Death_In_Paradise Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 κάποιος που διάβασε το 3ο βιβλίο, να μας δώσει spoiler? έστω να μου στείλει pm !
raid_av Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 6 hours ago, Death_In_Paradise said: κάποιος που διάβασε το 3ο βιβλίο, να μας δώσει spoiler? έστω να μου στείλει pm ! Spoiler . When they finally emerge from a screen of dust, they realize that their Silos were surrounded by artificial toxic dust that only sold them the idea of the outside world's toxicity. Turn out that, in reality, the outside world beyond those layers of toxic dust has already healed and is inhabitable for humans. 1
Musclemar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το 3ο βιβλίο είναι 👌 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από Musclemar
Vigilante1319 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 ρε μαγκες τι βαρετη λετε καποιοι με την μια σχεδον την ειδα ολη σχεδον αριστη σειρα. ευτηχως που δν ''ακουσα'' τα σχολια εδω μεσα. Το φιναλε μαμησε. ανυπομονω για την επομενη σεζον 8 1
john_dr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε ρε μαγκες τι βαρετη λετε καποιοι με την μια σχεδον την ειδα ολη σχεδον αριστη σειρα. ευτηχως που δν ''ακουσα'' τα σχολια εδω μεσα. Το φιναλε μαμησε. ανυπομονω για την επομενη σεζον Είναι αλλιώς να έχεις τα επεισόδια διαθέσιμα και αλλιώς να περιμένεις μια εβδομάδα για να δεις ένα επεισόδιο που δεν σε γεμίζει και να πρέπει να περιμένεις άλλη μια βδομάδα ελπίζοντας να δεις κάτι παραπάνω στο επόμενο. 5
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτο που ειπε ο john. Οταν τα βλεπεις σερι και ενα κακο επεισοδιο δεν θα φανει θα δεις το επομενο το καλο και θα καλυφθει η μετριοτητα του. Παντως εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε που τελειωσε η σειρα και οσο την αναπολω λεω οταν ηταν μια καλη σειρα που οκ καπως αργη αλλα μυστηρια καλοι ηθοποιοι ωραιο σεναριο και ατμοσφαιρα και περιμενω πως και πως δευτερη σεζον. Οποτε παρολο τα καπως βαρετα επεισοδια που κατηγορουσαμε τελικα αυτο που αφηνει ειναι κατι πολυ θετικο στο συνολο της. 3
newlynx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Την τελείωσα και εγώ χθες και μάλλον θα παραγγείλω και τα βιβλία. Ένα ακόμα διαμαντάκι από Apple TV μετά από το Severance με καλή ιστορία, ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές, καλή μουσική συνοδεία και κάτι που με ωθούσε να δω αμέσως το επόμενο επεισόδιο. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό στις δικές μου αξιολογήσεις, η επιθυμία να συνεχίσω, κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί (μάλλον το τελευταίο ήταν το Yellowjackets). 2
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Λογικά η 2η σεζόν θα καλύψει το 2ο μισό του 1ου βιβλίου. Τα βιβλία τα πήρα το καλοκαίρι, πρόλαβα να διαβάσω το 1ο, το 2ο βλέπω ότι πάει πολύ πίσω χρονικά και το 3ο συνεχίζει εκεί που τελειώνει το 1ο, αν είδα καλά. Φαντάζομαι ότι η σειρά θα ξεπετάξει το 2ο βιβλίο, ίσως σε εμβόλιμα φλας μπακς. 1
Skywalker333 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 6:27 ΜΜ, kirileman είπε Λογικά η 2η σεζόν θα καλύψει το 2ο μισό του 1ου βιβλίου. Τα βιβλία τα πήρα το καλοκαίρι, πρόλαβα να διαβάσω το 1ο, το 2ο βλέπω ότι πάει πολύ πίσω χρονικά και το 3ο συνεχίζει εκεί που τελειώνει το 1ο, αν είδα καλά. Φαντάζομαι ότι η σειρά θα ξεπετάξει το 2ο βιβλίο, ίσως σε εμβόλιμα φλας μπακς. ναι κ εγω πιστευω το 2ο θα χρησιμοποιηθει για flashbacks ή και για 1-2 episodes στο παρεθλθον κ θα περασουν κατευθειαν στο 3ο βιβλιο μετα το 1ο.
Zus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 11:17 ΠΜ, newlynx είπε Την τελείωσα και εγώ χθες και μάλλον θα παραγγείλω και τα βιβλία. Ένα ακόμα διαμαντάκι από Apple TV μετά από το Severance με καλή ιστορία, ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές, καλή μουσική συνοδεία και κάτι που με ωθούσε να δω αμέσως το επόμενο επεισόδιο. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό στις δικές μου αξιολογήσεις, η επιθυμία να συνεχίσω, κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί (μάλλον το τελευταίο ήταν το Yellowjackets). Μόλις τέλειωσα το Yellow jackets. Έχεις απόλυτο δίκαιο, λίγες οι σειρές πλέον που σε ωθούν να πατήσεις το επόμενο επεισόδιο και να τις πιεις μονορούφι, όπως έκανε κάποτε το αλήστου μνήμης Game of Thrones. Το Silo εξαιρετικό επίσης με καταπληκτική ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια. 2
newlynx Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Τελείωσα και τα 3 βιβλία πρόσφατα καθώς και το Silo Stories (3 διηγήματα στο σύμπαν της σειράς) και έχω να πως πως πράγματι είναι μια από τις καλύτερες σειρές επιστημονικής φαντασίας τα τελευταία χρόνια. Η τηλεοπτική σειρά είχε αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο τόμο αλλά χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα αντίστοιχο με άλλων σειρών. (βλ. GoT, Foundation, RoP κα). Αν το υλικό χρησιμοποιηθεί σωστά τότε η σειρά θα εξακολουθήσει να είναι εξαιρετική. Στις 4/1/2024 στις 8:27 ΜΜ, kirileman είπε Λογικά η 2η σεζόν θα καλύψει το 2ο μισό του 1ου βιβλίου. Τα βιβλία τα πήρα το καλοκαίρι, πρόλαβα να διαβάσω το 1ο, το 2ο βλέπω ότι πάει πολύ πίσω χρονικά και το 3ο συνεχίζει εκεί που τελειώνει το 1ο, αν είδα καλά. Φαντάζομαι ότι η σειρά θα ξεπετάξει το 2ο βιβλίο, ίσως σε εμβόλιμα φλας μπακς. Στις 9/1/2024 στις 10:16 ΠΜ, Skywalker333 είπε ναι κ εγω πιστευω το 2ο θα χρησιμοποιηθει για flashbacks ή και για 1-2 episodes στο παρεθλθον κ θα περασουν κατευθειαν στο 3ο βιβλιο μετα το 1ο. Δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί το 2ο βιβλίο, που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο της σειράς αλλά θεωρώ πως του αξίζει αυτοτελής σεζόν, μην πω και 2. Θέλει επεισόδια για να εξηγηθεί το παρελθόν (ιστορία, πρωταγωνιστές) και τα φλας μπακ θα πρέπει να είναι πολλά, αν προτιμηθούν. Προσωπικά θα έκανα 2 σεζόν για το πρώτο βιβλίο, 1 ή 2 για το δεύτερο και 1 για το τρίτο. Spoiler Στο πρώτο βιβλίο πρωταγωνιστεί η Τζούλιετ. Στο δεύτερο ο Ντόναλντ. Στο τρίτο και οι δύο. Δεν μπορεί ο Ντόναλντ να πάει σε λίγα φλας μπακ, είναι βασικός πρωταγωνιστής στην τριλογία. Υπομονή τώρα για τις επόμενες σεζόν. 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/06/02/a-promising-new-update-on-silo-season-2-on-apple-tv-plus/?sh=3cd767cf6c2b Season 2 of Silo has already been filmed and is in post-production. Ferguson says she believes that season 2 will be out in 2024 “I believe the show has an ending, and I know when that is. So, that's the answer. You'll find out when the show's done. Actually, to be honest, I don't think it's a secret. I mean, the books are the books, and the three books are divided into four seasons. So I believe — unless any Apple person is gonna jump on — I think we're absolutely fine to say Season 1 we've done, Season 2 is shot and coming out, and we're now looking at green-lighting Seasons 3 and 4. I think we would film them maybe together, and that will be the end.” 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μαμάτη σειρά, ελπίζω και η 2η σεζόν να είναι αντίστοιχα καλή. 1
liakinen Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Τεράστια έκπληξη ότι μπορεί να βγει τόσο σύντομα όταν όλες σχεδόν οι σειρές θέλουν 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα