Ronnie1985 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, mrbictor είπε Με αυτούς είμαι. Απο εχθές είμαι με στοκ μνήμες και ολα φαίνονται μια χαρα, εχω παίξει 4-5 game, εχω τρέξει time spy 4-5 φορές χωρίς κανενα πρόβλημα. Οποτε κατι παιζει με τις μνήμες. Εαν δεν παιζει το docp προφιλ, μπορω να τις τρέξω λιγο πιο χαμηλά; Ποιες μνήμες και μητρική έχεις ακριβώς; Έχεις το τελευταίο bios update;
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 hour ago, mrbictor said: Με αυτούς είμαι. Απο εχθές είμαι με στοκ μνήμες και ολα φαίνονται μια χαρα, εχω παίξει 4-5 game, εχω τρέξει time spy 4-5 φορές χωρίς κανενα πρόβλημα. Οποτε κατι παιζει με τις μνήμες. Εαν δεν παιζει το docp προφιλ, μπορω να τις τρέξω λιγο πιο χαμηλά; Ήταν κλοκαρισμενες (πειραγμενα timings και τέτοια; )
mrbictor Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Ποιες μνήμες και μητρική έχεις ακριβώς; Έχεις το τελευταίο bios update; ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) με το τελευταιο BIOS 3002 G.SKILL F4-3600C18D-16GTZRX 12 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ήταν κλοκαρισμενες (πειραγμενα timings και τέτοια; ) Μόνο το DOCP προφιλ, δοκιμάζω τις μνήμες στα 3200 μηπως ειναι πιο σταθερές. Λέτε το τελευταίο bios να δημιούργησε την αστάθεια; Απο day 1 στα 3600 τις είχα.
whiteman7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) πρεπει να εχεις θεμα με το τροφοδοτικο Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από whiteman7
Λύση mrbictor Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Απ'όταν κατεβασα τις μνήμες στα 3200 δεν ξανα παρουσιάστηκε το πρόβλημα οπότε μάλλον κατι παιζει με τις μνήμες και το τελευταίο bios. Σε παιχνιδια δεν νομίζω το συστήμα να τραβάει πανω απο 300W οπότε γιατι να ειναι το τροφοδοτικό; Update: Οι μνήμες παίζουν καλά και στα 3533MHz, οπότε μικρό το κακό. Ίσως σε μελλοντικό bios update να ξαναστρώσουν. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από mrbictor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα