Gogotsa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 χαχαχαχχαχα....... Βγηκε και το venom ρε γαμωτο.......... ειμαι υπο σκεψη !
johny f Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρκετα καλο και πυκνο σε γεγονοτα το 5ο. Spoiler Απ'τη μια εχουμε τις δολοπλοκιες του Δημαρχου και το χαος που προκαλεσε και απ'την αλλη στο αλλο Σιλο τη Τζουλιετ να ψαχνει κρανος για να φτιαξει τη στολη. Ο Δημαρχος λοιπον κανει πολλα,που εκτραχηνουν τη κατασταση,βαζει εναν να ψαξει το σπασμενο δισκο και τρωει πορτα απ'τον πατερα της Τζουλιετ.Θελω να δω ποτε θα τον παρουν πρεφα ακομα κι οι υπαλληλοι του και θα τον πιασουν στο κυνηγι. Στο αλλο Σιλο κατι αναφερει ο τυπος οτι εχει φως γιατι υπαρχει και μια εξωτερικη πηγη που δινει ενεγεια στο Σιλο.Οσο για τη Τζουλιετ βλεπουμε στο τελος κατι να εχει παθει στο χερι και να λυποθυμει.
7nisiotis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 On 13/12/2024 at 20:34, Gogotsa said: χαχαχαχχαχα....... Βγηκε και το venom ρε γαμωτο.......... ειμαι υπο σκεψη ! Όχι μη καλύτερα. Μια κάκιστη παρωδία ήταν τελικά, παρότι άκουγα "καλά λόγια". Εξακολουθώ να θεωρώ πολύ ανώτερη την πρώτη του 2018 1
Gogotsa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όχι μη καλύτερα. Μια κάκιστη παρωδία ήταν τελικά, παρότι άκουγα "καλά λόγια". Εξακολουθώ να θεωρώ πολύ ανώτερη την πρώτη του 2018 Αστα..... τελικα το ειδα..... αστα.
Glikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν μου άρεσε τόσο το Venom 3, παρωδία θύμιζε. Επί του θέματος, η 2η σεζόν μέχρι τώρα δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα και η πρωταγωνίστρια σε ρόλο κομπάρσου κυρίως. Οι supportive χαρακτήρες με εξαίρεση τους Sims , Bernard και Solo είναι ψιλο αδιάφοροι. Νιώθω ότι κυλάει αργά το στόρυ και αναλώνεται σε περιττές λεπτομέρειες. Ξέθαψαν και εκείνον τον meeh τύπο από τα ορυχεία. Τέσπα θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 https://9to5mac.com/2024/12/16/apple-tv-renews-silo-2/ 7 2
benign Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 11:43, johny f said: Αρκετα καλο και πυκνο σε γεγονοτα το 5ο. Hide contents Απ'τη μια εχουμε τις δολοπλοκιες του Δημαρχου και το χαος που προκαλεσε και απ'την αλλη στο αλλο Σιλο τη Τζουλιετ να ψαχνει κρανος για να φτιαξει τη στολη. Ο Δημαρχος λοιπον κανει πολλα,που εκτραχηνουν τη κατασταση,βαζει εναν να ψαξει το σπασμενο δισκο και τρωει πορτα απ'τον πατερα της Τζουλιετ.Θελω να δω ποτε θα τον παρουν πρεφα ακομα κι οι υπαλληλοι του και θα τον πιασουν στο κυνηγι. Στο αλλο Σιλο κατι αναφερει ο τυπος οτι εχει φως γιατι υπαρχει και μια εξωτερικη πηγη που δινει ενεγεια στο Σιλο.Οσο για τη Τζουλιετ βλεπουμε στο τελος κατι να εχει παθει στο χερι και να λυποθυμει. Σημαντικες εξελιξεις.
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μέτριο προς κακό κατ'εμέ το 6ο. Δίνουν πολύ πάτημα σε δευτερότριτους χαρακτήρες και η πρωταγωνίστρια είναι σαν κομπάρσος. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Glikos
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Αργησα λιγο να δω τα επεισοδια 5/6. Τα ειδα χθες βραδυ περασε η ωρα νερακι αν και δεν γινεται κατι να προχωρησει η ιστορια οπως πρεπει. Το πανε πολυ αργα και βλεπω στο τελευταιο επεισοδιο να γινονται πραγματακια που θα μας αφησει 2 χρονια ακομα για 3η σεζον. Ασχοληθηκαν υπερβολικα με τριτους χαρακτηρες και το ενδιαφερον στο αλλο Σιλο η με τον μυστηριο κωδικα απο το σκληρο δισκο το πανε μεσω Λαμιας. Δεν ξερω τι γινεται στα βιβλια αλλα η δευτερη σεζον ακομα δεν εχει δωσει το εναυσμα για κατι μεγαλυτερο απο το τελος της 1ης σεζον η οποια ανεβασε το peak του μυστηριου στο 1000%. Θελουμε κατι χειροπιαστο 4 επεισοδια εμειναν να προχωρησει λιγο το lore και τι συμβαινει. 2
benign Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπικα μου φαινεται οτι παει μια χαρα. Η πρωτη σεζον ηταν πιο γρηγορη στην εξελιξη γιατι ετσι ειναι δομημενη η ιστορια. Η δευτερη πρεπει να εξηγησει καποια πραγματα τα οποια απο την φυση της ιστοριας δεν γινεται να τα πει γρηγορα.Για αυτο πιθανον και η εναλλαγη απο επεισοδιο σε επεισοδιο,που ενα δειχνει την κυρια πρωταγωνιστρια και αλλο σχεδον καθολου. Δεν ειναι σωστη εκτιμηση αυτα που λεγονται για τους αλλους χαρακτηρες.Μια πραγματικα ενδιαφερουσα ιστορια δεν μπορει να βασιστει σε εναν ανθρωπο μονο,απλα δεν γινεται.Πρεπει να υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες που να εχουν πολλα να πουνε και να πληροφορησουν για να υπαρχει βαθος.Οποιος εχει διαβασει Steven King ,η εξελιξη μου θυμιζει μερικα απο τα βιβλια του. Εν τω μεταξυ η ιστορια ειναι κυριως περιπετεια δεν ειναι ιστορια δρασης για να γινεται χαμος συνεχως. Προσωπικα αν εδειχναν συνεχως την Φεργκιουσον θα το ειχα αφησει,τοτε θα ηταν βαρετη χιλιοδαγκωμενη τσιχλα. Τωρα υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες,πλουραλισμος και αρα πολυ περισσοτερο ενδιαφερον και σε μηκος χρονου. Ασε που βλεπω να γινονται αργα σημαντικοτατες αλλαγες κυριως στην αλλαγη εξουσιας στο πρωτο Silo που ειδαμε. Για τα δικα μου γουστα παει αριστα η ιστορια και ετσι πρεπει να συνεχισει.Να εχει να πει πολλα απο διαφορες πηγες και απο διαφορετικες πτυχες. 6
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, benign είπε Προσωπικα μου φαινεται οτι παει μια χαρα. Η πρωτη σεζον ηταν πιο γρηγορη στην εξελιξη γιατι ετσι ειναι δομημενη η ιστορια. Η δευτερη πρεπει να εξηγησει καποια πραγματα τα οποια απο την φυση της ιστοριας δεν γινεται να τα πει γρηγορα.Για αυτο πιθανον και η εναλλαγη απο επεισοδιο σε επεισοδιο,που ενα δειχνει την κυρια πρωταγωνιστρια και αλλο σχεδον καθολου. Δεν ειναι σωστη εκτιμηση αυτα που λεγονται για τους αλλους χαρακτηρες.Μια πραγματικα ενδιαφερουσα ιστορια δεν μπορει να βασιστει σε εναν ανθρωπο μονο,απλα δεν γινεται.Πρεπει να υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες που να εχουν πολλα να πουνε και να πληροφορησουν για να υπαρχει βαθος.Οποιος εχει διαβασει Steven King ,η εξελιξη μου θυμιζει μερικα απο τα βιβλια του. Εν τω μεταξυ η ιστορια ειναι κυριως περιπετεια δεν ειναι ιστορια δρασης για να γινεται χαμος συνεχως. Προσωπικα αν εδειχναν συνεχως την Φεργκιουσον θα το ειχα αφησει,τοτε θα ηταν βαρετη χιλιοδαγκωμενη τσιχλα. Τωρα υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες,πλουραλισμος και αρα πολυ περισσοτερο ενδιαφερον και σε μηκος χρονου. Ασε που βλεπω να γινονται αργα σημαντικοτατες αλλαγες κυριως στην αλλαγη εξουσιας στο πρωτο Silo που ειδαμε. Για τα δικα μου γουστα παει αριστα η ιστορια και ετσι πρεπει να συνεχισει.Να εχει να πει πολλα απο διαφορες πηγες και απο διαφορετικες πτυχες. Βρε καλα παει αλλα ειμαστε 6 επεισοδια στη δευτερη σεζον και λειπει αυτο που θα κανει τη σεζον να πεις οτι προχωραει και δεν ειναι filler. 4 επεισοδια ακομα πιστευω απλα εχτιζαν μεχρι στιγμης και θα δουμε τωρα τα αποτελεσματα. Οπως ειπα περναει νερακι το καθε επεισοδιο απλα τελειωνει σκεφτεσαι η πραγματικα ειδες αν προχωρησε η ιστορια και λες εμεινε στασιμη στον βασικο της πυρηνα.
benign Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Arkin said: Βρε καλα παει αλλα ειμαστε 6 επεισοδια στη δευτερη σεζον και λειπει αυτο που θα κανει τη σεζον να πεις οτι προχωραει και δεν ειναι filler. 4 επεισοδια ακομα πιστευω απλα εχτιζαν μεχρι στιγμης και θα δουμε τωρα τα αποτελεσματα. Οπως ειπα περναει νερακι το καθε επεισοδιο απλα τελειωνει σκεφτεσαι η πραγματικα ειδες αν προχωρησε η ιστορια και λες εμεινε στασιμη στον βασικο της πυρηνα. H ιστορια με βαση τα βιβλια ειναι μεγαλη και πρεπει να ειπωθει.Εγω δεν τα αντιλαμβανομαι σαν filler καθολου,αλλα σαν χρησιμοτατα επισοδια που εξελισουν την ιστορια και ταυτοχρονα μας διδουν πληροφοριες. Ετσι λεγανε για το Κινεζικο 3 body οτι ηταν αργο μερικοι,αλλα συνηθως ηταν νεαρα ατομα με μικρη εξοικειωση με την λογοτεχνια. Τελικα το Κινεζικο 3 body το βρηκα αριστουργημα ενω η Αμερικανικη βερσιον που ηταν πιο γρηγορη ηταν κακοποιηση της σειρας και αντεξα να δω μονο το πρωτο επεισοδιο.Κατοπιν ειδα την Κινεζικη original σειρα και μου αρεσε παρα πολυ. Οι Κινεζοι εχουν τεραστια κουλτουρα στην φιλοσοφια στην λογοτεχνια και στο θεατρο,αντιθετα με τους Αμερικανους και τους Αμερικανοποιημενους. Αλλη μια περιπτωση παλια,ισως θυμασαι, ηταν το Ringu με την αρχικη Γιαπωνεζικη σειρα ταινιων εξαιρετικη απο καθε αποψη ενω η Αμερικανη βερσιον ηταν ενα αισχος. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από benign 3
john1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή η 2η σαιζόν είναι πιο αργή από την 1η;
benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, john1987 said: Δηλαδή η 2η σαιζόν είναι πιο αργή από την 1η; Μεχρι στιγμης ,ναι εξελισσεται λιγο πιο αργα γιατι υπαρχουν πολλα πραγματα που ειχαν αφεθει αναπαντητα απο την πρωτη και μερικα απο αυτα πρεπει να απαντηθουν. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από benign 1
johny f Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Ενδιαφερον το 7ο, Spoiler κυριως λογω της πληροφοριας του Δημαρχου στη Σκια του οτι το Σιλο δημιουργηθηκε πριν 352 χρονια,κατι που σε οδηγει στην ευλογη απορια τι τοσο πολυ καταστροφικο καναν ωστε να μην εχει επανελθει σε βιωσιμα επιπεδα η ατμοσφαιρα μετα απο τοσα χρονια.Σε αλλα νεα στο Σιλο σχεδον ολοι ειναι σε ενα μα μου,με νεα κοντρα του Δικαστικου με το Δημαρχο,ενω στο αλλο Σιλο η Τζουλιετ βλεπει στο φιναλε οτι ισως υπαρχει κι αλλος ενας εκει περα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα