Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ!!

Θα ήθελα να κάνω ενα βιολογικο καθαρισμο στο αμάξι μου. Όποιοι γνωρίζετε, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα για να απευθυνθω? Απο θέμα τιμής, θα ήθελα κάτι προσιτό, δηλαδή μέχρι 50Ε. Δεν με ενδιαφέρει η αφαίρεση καθισμάτων και άλλα τέτοια, για ένα απλό βιολογικό κοιτάω. Βρίσκομαι Θεσσαλονική.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με 50 ευρω υπαρχει κινδυνος να σου κανουν ζημια ....Προσοχη στην οροφη γιατι πεφτει ευκολα μετα απο βιολογικο αν δεν γινει καλα .

καλα και κακα να γινει, θα πεσει. Δεν αντεχουν οι κολλες την υγρασια του βιολογικου.

6 ώρες πριν, timopie είπε

Χαιρετώ το φόρουμ!!

Θα ήθελα να κάνω ενα βιολογικο καθαρισμο στο αμάξι μου. Όποιοι γνωρίζετε, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα για να απευθυνθω? Απο θέμα τιμής, θα ήθελα κάτι προσιτό, δηλαδή μέχρι 50Ε. Δεν με ενδιαφέρει η αφαίρεση καθισμάτων και άλλα τέτοια, για ένα απλό βιολογικό κοιτάω. Βρίσκομαι Θεσσαλονική.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κάνε όπου θέλεις. Φροντισε ομως να μην ακουμπησει ατμος το αμαξι σου εσωτερικα. Ουτε "λιγο" , ουτε "ξερω γω" , ουτε "θα δεις δεν παθαινει τιποτα".

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, andreaspA said:

καλα και κακα να γινει, θα πεσει. Δεν αντεχουν οι κολλες την υγρασια του βιολογικου.

Κάνε όπου θέλεις. Φροντισε ομως να μην ακουμπησει ατμος το αμαξι σου εσωτερικα. Ουτε "λιγο" , ουτε "ξερω γω" , ουτε "θα δεις δεν παθαινει τιποτα".

Και πως γίνεται τότε? Χωρίς ατμό ?  Δεν το ήξερα αυτό που λές ! Δώσε πληροφορίες γιατί και εγώ το ψάχνω για Ανατολ. Αττική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Εχει ανοίξει κοντά στο σπίτι μου ένα κατάστημα οικολογικού/βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου και χρησιμοποιεί αποκλειστικά (ξηρό) ατμό...είδα ότι χρησιμοποιούν μηχανήματα της νοτιοκορεατικής SJE και υποτίθεται ότι είναι ασφαλές για το εσωτερικό (υφάσματα, πλαστικό κτλ) με τις κατάλληλες ρυθμίσεις....έχουν και μια πιστοποίηση microsplitting.

https://www.sjecorp.com/products/electric_steamer_optima_est.php
https://www.sjecorp.com/why_steam/automotive.php

...η εταιρεία έχει κι αυτό το σαχλοβιντεάκι για την αμερικανική αγορά, αλλά δείχνει προδιαγραφές χρήσης για διαφορετικές επιφάνειες

Να πω την αλήθεια ψήνομαι λίγο, μιας και το μαγαζί που εμπιστευόμουν για καθαρισμό του αυτοκινήτου μου έκανε κάτι γρατσουνιές σε γυάλινες επιφάνειες (μάλλον χρήση πετσετών που είχαν σκληρά υπολείμματα) και κυρίως είναι πολύ κοντά στο σπίτι, αντί να τρέχω από το ένα άκρο της πόλης στο άλλο.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsino είπε

Και πως γίνεται τότε? Χωρίς ατμό ?  Δεν το ήξερα αυτό που λές ! Δώσε πληροφορίες γιατί και εγώ το ψάχνω για Ανατολ. Αττική

Με την κλασσικη "σαμπουανεζα" που ξεραμε απο μικρα παιδια. Οπως πλενουν τις ταπετσαριες και τα χαλιά. Πιο ανωδυνος τροπος δεν υπαρχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...