinen είπε 10/40 δεν θα βάλει ποτέ. Αν το λάδι του είναι 5/30 μπορεί να πάει σε 5/40. Χοντρά λάδια (ναι τα 10/40 είναι και χοντρά και ημισυνθετικά) σε σύγχρονους κινητήρες εικοσαετίας απλά όχι. Τα αρνητικά τους γνωστά. Τι θετικό έχουν; Κάτι που καίει πάλι θα κάψει και με 10/40 άντε ελάχιστα λιγότερο. Ταβανι μπορεις να βαλεις μεχρι 10/40 αν καιει πολλα μεχρι να τον επισκευασεις.. Το λεω γιατι αλλοι γενναιοδωρα βαζουν και 15/40 αφου ειναι ακομα πιο οικονομικο! Απο κει και περα το σωστο ειναι αυτο που λες αλλα συνηθως δεν το πραττει κανεις αφου και οι ιδιοι οι μηχανικοι θα σου πουν αν δεν εχεις λεφτα να τον επισκευασεις βαλε πιο χοντρο να κανεις την δουλεια σου! 51 λεπτά πριν, drapanakis είπε Oxi δεν καιει καθολου. Οποτε , οπως ειπατε 5w30 . To 5w40 επειδη ειναι αρκετους μηνες ζεστη στην Κρητη ; Αυτο εννοειτε ; Τοτε μονο 5/30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 @PLACEBO_89 15/40 μόνο σε τρακτέρ. Ούτε στην Ascona μου δεν βάζω 15/40 που αυτό έπαιρνε κατά την γέννηση της το μακρινό 1987 (το έγραφε μάλιστα πάνω στην τάπα). Τα χρόνια πέρασαν τα λάδια εξελίχθηκαν και για αυτό της βάζω 10/40 και αυτά στις 4000 βαριά 5000 χλμ παίρνουν δρόμο. Και πάλι σου λέω όταν καίει πολλά πχ 500ml στα 1000 χλμ και χοντρά να του βάλεις πάλι θα κάψει. Έχει σημασία αν από αλλαγή σε αλλαγή αντί για 2 λίτρα συμπλήρωμα βάλεις 1.2 λίτρα; Τώρα αν μιλάμε για τσιμινιέρα τότε lidl και ότι έχει σε προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα