Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα πηγα να πραγματοποιησω συναλλαγη με american express σε pos εθνικης και δεν το δεχοταν εγραφε δεν μπορει να γινει επεξεργασια μήπως ρε παιδιά έχει κάποιος το ίδιο θέμα και βρήκε λύση; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από Ducatista
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Σημερα πηγα να πραγματοποιησω συναλλαγη με american express σε pos εθνικης και δεν το δεχοταν εγραφε δεν μπορει να γινει επεξεργασια μήπως ρε παιδιά έχει κάποιος το ίδιο θέμα και βρήκε λύση; Με την τράπεζα μίλησες;
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με την τράπεζα μίλησες; καλεσα την εθνικη και μου ειπαν οτι το αρμοδιο τμημα λειτουγει 7-3... ενταξει τα πραγματα τα εχω κρατησει για αυριο αλλα θελω να ξερω αν μπορω να κανω την συναλλαγη
johnieXoX Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Πολλά pos δεν δέχονται American express. Εμένα η alpha μου τις έχει αλλάξει τις American express με MasterCard. 1
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Πολλά pos δεν δέχονται American express. Εμένα η alpha μου τις έχει αλλάξει τις American express με MasterCard. παλιοτερα το ηξερα αυτο.. το θεμα ειναι οτι με τους τουριστες τι θα κανουμε οι Ελληνες ειναι ελαχιστοι με american express
Haldol Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Σαν brand η AmEx έχει φύγει από τη χώρα πριν 2-3 χρόνια. Στη χώρα μας η μόνη τράπεζα που έδινε AmEx ήταν η Alpha, αλλά φυσικά, τις αντικατέστησε με MasterCard. Επίσης (λογικά αυτό συνέβη και με 'σενα) τα μόνα τερματικά που δέχονταν AmEx ήταν -ξανά- της Alpha. Οπότε μάλλον γι' αυτό δε περνάει στης ΕΤΕ.
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, Haldol είπε Σαν brand η AmEx έχει φύγει από τη χώρα πριν 2-3 χρόνια. Στη χώρα μας η μόνη τράπεζα που έδινε AmEx ήταν η Alpha, αλλά φυσικά, τις αντικατέστησε με MasterCard. Επίσης (λογικά αυτό συνέβη και με 'σενα) τα μόνα τερματικά που δέχονταν AmEx ήταν -ξανά- της Alpha. Οπότε μάλλον γι' αυτό δε περνάει στης ΕΤΕ. αρα δεν βλεπω να μπορουν να με βοηθησουν αυριο οι της εθνικης!
sdikr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε αρα δεν βλεπω να μπορουν να με βοηθησουν αυριο οι της εθνικης! Σε τερματικό viva γίνονται συναλλαγές amex, παλιότερα θυμάμαι ήθελε να κάνεις ξεχωριστή αίτηση για να δέχεσαι και amex και είχανε και διαφορετικό κόστος (μεγαλύτερο) στον έμπορο.
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Σε τερματικό viva γίνονται συναλλαγές amex, παλιότερα θυμάμαι ήθελε να κάνεις ξεχωριστή αίτηση για να δέχεσαι και amex και είχανε και διαφορετικό κόστος (μεγαλύτερο) στον έμπορο. Δεν έχω viva και δυστυχώς δεν έχω ιδέα και αν μπορώ να κάνω κάτι επειδή το θελω άμεσα (αυριο) η πώληση είναι 1.800 και δνε θελω να τη χάσω αλλά δεν βλέπω και φως
sdikr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δεν έχω viva και δυστυχώς δεν έχω ιδέα και αν μπορώ να κάνω κάτι επειδή το θελω άμεσα (αυριο) η πώληση είναι 1.800 και δνε θελω να τη χάσω αλλά δεν βλέπω και φως Εσυ είσαι ο έμπορος; Αν ναι μπορείς να κάνεις άμεσα λογαριασμό στην viva και να μπορέσεις να δεχτείς συναλλαγή μέσω NFC με το κινητό σου (αν έχει nfc) https://www.vivawallet.com/gr_el/remotepayments
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Εσυ είσαι ο έμπορος; Αν ναι μπορείς να κάνεις άμεσα λογαριασμό στην viva και να μπορέσεις να δεχτείς συναλλαγή μέσω NFC με το κινητό σου (αν έχει nfc) https://www.vivawallet.com/gr_el/remotepayments αυτο θα κανω τωρα ειναι safe φανταζομαι ετσι? Έμεινα στο βήμα συνδέστε εξωτερικά τερματικά και συσκευές ανάγνωσης καρτών και δεν προχωράει η βλακεια μου λέει να ρυθμίσω mini card pocket card δεν γίνεται να μην συνδεθώ πουθενα;
sdikr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Ducatista είπε αυτο θα κανω τωρα ειναι safe φανταζομαι ετσι? Έμεινα στο βήμα συνδέστε εξωτερικά τερματικά και συσκευές ανάγνωσης καρτών και δεν προχωράει η βλακεια μου λέει να ρυθμίσω mini card pocket card δεν γίνεται να μην συνδεθώ πουθενα; Πρώτα διάβασε όρους που έχει και χρεώσεις πριν προχωρήσεις, ναι είναι safe Θέλει να κατεβάσεις την εφαρμογή τους στο κινητό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivawallet.spoc.payapp&hl=el&gl=US
Skrobo Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Ducatista είπε Δεν έχω viva και δυστυχώς δεν έχω ιδέα και αν μπορώ να κάνω κάτι επειδή το θελω άμεσα (αυριο) η πώληση είναι 1.800 και δνε θελω να τη χάσω αλλά δεν βλέπω και φως Να ξές οτι πάνω απο 50 ευρώ θα σου φύγει σε προμήθεια με AmEx. Απλα το λεώ για να υπολογίσεις.
Ducatista Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Έχω Αρκετό κέρδος και 100 και 200 να πάρει είμαι οκ!
pizzaslayer Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Πριν 6-7 χρονια που ειχα κανει συναλλαγη αμερικαν εξπρες σε pos της αλφα,στο καταστημα μου , μου ειχε κρατησει προμηθεια 7-8% αν θυμαμαι καλα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα