drapanakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Που μπορω να βρω τα ενδεικνυομενα λαδια για το αυτοκινητο μου ; Αγορασα ενα μεταχειρισμενο, δεν ξερω τι ακριβως να βαλω ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Ο μηχανικος που θα το πας για ενα ελεγχο σιγουρα ξερει 1
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, drapanakis είπε Που μπορω να βρω τα ενδεικνυομενα λαδια για το αυτοκινητο μου ; Αγορασα ενα μεταχειρισμενο, δεν ξερω τι ακριβως να βαλω ; Στο βιβλιαράκι οδηγιών. Το γράφει στις τελευταίες σελίδες. Επίσης μπορείς να το ψάξεις στο Google! 3
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Ψάξε στις σελίδες των εταιριών που φτιάχνουν λάδια πχ https://www.shell.com/motorist/find-the-right-oil.html#iframe=L21vdG9yaXN0L2ZpbmQtdGhlLXJpZ2h0LW9pbC9famNyX2NvbnRlbnQvcm9vdC9tYWluL3NlY3Rpb24vd2ViX2NvbXBvbmVudC5zdHJlYW0vMTY4MjU5MTI2Mzc2OC9kZjgyMGMwYzM1YTAwOGYwNDgyYjQ3NTY3YTEyMTIyMzE2ZGNhMDhjL2lmcmFtZS5odG1sIy9nci9lbA https://www.liqui-moly.com/en/service/oil-guide.html#oww:/api/v2/oww/101/GBR/ENG/1/ 2
liakinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο μηχανικος που θα το πας για ενα ελεγχο σιγουρα ξερει Μην το δένεις και κόμπο. Υπάρχουν πάμπολλοι μηχανικοί στην χώρα μας που είναι το λογικής "τσιμπάει λάδια, βάζουμε 10W40". Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από liakinen 5
meletis_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drapanakis είπε Που μπορω να βρω τα ενδεικνυομενα λαδια για το αυτοκινητο μου ; Αγορασα ενα μεταχειρισμενο, δεν ξερω τι ακριβως να βαλω ; Γράψε κωδικό κινητήρα , μοντέλο , και μάρκα και να σου επισυναψω τις προδιαγραφές από πρόγραμμα που έχω στο Η/Υ ή ψάχνεις τι προτείνουν οι κατασκευαστές λαδιών. 10 λεπτά πριν, liakinen είπε Μην το δένεις και κόμπο. Υπάρχουν πάμπολλοι μηχανικοί στην χώρα μας που είναι το λογικής "τσιμπάει λάδια, βάζουμε 10W40". Όντως είναι η νοοτροπία αλλά και είναι και πιο φθηνό το πιο χοντρό ιξώδες . Το κάνουν και για τις τιμές συντήρησης . Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από meletis_m 3
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Γράψε κωδικό κινητήρα , μοντέλο , και μάρκα και να σου επισυναψω τις προδιαγραφές από πρόγραμμα που έχω στο Η/Υ Aφού σε βρήκαμε δώσε και σε εμένα βοήθεια. Opel astra sports tourer 2015 Cdti B16DTL ,τι βάζουμε;5W-30 dexos 2 ή 0W -20? Ξέρω ότι το άλλαξαν απο κάποιο σημείο και μετα με το πιο ψιλό Οι απο πάνω προτάσεις σε LM είναι σε 0W20 και σε άλλες εταιρίες 5w30. 2
drapanakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Στο βιβλιαράκι οδηγιών. Το γράφει στις τελευταίες σελίδες. Επίσης μπορείς να το ψάξεις στο Google! ρΦυσικα το εψαξα, αλλα εχω βρει εντελως διαφορετικες προτασεις. Βιβλιαρακι, δεν εχω. Το αγορασα μεταχειρισμενο. 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γράψε κωδικό κινητήρα , μοντέλο , και μάρκα και να σου επισυναψω τις προδιαγραφές από πρόγραμμα που έχω στο Η/Υ ή ψάχνεις τι προτείνουν οι κατασκευαστές λαδιών. Όντως είναι η νοοτροπία αλλά και είναι και πιο φθηνό το πιο χοντρό ιξώδες . Το κάνουν και για τις τιμές συντήρησης . Opel meriva 2004, dieeel, 1.7
meletis_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, drapanakis είπε ρΦυσικα το εψαξα, αλλα εχω βρει εντελως διαφορετικες προτασεις. Βιβλιαρακι, δεν εχω. Το αγορασα μεταχειρισμενο. Opel meriva 2004, dieeel, 1.7 Meriva A είναι δηλαδή ? Γράψεκαιτο κωδικο μοτέρ γιατι βγαίνει με 4 διαφορετικούς κινητήρες 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aφού σε βρήκαμε δώσε και σε εμένα βοήθεια. Opel astra sports tourer 2015 Cdti B16DTL ,τι βάζουμε;5W-30 dexos 2 ή 0W -20? Ξέρω ότι το άλλαξαν απο κάποιο σημείο και μετα με το πιο ψιλό Οι απο πάνω προτάσεις σε LM είναι σε 0W20 και σε άλλες εταιρίες 5w30. Δυστυχώς ειναι μεχρι 2014 χρονολογια δε το εχει δηλαδή μέχρι Aastra J 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Meriva A είναι δηλαδή ? Γράψεκαιτο κωδικο μοτέρ γιατι βγαίνει με 4 διαφορετικούς κινητήρες Δυστυχώς ειναι μεχρι 2014 χρονολογια δε το εχει δηλαδή μέχρι Aastra J Kρίμα,ευχαριστώ όπως και να έχει. 2
drapanakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, meletis_m είπε Meriva A είναι δηλαδή ? Γράψεκαιτο κωδικο μοτέρ γιατι βγαίνει με 4 διαφορετικούς κινητήρες Δυστυχώς ειναι μεχρι 2014 χρονολογια δε το εχει δηλαδή μέχρι Aastra J Που αναγραφεται ο κωδικος μοτερ ;
meletis_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, drapanakis είπε Που αναγραφεται ο κωδικος μοτερ ; Είτε άδεια κυκλοφορίας ή στο ταμπελακι με το αριθμό πλαισίου ή στο κορμό του μοτέρ . 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kρίμα,ευχαριστώ όπως και να έχει. Ασχετο με τις προδιαγραφές λαδιων. Με τη καδένα έχεις ασχοληθεί ; Τουλάχιστον στο b16dte είχε θέμα . Είχε βγει και ανάκληση και πρόσθεταν μια φλάντζα ή αντικατάσταση
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ασχετο με τις προδιαγραφές λαδιων. Με τη καδένα έχεις ασχοληθεί ; Τουλάχιστον στο b16dte είχε θέμα . Είχε βγει και ανάκληση και πρόσθεταν μια φλάντζα ή αντικατάσταση Είχε βάλει ο προηγούμενος την φλάτζα (ωστε να μην αδειάζει απο λάδι ο τεντωτήρας; ) 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο μηχανικος που θα το πας για ενα ελεγχο σιγουρα ξερει
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ξέρω ότι το άλλαξαν απο κάποιο σημείο και μετα με το πιο ψιλό Οι απο πάνω προτάσεις σε LM είναι σε 0W20 και σε άλλες εταιρίες 5w30. Εφόσον το αμάξι έχει δουλευτεί καιρό με 5W30 δύσκολα θα μεταβεί χωρίς πρόβλημα σε 0W20. Αν ήταν καινούριο και το 0W20 ήταν στις προδιαγραφές του δε θα το συζητούσαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα