Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dchatz είπε

Μου ζητήθηκε από συγγενικό μου πρόσωπο να ετοιμάσω ένα PC για να παίζει ο μικρός το FORZA HORIZON 5.

Από ότι είδα δεν ειναι και τόσο απαιτητικό παιχνίδι, τα requirements είναι τα εξής:

Official Minimum Requirements

• Processor: Intel i5-4460 or AMD Ryzen 3 1200
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVidia GTX 970 OR AMD RX 470

Official Recommended Requirements

• Processor: Intel i5-8400 or AMD Ryzen 5 1500X
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: NVidia GTX 1070 OR AMD RX 590

To budget είναι κάπου στα 500 ευρώ χωρίς την οθόνη. Αν ήταν για εμένα θα το έψαχνα με διάφορα μαγαζιά εδώ κι εκεί (και μεταχειρισμένα ίσως) για να φτιάξω το φθηνότερο δυνατό build αλλά επειδή πρόκειται για άλλον και όχι για μένα θα προτιμούσα ένα μαγαζί στην Αθήνα για όλα, να το στήσουν έτοιμο ώστε να με καλύψουν σίγουρα αν κάτι πάει στραβα κλπ.

Δε με πειράζει να καθυστερήσει και λίγο η παράδοση αν ειναι, δε χρειάζεται να ειναι ετοιμοπαράδοτα όλα.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση και επειδή έχω καλή εμπειρία στο παρελθόν από αυτούς και βολεύει και τοπικά θα προτιμούσα το egate, μη αποκλείοντας και το eshop ή το πλαίσιο. Οτιδήποτε άλλο σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλλήσια, Μελίσια, Χολαργό και γύρω περιοχές δεκτό, μόνο και μόνο για να μπορεί ο κάτοχος να το πάει για εγγύηση αν κάτι χαλάσει.

Ευχαριστώ.

XBOX ! 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Xristaras12 said:

Σαφέστατα, δεν έχουμε όμως μια εικόνα. Μπορεί να θέλουν να το συνδέσουν σε μια 4Κ τηλεόραση (αν και αναφέρει χωρις οθονη κλπ) η να νομίζει ο μικρός τίποτα άλλο.

Αν ο υπολογιστής είναι ΜΟΝΟ για το FH5 και ΜΟΝΟ αυτό, γιατί δεν κοιτάζετε για αγορά xbox series s+game; φτηνότερα θα βγει όπως και να εχει.

45 minutes ago, bonorov said:

Προφανώς για να πηγαινει σε 6500xt γνωρίζει ότι στόχος είναι το gaming 1080p medium settings.Ενα βίντεο στο youtube να δει θα το καταλάβει. 

Όσο για την κονσόλα σε περιορισμενο μπατζετ συμφωνώ. 

Με τον 3500 και την 6500ΧΤ βγάζει 60 fps σε 1080p High στο Forza 5, δείτε το παραπάνω video.

Στα 499 ευρώ αν βάλει τις φτηνές μνήμες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Με τον 3500 και την 6500ΧΤ βγάζει 60 fps σε 1080p High στο Forza 5, δείτε το παραπάνω video.

Στα 499 ευρώ αν βάλει τις φτηνές μνήμες

Έχεις δίκιο. 

Απλά στα ultra είδα τα 35αρια που βαράει και είπα medium θα τρέχει smooth. 

Παρόλα αυτα στα high είναι απολυτως playable. 

Διαφωνώ πάντως για τον 3500,καλυτερα να παει στο 3600 παρομοια τιμή έχουν. 

Δημοσ.
7 minutes ago, bonorov said:

Έχεις δίκιο. 

Απλά στα ultra είδα τα 35αρια που βαράει και είπα medium θα τρέχει smooth. 

Παρόλα αυτα στα high είναι απολυτως playable. 

Διαφωνώ πάντως για τον 3500,καλυτερα να παει στο 3600 παρομοια τιμή έχουν. 

O 3600 μαζί με ένα cooler των 30 ευρώ ανεβαίνει  στα 115 ευρώ περίπου, με 145 ευρώ  βάζεις τον 5600

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

O 3600 μαζί με ένα cooler των 30 ευρώ ανεβαίνει  στα 115 ευρώ περίπου, με 145 ευρώ  βάζεις τον 5600

Ψυκτρα εδώ 7€ αχρησιμοποίητη. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dchatz είπε

μόνο και μόνο για να μπορεί ο κάτοχος να το πάει για εγγύηση αν κάτι χαλάσει.

Αν τα πάρεις τα πράγματα από το egate και πάθουν κάτι την πάτησες για τα καλά. Θα περιμένεις ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες και θα πρέπει να στείλεις ΠΟΛΛΑ email για να βγάλεις άκρη με την εγγύηση. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Μου χάλασε monitor της AOC  που είχα πάρει από εκεί και μετά από πάρα πολλά email και μετά από περίπου 4 - 5 μήνες ρώτησα φίλο μου δικηγόρο τι μπορώ να τους γράψω για να μου δώσουν πίσω τα χρήματα αφού δεν είχα πάρει καμία απάντηση και περίμενα χωρίς οθόνη πόσους μήνες. Μου έφτιαξε ένα ωραίο κείμενο που τους έστειλα με email και μετά από καμία βδομάδα πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Και στις αξιολογήσεις αν μπεις στο google πολλοί έχουν παρόμοιες εμπειρίες με την εγγύηση προϊόντων από egate.

Δημοσ.

Μιας και δεν είναι δικό σου το PC θα έλεγα να συνεννοηθείς με αυτόν που πληρώνει και να δείτε εάν μπορείτε να βγάλετε budget με b550 μητρικη 5600(όχι g)+ AMD 6600 gpu με καλουσικο τροφοδοτικό.

-Πάνω σε αυτά θα μπορέσει να μπει άλλη μια κάρτα γραφικών στο μέλλον.-

Εάν όχι υπάρχει και η λύση του 5600g με τα ενσωματωμένα γραφικά που θα παίζουν το Forza σε low -αλλα εδώ δεν έχετε πολλές βλέψεις σε πιο βαριά παιχνιδια- και προσθέτετε μια εξωτερική κάρτα γραφικών σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας, είναι πολύ κατατοπιστικές.

Προφανώς ο κάτοχος δε θα πάει σε κάτι περισσότερο από 1080 ανάλυση αφού μόνο μέχρι τέτοιο hardware βγαίνει με αυτά τα λεφτά.

Από την αλλη η λύση του xbox δεν προτείνεται γιατί θα χρειασθεί το PC και στο σχολείο κλπ, και προφανώς σε λίγο καιρο θα αρχίσει και το LOL, CSGO κλπ. Το FH5 ειναι η αρχική απαίτηση, από εκεί και πέρα σιγά μη μείνει μόνο σε αυτο...

Όσον αφορά το egate προσωπικά έχω παει πίσω στικάκι 3 φορές και μου το αλλαξαν άμεσα. Επιπλεον έχω πάει και 2 SSD μετά από μήνες και πάλι πήρα άλλους την επόμενη μέρα αφού τους έλεγξαν. Ντάξει φτηνά πράγματα θα μου πείτε αλλα εμένα μου άρεσε, όπως είπα όμως αν σε αλλο μαγαζί βρεθεί κάτι καλύτερο εκεί θα πάω. Το μόνο που θέλω είναι αν και όταν σε μερικούς μήνες ο κάτοχος μου πει "χάλασε" να του πω απλά πήγαινε το εκεί να στο φτιάξουν με την εγγύηση. Συγγενής μου ειναι, δε θα βγάλω λεφτά και δεν έχω όρεξη να τρεχω κάθε τόσο που θα συμβαίνει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...