johny f Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο το 7ο,το καλυτερο μεχρι τωρα, Spoiler ειχε καποιες σημαντικες αποκαλυψεις ,μια παραπανω αναλυση για σημαντικα θεματα και εξελιξεις που δειχνουν οτι βγηκαν τα γαντια. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από johny f
Dantε Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δεν ειδα κατι συνταρακτικο στο τελευταιο επεισοδιο για να το χαρακτηρισω καλο η το καλυτερο μεχρι τωρα. Ανεβασανε απλα λιγο την ενταση αλλα επι της ουσιας εξελιξη δεν ειχαμε. Με το σταγονομετρο παλι... Πρεπει να ανεβασουν και αλλο ρυθμο αν θελουν να κανουν κατι. 4
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Καλή σειρά. Δε με ενοχλεί που είναι ελαφρώς αργή. 1
johny f Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Ανανεωθηκε για 2η σεζον. https://variety.com/2023/tv/news/silo-renewed-season-2-apple-1235643158/
john_dr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Πιο ενδιαφέρον το τελευταίο επεισόδιο. Δημιουργεί μια μικρή έστω προσμονή για το επόμενο. Το μόνο άσχημο ότι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, που φαίνεται στην λίστα των επεισοδίων στο imdb, αφήνει ένα hint για το cliffhanger που έρχεται στο τέλος της σεζόν. Spoiler όπου υποθέτω η πρωταγωνίστρια θα βγει για καθάρισμα και η τελευταία σκηνή θα είναι να παλεύει να πάρει ανάσα 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Εξαιρετικο το 8ο δραση αγωνια με καποιες αποκαλυψεις. Με αυτο που ειπε ο john Spoiler Περιμενω και εγω να βγει εξω και κατα 99% θα σκεφτει να βγαλει τη στολη κατι τετοιο πιστευω θα γινει δεν προκειται να σκοτωσουν τον χαρακτηρα. 1
dpolal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Στις 10/6/2023 στις 2:07 ΠΜ, Arkin είπε ... εχουμε δει τις προηγουμενες 10 ταινιες απο το 2001 οποτε θελουμε να δουμε που θα καταληξει... It's always about family dude. 🤣
john_dr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Arkin είπε Με αυτο που ειπε ο john Spoiler Αλλά υπάρχει και το επόμενο επεισόδιο με τίτλο The Gateway, οπότε δεν ξέρω αν ο Billings (που τον αναφέρει στην σύνοψη της πλοκής ως μάλλον βασικό πρωταγωνιστή του επεισοδίου) την βγάλει έξω από την φυλακή, δραπετεύσουν μέσω της υπόγειας και πλημμυρισμένης σήραγγας, βγουν έξω μόνοι τους, με το cliffhanger να είναι το πως θα επιστρέψουν να απελευθερώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Είναι καλό που έστω στα τελευταία επεισόδια ψαχνόμαστε λιγάκι για το τι έρχεται. 1
DeareN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Από αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα, περίμενα να μαζευτούν επεισόδια και αφού ακούω καλά λόγια και από εσάς αύριο θα έχει προβολή...
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Στις 22/5/2023 στις 12:57 ΠΜ, liakinen είπε απορώ που έχουν το ίδιο σκορ στο IMDB Το imdb πεφτει μεσα μονο στις πατατες. Τα αλλα νουμερα μην τα υπολογιζετε.
Dantε Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Συνεχίζω να επιμένω πως η πλοκη προχωρά απελπιστικά αργα. Οτι εχουμε δει σε 7 επεισοδια, μπορούσε καλλιστα να χωρεσει και σε 2 μονόωρα. 2
liakinen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το imdb πεφτει μεσα μονο στις πατατες. Τα αλλα νουμερα μην τα υπολογιζετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμφωνώ πάνω κάτω με τις βαθμολογίες του. Στις σειρές έχω ένα θέμα γιατί πολλές που είναι στην κατηγορία 8 + τις έχω βρει στην καλύτερη μέτριες, ενώ ένας τέτοιος βαθμός σε ταινία αντιστοιχεί σε πολύ καλή έως εξαιρετική. 1
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 57 minutes ago, liakinen said: Στις περισσότερες περιπτώσεις συμφωνώ πάνω κάτω με τις βαθμολογίες του. Στις σειρές έχω ένα θέμα γιατί πολλές που είναι στην κατηγορία 8 + τις έχω βρει στην καλύτερη μέτριες, ενώ ένας τέτοιος βαθμός σε ταινία αντιστοιχεί σε πολύ καλή έως εξαιρετική. Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ για τις σειρές... Δεν μπορείς να βασιστείς δυστυχώς. 1
noFEARgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Dantε said: Συνεχίζω να επιμένω πως η πλοκη προχωρά απελπιστικά αργα. Οτι εχουμε δει σε 7 επεισοδια, μπορούσε καλλιστα να χωρεσει και σε 2 μονόωρα. Εχεις 100% δικιο σε αυτο μιας και οτι εχουμε δει ( με αρκετες αλλαγες/προσθηκες ) ουσιαστικα ειναι μολις το 1/3 του πρωτου βιβλιου. Εχουν προσθεσει πολυ υλικο το οποιο δεν εξυπηρετει καπου την πλοκη για να γεμισουν την τηλεοπτικη ωρα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από noFEARgr 1
DeareN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Πολύ δυνατό Pilot, η σκηνοθεσία με έβαλε τελείως στο κλίμα και το concept του Silo, ένα κάθε μέρα θα βλέπω και θα φτάσω ακριβώς τη μέρα που θα παιχτεί το τελευταίο της σεζόν 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα