Katerinavergou Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Γεια σας! Είμαι καινούργια φοιτήτρια στη πτολεμαιδα και κυρία πηγή θέρμανσης στο σπίτι είναι η τηλεθέρμανση. Ωστόσο πρώτη φορά το βλεπω αυτό στη ζωη μου και δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιώ. Ανάβω τον θερμοστάτη για το αντίστοιχο σώμα, όμως παρόλο που ακούγεται θόρυβος από το σώμα (άρα είναι σε λειτουργεια) αυτό δεν θερμαίνεται. Και ας το έχω αφήσει αρκετή ώρα για να θερμανθεί. Μπορειτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένη να κάνω;
nickol-us Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 57 minutes ago, Katerinavergou said: Γεια σας! Είμαι καινούργια φοιτήτρια στη πτολεμαιδα και κυρία πηγή θέρμανσης στο σπίτι είναι η τηλεθέρμανση. Ωστόσο πρώτη φορά το βλεπω αυτό στη ζωη μου και δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιώ. Ανάβω τον θερμοστάτη για το αντίστοιχο σώμα, όμως παρόλο που ακούγεται θόρυβος από το σώμα (άρα είναι σε λειτουργεια) αυτό δεν θερμαίνεται. Και ας το έχω αφήσει αρκετή ώρα για να θερμανθεί. Μπορειτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένη να κάνω; Νομίζω ι ιδιοκτήτης, κάποιος της περιοχής ή έστω και ένας παλαιότερος φοιτητής μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί να έχει και πρόβλημα η εγκατάσταση, πως θα μπορούσε να το γνωρίζει κάποιος που δεν έχει εικόνα; Απευθύνσου σε κάποιον που γνωρίζει και μπορεί να έχει φυσική παρουσία
SabotazNic Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μενω στην περιοχη. Το σπιτι δεν εχει κεντρικη θερμανση? Γενικα δουλευει οπως το πετρελαιο/αεριο, το ρυθμιζεις στο 20-21-22 οσο θελεις, και οταν το πιασει θα κλεισει. Διαμερισμα? Αν ναι, ρωτα τους υπολοιπους αν εχουν θεμα. Μονοκατοικια? Και στις 2 περιπτωσεις θα πρεπει να επικοινωνησεις (ή εσυ ή ο διαχειριστης) με την ΔΕΤΗΠ για να ερθουν για ελεγχο. Η δικια τους επισκεψη πρεπει να ειναι δωρεαν αν δεν κανω λαθος. Αν ειναι ο εναλλακτης, ειναι δικο τους εξοδο. Αν σου πουν οτι θελει καθαρισμα το φιλτρο, ειναι της ιδιοκτητριας (μιας και τωρα μπηκες εσυ) Πολλες φορες λογω συντηρησεων δεν εχει θερμανση για καποια/ες ωρα/ες Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από SabotazNic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα