Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια εχετε να μου προτεινετε καταστηματα αθηνα  που να πουλανε χυμα αρωματα εκτος το (D&C το καταστημα) που να κρατανε γτ σε οσα  καταστηματα εχω αγορασει μετα απο 40-50 λεπτα χανεται το αρωμα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Near000 είπε

Καλησπερα σας παιδια εχετε να μου προτεινετε καταστηματα αθηνα  που να πουλανε χυμα αρωματα εκτος το (D&C το καταστημα) που να κρατανε γτ σε οσα  καταστηματα εχω αγορασει μετα απο 40-50 λεπτα χανεται το αρωμα 

Bargello

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Near000 είπε

https://aromatopolion.gr/el/

Απο Θεσσαλονικη, αλλα στελνουν. Πολυ καλη ποιοτητα

Δημοσ.

3 ειναι τα τοπ για εμένα, οχι ομως ολα απο Αθήνα.

απο Αθηνα θα δεις το: wo-man.gr (δεν εχει φυσικη εδρα νομιζω)

απο επαρχεία τα:

https://4uscosmetics.gr/

και

desueno.gr

κατα κύριο λόγο όλα έχουν πιστά αρώματα που κρατάνε, αλλα προφανως σε κάποια θα υστερούν. αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα με το τι αρωμα θελεις να σου πω που να το βρεις σε καλη ποιοτητα, κανω συλλογή χρόνια μπορεί να έχω και 100 αρώματα τύπου(και ελαχιστα αυθεντικά πλέον) στη ντουλάπα μου.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν πλέον αρκετά αρωματοπωλεία που δεν αντιγράφουν επώνυμα αρώματα αλλά σου δημιουργούν το δικό σου ανάλογα με τις μυρωδιές που θα περιγράψεις πως σου αρέσουν. Προφανώς όμως δεν είναι φθηνά και κοστίζουν σχεδόν όσο και ένα άλλο επώνυμο (πολλές φορές ίσως και περισσότερο) μιας και είναι εξίσου ποιοτικά και κρατάνε για πάρα πολλές ώρες! 

Ένα από αυτά που με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τα τελευταία χρόνια, είναι και το KK's lab στο Σύνταγμα. Ξαναλέω όμως πως δεν είναι ο χώρος για "φθηνά χύμα αρώματα". :) 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tzotzo είπε

Γιατι να πάρεις ένα άρωμα "τύπου" και να μην πάρεις το γνήσιο;

Κόστος.
Ναι, τα τύπου καμία σχέση σε απόδοση αρώματος με τα αυθεντικά. Ωστόσο υπάρχουν μαγαζιά και εταιρίες με αρκετά καλή προσέγγιση στην ποιότητα του αυθεντικού, καθώς και πιστότητα, που φορώντας τα και αφού κάτσουν επάνω στο δέρμα σου, να μην καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά, ούτε εσυ ούτε…ο περίγυρος. Καθιστάς με το τρόπο αυτό,επίσης, εύκολη σε πολύ κοινό την πρόσβαση σε ένα άρωμα, ένα προϊόν θεωρητικά πολυτελείας. 
Επισης τους μαλωμενους με το σαπούνι συναδέλφους στη δουλειά θα τους κάνει λιγότερο ανυπόφορους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλος εξυμνεί τη Lattafa, που μπορείτε να τη βρείτε στο Unimax, στην Παιανία. 

Μερικές προτάσεις: Ameer al Oudh Intense, Ejaazi,  Bade´e Al Oud Amethyst, Ra'ed Silver... 

https://www.unimax.gr/ugeia-omorfia/aromata.html

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Adon1s είπε

Κόστος.
Ναι, τα τύπου καμία σχέση σε απόδοση αρώματος με τα αυθεντικά. Ωστόσο υπάρχουν μαγαζιά και εταιρίες με αρκετά καλή προσέγγιση στην ποιότητα του αυθεντικού, καθώς και πιστότητα, που φορώντας τα και αφού κάτσουν επάνω στο δέρμα σου, να μην καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά, ούτε εσυ ούτε…ο περίγυρος.

Γενικα η διαφορα μειωνεται παρα πολυ, αν συνυπολογισεις οτι με το "μαιμου" εχεις λιγοτερη διαρκεια, αρα ισως και κανα ψεκασμα παραπανω και το ψεκασμα δεν ειναι ρυθμισμενο. Εδω και καμια 5ετια παιρνω πλεον αυθεντικα, και τα 100αρια (που συνηθως ειναι vfm απο οτι τα 50) δεν τελειωνουν!. Εχω τα hugo boss the scent edt και paco rabanne invictus victory, και τα 2 μου πανε χρονο+ και βαζω καθε μερα (πχ αγορασα Νοεμβριο '21 και πηρα παλι πριν κανα μηνα, αλλα εχω ακομα στα παλια μπουκαλια). Του αρωμοτοπωλειου μπορει να κραταγαν μαζι κοντα στους 5-6 μηνες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Adon1s είπε

Κόστος.
Ναι, τα τύπου καμία σχέση σε απόδοση αρώματος με τα αυθεντικά. Ωστόσο υπάρχουν μαγαζιά και εταιρίες με αρκετά καλή προσέγγιση στην ποιότητα του αυθεντικού, καθώς και πιστότητα, που φορώντας τα και αφού κάτσουν επάνω στο δέρμα σου, να μην καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά, ούτε εσυ ούτε…ο περίγυρος. Καθιστάς με το τρόπο αυτό,επίσης, εύκολη σε πολύ κοινό την πρόσβαση σε ένα άρωμα, ένα προϊόν θεωρητικά πολυτελείας. 
Επισης τους μαλωμενους με το σαπούνι συναδέλφους στη δουλειά θα τους κάνει λιγότερο ανυπόφορους.

δεν υφισταται θεμα κοστους. Δεν εξοικονομεις κατι στο Long run και δεν βασιζεσαι σε αμφιβολου ποιοτητας υλικα και στην αναμιξη που θα κανει ο μαγαζατορας. Δεν ειναι τυχαιο πως τα πιο κλωνοποιημενα αρωματα ειναι και τα πιο ακριβα, million, sauvage, creed aventus κλπ. Μπορεις να ψωνιζεις σε grey market site όπως aromania parfimo notino κλπ, ακριβα αρωματα που ειναι σε εκπτωση λόγω αλλης φορολογιας ή ηδη φθηνα αρωματα απο τιμιες εταιρειες που απλά δεν εχουν το hype, οπως mont blanc, lacoste, giωency, nautica και ενα σωρο αλλες. Επισης σε κανενα αντιγραφο δεν λένε τι ειναι edt,eau de parfume, οποτε ουσιαστικα δεν ξερεις τι παιρνεις.

0,05 cent την ημερα, αντι για 0,025 cent την ημερα, αξιζει την διαφορα?

Screenshot_11.jpg

Screenshot_10.jpg

• Like 1
Δημοσ.

εγω προσωπικά χρησιμοποιώ και τύπου και αυθεντικά. εχω 4-5 αυθεντικά για κάθε περίσταση και 15-20 τύπου για καθημερινά.

εκτός απο το budget τα τύπου σου προσφέρουν και πληθώρα επιλογών , καταργημένα αρώματα, αρώματα που δεν τα βρίσκεις για δοκιμη σε μαγαζια ή αρώματα που ειναι απλησίαστα σε τιμή (aventus cree, tom ford noir extreme Κλπ)

δεν φοράμε όλοι αρώματα της σειράς (δεν το λεω προσβλητικά σε καμία περίπτωση τεκμηριώνω το επιχείρημα μου)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maparios είπε

εχω 4-5 αυθεντικά για κάθε περίσταση και 15-20 τύπου για καθημερινά.

Ενημερωτικα παντως, δεν πρεπει να τις κραταμε μεγαλο διαστημα γιατι χανουν σε δυναμη και διαρκεια. 

Δημοσ.

Τρια που δοκίμασα εδώ θεσσαλονική δεν μπορώ να πω οτι έμεινα ευχαριστημένος,  κυρίως ως προς την διάρκεια,  μπορεί δηλαδή να ήταν φθηνότερο αλλά θέλεις παραπάνω ποσότητα για να φτάσεις στην απόδοση κλώνων,  δεν βάζω καν τα γνήσια,   σίγουρα μπορείς όμως να πάρεις τις μικρές συσκευασίες και να δοκιμάσεις πιο σου αρέσει και μετά να ψάξεις κάτι σε κλώνο ή σε γνήσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, maparios είπε

εγω προσωπικά χρησιμοποιώ και τύπου και αυθεντικά. εχω 4-5 αυθεντικά για κάθε περίσταση και 15-20 τύπου για καθημερινά.

εκτός απο το budget τα τύπου σου προσφέρουν και πληθώρα επιλογών , καταργημένα αρώματα, αρώματα που δεν τα βρίσκεις για δοκιμη σε μαγαζια ή αρώματα που ειναι απλησίαστα σε τιμή (aventus cree, tom ford noir extreme Κλπ)

δεν φοράμε όλοι αρώματα της σειράς (δεν το λεω προσβλητικά σε καμία περίπτωση τεκμηριώνω το επιχείρημα μου)

εχεις δωσει χρηματα για 20 αρωματα "τυπου" για καθημερινα, ενω την ιδια ωρα μπορεις να αγορασεις αξιοπρεπέστατα γνησια με 30 ευρω το καθενα, τωρα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη οτι παιρνω αντιγραφο του Creed Aventus γιατι το γνησιο ειναι ακριβο, και το βαζω καθε μερα. Ενα ακριβο αρωμα δεν ειναι για καθημερινο, δλδ η τιμη δεν καθοριζει την μυρωδια τοσο, οσο την περισταση στην οποια το χρησιμοποιεις. Βρες ενα δυο τρια αρωματα που σ αρεσουν και σε χαρακτηριζουν, δηλαδη μυριζουν ΕΣΥ,σε discounters parfimo,notino,patistas galerie de beaute και παρε και ενα δυο ακριβα για τις εξαιρετικες περιστασεις. Και πιο φθηνα θα σου βγουν, και θα εχεις ενα χαρακτηριστικο στυλ.

edit: Το Creed  Aventus εχει 8 παρτιδες παραγωγης, και καμία δεν μυριζει το ιδιο με την αλλη. Επισης εχει παρει τρομερη και ανουσια αυξηση εξαιτιας του hype μεσω των διαφορων κλωνων, Αν σου αρεσει πραγματικα η μυρωδια του Aventus ,και δεν το παιρνεις για το Hype δοκιμασε το Zara Vibrant Leather. 

https://www.fragrancereview.com/best-creed-aventus-batches/
Για εμενα αν σου αρεσει το αρωμα 

Επεξ/σία από tzotzo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...