sonikk Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Έχω ένα smartphone καινουριο στο οποίο μόλις το έβγαλα από το κουτι του ξεκίνησα το set up δηλαδή μόλις το άνοιξα ξεκίνησε ρωτώντας για επιλογή γλώσσας,google account κλπ. Ολοκλήρωσα το set up αλλά όμως θα ήθελα να το ξανακάνω από την αρχή. Πώς γίνεται αυτό;Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εξηγώντας μου; Δηλαδή αυτό που θέλω να κάνω είναι να γίνουν όλα από την αρχή σαν να μην είχα κάνει καθόλου set up όπως όταν το πρωτοανοιξα από το κουτί του. Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από sonikk
Λύση dpolal Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και ψάξε την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. Σε άλλα κινητά το λέει απλά έτσι, σε άλλα το λέει Επαναφορά Ρυθμίσεων, σε άλλα Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων. Διαγράφει τα πάντα στο κινητό και είναι σαν να το έβγαλες από το κουτί του καινούργιο και το στήνεις από την αρχή. Πρόσεξε όμως διότι έτσι ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τα ΠΑΝΤΑ που έχεις αποθηκεύσει μέχρι τώρα στο κινητό σου, δηλαδή φωτογραφίες, εφαρμογές, αρχεία κλπ. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα