mpouris Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Καλήσπερα παιδιά , έχω ενα παλιό υπολόγιστη με επεξεργαστή Intel Core 2 Quad Q6700 , 4 giga ram και ssd , αν του βάλω αυτή την κάρτα : Palit GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 StormX θα έχει κάποιο θέμα ;
jgeorgiou Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, mpouris είπε Καλήσπερα παιδιά , έχω ενα παλιό υπολόγιστη με επεξεργαστή Intel Core 2 Quad Q6700 , 4 giga ram και ssd , αν του βάλω αυτή την κάρτα : Palit GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 StormX θα έχει κάποιο θέμα ; θα δουλέψει αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις , ποιος είναι ο στόχος σου?
lneam Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε ποιος είναι ο στόχος σου? games
jgeorgiou Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 45 λεπτά πριν, lneam είπε games πρέπει να έχεις πολύ χαμηλές προσδοκίες γιατί δεν θα κάνεις προκοπή
nickol-us Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Πολύ αδύναμο cpu για την πλειοψηφία των παιχνιδιών. Δυστυχώς μόνο η κάρτα δε θα σου δώσει την δυνατότητα να παίξεις παιχνίδια, όχι επαρκώς, όχι όλα. Χρειάζεται μια μεγαλύτερη αναβάθμιση σε μεταγενέστερο σύστημα, με περισσότερη ram και πιο δυνατό cpu. Παρόλα αυτά, την κάρτα μπορείς να την δοκιμάσεις σε αυτό το σύστημα, αρκεί να μην πάρεις version που είναι uefi only. Βάσει τιμών της αγοράς στα καινούργια η 1650 δεν έχει καλό vfm,. πες μας τι έχεις βρει και σε τι τιμή πριν κάνεις κάποια "κακή" αγορά 1
lneam Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε πρέπει να έχεις πολύ χαμηλές προσδοκίες γιατί δεν θα κάνεις προκοπή εγω ????
mpouris Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Πολύ αδύναμο cpu για την πλειοψηφία των παιχνιδιών. Δυστυχώς μόνο η κάρτα δε θα σου δώσει την δυνατότητα να παίξεις παιχνίδια, όχι επαρκώς, όχι όλα. Χρειάζεται μια μεγαλύτερη αναβάθμιση σε μεταγενέστερο σύστημα, με περισσότερη ram και πιο δυνατό cpu. Παρόλα αυτά, την κάρτα μπορείς να την δοκιμάσεις σε αυτό το σύστημα, αρκεί να μην πάρεις version που είναι uefi only. Βάσει τιμών της αγοράς στα καινούργια η 1650 δεν έχει καλό vfm,. πες μας τι έχεις βρει και σε τι τιμή πριν κάνεις κάποια "κακή" αγορά Αυτή εδώ την καρτούλα έχω βρει, που φαίνεται καλή και δεν χρειάζεται και έξτρα τροφοδοσία https://amazon-technology.gr/index.php?route=product/product&path=63_74_93&product_id=2183&skr_prm=WyIxNGNhODllZS0yZDUzLTQzOTAtOTk5Yy1mMzA3MTMyZmQwOGEiLDE2ODI5NzYyNDc3NzQseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d. Τι λέτε αξίζει; Ή θα προτείνατε κάποια άλλη; 11 ώρες πριν, jgeorgiou είπε θα δουλέψει αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις , ποιος είναι ο στόχος σου? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις προφανώς με τέτοιο επεξεργαστή 😁, καμιά ψιλοεπεξεργασια βίντεο ( όχι κάτι ιδιαίτερο) κάνα παιχνιδάκι με χαμηλά γραφικά, τέτοια πράγματα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μητρική έχω την : GIGABYTE GA-946GMX-S2 και τροφοδοτικό ένα no name 500 watt
@topos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, mpouris είπε Αυτή εδώ την καρτούλα έχω βρει, που φαίνεται καλή και δεν χρειάζεται και έξτρα τροφοδοσία https://amazon-technology.gr/index.php?route=product/product&path=63_74_93&product_id=2183&skr_prm=WyIxNGNhODllZS0yZDUzLTQzOTAtOTk5Yy1mMzA3MTMyZmQwOGEiLDE2ODI5NzYyNDc3NzQseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d. Τι λέτε αξίζει; Ή θα προτείνατε κάποια άλλη; Δεν έχω τρελές απαιτήσεις προφανώς με τέτοιο επεξεργαστή 😁, καμιά ψιλοεπεξεργασια βίντεο ( όχι κάτι ιδιαίτερο) κάνα παιχνιδάκι με χαμηλά γραφικά, τέτοια πράγματα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μητρική έχω την : GIGABYTE GA-946GMX-S2 και τροφοδοτικό ένα no name 500 watt Θα μπορούσες να την πάρεις αλλά θα σε "έκοβε" ο επεξεργαστής αρκετα. Από την άλλη θα μπορούσες να κρατήσεις αυτά τα χρήματα και όταν συμπληρώνες ~αλλα τόσα να πήγαινες για καινούργιο PC με 5600g με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. 1
mpouris Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δεν με πειράζει τόσο, αν χρειαστεί αλλάζω και τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν θέλω μια κάρτα γραφικών. Θα παίξει κατευθείαν χωρίς να κάνω φορματ;
jgeorgiou Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, mpouris είπε , αλλά προς το παρόν θέλω μια κάρτα γραφικών. Θα παίξει κατευθείαν χωρίς να κάνω φορματ; ναι
mpouris Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε ναι Μια χαρά. Θα χρειαστώ όμως μάλλον και μια οθονούλα εφόσον θα βάλω κάρτα γραφικών που να δέχεται hdmi γιατί αυτή που έχω είναι παλιά, αυτή εδώ : lg flatron l1742s. Ποια θα προτείνατε σε σχετικά νορμάλ τιμή; 1
lneam Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, mpouris είπε Ποια θα προτείνατε σε σχετικά νορμάλ τιμή; αγορασε γνωστη μαρκα, οπως LG ή Samsung
Aten-Ra Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 7 hours ago, mpouris said: Αυτή εδώ την καρτούλα έχω βρει, που φαίνεται καλή και δεν χρειάζεται και έξτρα τροφοδοσία https://amazon-technology.gr/index.php?route=product/product&path=63_74_93&product_id=2183&skr_prm=WyIxNGNhODllZS0yZDUzLTQzOTAtOTk5Yy1mMzA3MTMyZmQwOGEiLDE2ODI5NzYyNDc3NzQseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d. Τι λέτε αξίζει; Ή θα προτείνατε κάποια άλλη; Δεν έχω τρελές απαιτήσεις προφανώς με τέτοιο επεξεργαστή 😁, καμιά ψιλοεπεξεργασια βίντεο ( όχι κάτι ιδιαίτερο) κάνα παιχνιδάκι με χαμηλά γραφικά, τέτοια πράγματα. Ξέχασα να αναφέρω ότι μητρική έχω την : GIGABYTE GA-946GMX-S2 και τροφοδοτικό ένα no name 500 watt Πάρε μια μεταχειρισμένη με 100 ευρώ (RX570/RX480 8GB κλπ) μην δώσεις παραπάνω για GPU σαν την GTX1650.
@topos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, mpouris είπε Δεν με πειράζει τόσο, αν χρειαστεί αλλάζω και τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν θέλω μια κάρτα γραφικών. Θα παίξει κατευθείαν χωρίς να κάνω φορματ; Κοίταξε να δεις τι παίζει. Η 1650 μπορεί να χαντακωνετε από τον c2q αλλά είναι γενικά αδύναμη κάρτα για σύγχρονο μηχάνημα. Οποτε εάν την πάρεις και την βάλεις στον c2q θα αναγκαστείς να πας σε καινούργιο μηχανημα.Οταν πας σε οτιδήποτε σύγχρονο θα σε κρατάει πίσω η 1650. Νομίζω πως μάλλον θα ήταν καλύτερα να πας σε καινούργιο μηχανημα με ενσωματωμένη(θα είναι πιο αργή από 1650 αλλά λόγο cpu θα έχεις καλύτερη εμπειρία) και σε 2ο χρόνο προσθέτεις κ μια κάρτα τύπου 6600/a750/3060 η εάν έχεις διαθέσιμα τα χρήματα μπορείς να δεις εξαρχής κάτι με 6600. Εάν πάλι δεν θέλεις να προχωρήσεις σε αναβάθμιση γενικά, κοίτα για καμιά μεταχειρισμένη 1050/*rx570/*rx580 με τα ~μισά χρήματα. *Καλύτερες οι δεύτερες αλλά δεν ξέρω εάν θα είχα εμπιστοσύνη στο παλιό no name τροφοδοτικό σου άσχετα από το ότι γράφει 500watt πάνω.
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, mpouris είπε Μια χαρά. Θα χρειαστώ όμως μάλλον και μια οθονούλα εφόσον θα βάλω κάρτα γραφικών που να δέχεται hdmi γιατί αυτή που έχω είναι παλιά, αυτή εδώ : lg flatron l1742s. Ποια θα προτείνατε σε σχετικά νορμάλ τιμή; Όταν λες νορμάλ τιμή; Γίνε πιο συγκεκριμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα