Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, liakinen είπε Κυκλοφόρησε και το 9. Ένα μας μένει ακόμα. Προτελευταιο επεισοδιο αν και εδω κυμανθει οπως στα αλλα επεισοδια και απλα δωσει κατι στο τελος για την 3η σεζον απλα θα μιλαμε για μια σεζον που δεν καταφερε ουτε για αστειο να φτασει το επιπεδο της πρωτης. Δεν επρεπε να αρμεξουν τοσο τα βιβλια με τοσα υποτονικα επεισοδια χωρις να προχωραει το σεναριο. Αν το προλαβω για πιο μετα θα γραψω την αναλυση του 9ου.
johny f Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 πμ Αν εξαιρεσουμε το Λουκας Spoiler που παει μεχρι τον πατο του Σιλο,βρισκει ενα τουνελ και εκει τον σταματαει μια ΑΙ για να του πει τα γραμματα,εντωμεταξυ θα ειχε ενδιαφερον αν τα Σιλο συνδεονταν με υπογεια τουνελ,στο υπολοιπο Σιλο εχουμε το γνωστο μα-μου-σου-του αναμεσα στους συνηθεις υποπτους που σιγα σιγα κινουνται στη σκακιερα.Α και στο αλλο Σιλο η Τζουλιετ οδηγει τα παιδια που βρηκε στη σπηλια του Αλη Μπαμπα.
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 06:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:15 πμ Εξαιρετικο επεισοδιο το 9 απολαυστικο και το τελος απλα εξαπτει την φαντασια. Το κριμα οτι μενει ενα ακομα και μετα σε κανα 2 χρονια παλι.
kirileman Δημοσ. Σάββατο στις 12:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:00 μμ (επεξεργασμένο) Στο 4ο είμαι ακόμα, αν η 2η σεζόν δεν ολοκληρώσει το 1ο βιβλίο (που έβγαινε άνετα σε 10 επεισόδια) είναι λογικό να πέσει ύπνος. Η 1η σεζόν, πάντως, δεν με κούρασε καθόλου, είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τη 2η θα την κρίνω όταν την ολοκληρώσω. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:10 μμ από kirileman
Musclemar Δημοσ. Σάββατο στις 05:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:37 μμ 59 λεπτά θα είναι το 10ο, οπότε πιστεύω θα δούμε κάτι ικανοποιητικό.
Aris_ Δημοσ. Σάββατο στις 05:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:49 μμ το τραβάνε να βγάλουν επεισόδια αλλιώς είναι πολύ καλό
Gogotsa Δημοσ. Σάββατο στις 06:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:10 μμ Το τραβανε, δε το τραβανε........ ειναι πολυ καλο !!!
Menelaos83 Δημοσ. Σάββατο στις 07:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:03 μμ Πραγματικα εξαιρετικο το 9ο και περιμενουμε το τελευταιο.
kirileman Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 μμ Τόσο καλό, ε; Είναι καλύτερο και από το 3ο επεισόδιο του Acolyte? Spoiler 😁 1
Zus Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ Το 9ο επεισόδιο είναι όλη η δεύτερη σεζόν. Διαμαντάκι από τα λίγα. 1
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:21 πμ Εμένα γιατί μου ήρθε να το κλείσω στο εικοσάλεπτο? Spoiler Δηλαδή, θες να σκοτώσεις τον τύπο, τον έχεις ξανά και ξανά στο στόχο χωρίς να σε έχει πάρει χαμπάρι, αλλά αντί να τον καρφώσεις, τον καμαρώνεις. Έχουν δοθεί πολύ λάθος πάρα πολλά σκηνικά, πια. Οι μηλοσειρές, γενικά, στην 1η σεζόν είναι (πολύ) καλές, αλλά μετά βουτάνε. Εδώ, λόγω βιβλίων, έλεγες θα το αποφύγουν, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. 1
Raylan Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Ωραία σειρά το Silo, δείχνει ένα κόσμο κλειστό όπου οι άνθρωποι ζουν μέσα σε ένα μεγάλο υπόγειο χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει έξω. Αυτό το μυστήριο και η προσπάθεια να βρουν την αλήθεια είναι πολύ ενδιαφέρον. Μου άρεσε γιατί ήταν σαν να ζεις με αυτούς και να προσπαθείς να βρεις τις απαντήσεις μαζί τους.
kavadias Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ πραγματικά το 8ο και το 1ο μισό του 9ου ήταν για σφαλιάρες. Πλατειάζει αναίτια η σειρά, και αλλάζει πράγματα απ' τα βιβλία που δεν βγάζουν νόημα τελικά (όπως γράφει και ο @Πέτρος στο spoiler tag) Ναι το 10ο θα ταν δυνατό αλλά είναι τόσο καλό το πρωτογενές υλικό που θα μπορούσαν πραγματικά να μας έχουν πολύ περισσότερο κολλημένους στις οθόνες μας. Και κάποιες casting επιλογές δεν σώζονται με τίποτα (ο Σιμς πχ. είναι ακόμη πιο out of place απ' ότι στην 1η σαιζόν). 1
CONAN_ Δημοσ. χθες στις 12:19 μμ Δημοσ. χθες στις 12:19 μμ Είδα κι εγώ την σείρα μεχρι τώρα , και μπορώ να πώ οτι μου άφησε περισσότερο θετικές εντυπώσεις. Δεν θα κρύψω οτι ο λόγος που την επέλεξα είναι το πλάσμα που λέγεται Rebecca . Ωστόσο, μην έχοντας διαβάσει τα βιβλία, περιμένω κάποιες απαντήσεις (όπως όλοι νομίζω) σχετικά με την όλη κατάσταση Σιλο , μόλυνση κλπ. Οι δευτερεύουσες υποθέσεις , για την ώρα δεν κουράζουν, αν και απο ότι λένε πολλοί τις τραβάνε απο τα μαλλία για να απλώνονται τα επισόδια. Ελπίζω μόνο να μην είναι απογοητευτικό το όποιο τέλος, και καταλήξει σε lost φαση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα