cyberguy Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 45 λεπτά πριν, Ducatista είπε Έχω Αρκετό κέρδος και 100 και 200 να πάρει είμαι οκ! εαν εχεις paypal, του στελνεις invoice στο email του και κανει απο εκει την πληρωμη (δεν χρειάζεται να έχει paypal account)
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cyberguy είπε εαν εχεις paypal, του στελνεις invoice στο email του και κανει απο εκει την πληρωμη (δεν χρειάζεται να έχει paypal account) Ναι το θέμα ειναι οτι μπορεί τελικά να ακυρώσει την συναλλαγή και μετά δεν λέει να τρέχω στην Γαλλία 🤣🤣
kax54638 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Όντως η amex υποστηρίζεται μόνο από alpha bank. Κάποτε μου είχαν στείλει επιστολή ότι η χρήση amex έχει προμήθεια κοντά στο 10% και για αυτό έγραφε η επιστολή ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο έμπορος από τον νόμο να την δεχτεί. 1
insoholic Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Επι covid εποχη, μεσα απο καποια web banking σε αφηνε να εκδοσεις ενα link οπου το εστελνες στον πελατη και εκανε ηλεκτρονική πληρωμή με καρτα. (Το ειχα κανει οταν αγορασα κατι απο πλαισιο). Οποτε με αυτον τον τροπο ισως τη δεχθει την καρτα χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις νεους λογαριασμους κτλ.
Ducatista Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα με τα χίλια ζόρια viva επισυνάπτω μια φωτογραφία λογικα αυτές στο σύνολο τους είναι η χρέωση της amex σωστα;; Και μιλάμε στο virtual pos του κινητού φαντάζομαι... έστειλα και e3 για τον επαγγελματικό λογαριασμό... (λογικά γιαυτό νου έχει ακόμη το pos σε demo mode σωστα;) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από Ducatista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα