Sebu Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 12:38 ΜΜ, mp44christos είπε Εχει το 711 στα 20. Και το 730 στα 15. Παρα πολθ καλα και τα δυο. Δεν υπαρχει κατι καλύτερο σε αυτα τα λεφτα. Και μαλλιστα κανονικα επρεπε να κανουν κανενα 50αρι. Απλα κλοπη ειδικα το 711 που εχω εικονα παρτε το χθες σε αυτα τα χρηματα ειναι χαρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasios66 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δεν χρειαζόμουν ποντίκι αλλα ως προσφορά είπα να το αγοράσω για εφεδρικό. στο σαιτ εμφάνιζε οτι υπάρχουν αποθέματα σε μαγαζιά (και ενα απο αυτά ηταν της Ξάνθης) Πήγα στο κατάστημα (σήμερα στις 18:00) αλλα δεν το εντόπισα στο ραφι με τα ποντίκια, μετα απο ερώτηση σε υπάλληλο βγήκαμε οτι υπαρχει στο μαγαζι αλλα ειναι εκθεσιακό. Ειπα οτι δεν με πειράζει και οτι θα το αγοράζω στην τιμη του καταστήματος (τα εκθεσιακά κομμάτια συνήθως πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή γιατι ειναι μεταχειρισμένα). Ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν ξέρει αν μπορεί να το πουλήσει και φώναξε τον προϊστάμενο ο οποιος μου ειπε οτι δεν πουλάνε τα εκθεσιακά..???????...... Τους ευχήθηκα να το χαίρονται και αυτό και ολα τους τα προϊόντα και να μην τα πουλήσουν ποτέ και αποχώρησα.... Πάντα ειχα χαμηλά στις προτιμήσεις μου το συγκεκριμένο κατάστημα και για αλλη μια φορά μου θυμίσανε γιατί.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, Anastasios66 είπε Δεν χρειαζόμουν ποντίκι αλλα ως προσφορά είπα να το αγοράσω για εφεδρικό. στο σαιτ εμφάνιζε οτι υπάρχουν αποθέματα σε μαγαζιά (και ενα απο αυτά ηταν της Ξάνθης) Πήγα στο κατάστημα (σήμερα στις 18:00) αλλα δεν το εντόπισα στο ραφι με τα ποντίκια, μετα απο ερώτηση σε υπάλληλο βγήκαμε οτι υπαρχει στο μαγαζι αλλα ειναι εκθεσιακό. Ειπα οτι δεν με πειράζει και οτι θα το αγοράζω στην τιμη του καταστήματος (τα εκθεσιακά κομμάτια συνήθως πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή γιατι ειναι μεταχειρισμένα). Ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν ξέρει αν μπορεί να το πουλήσει και φώναξε τον προϊστάμενο ο οποιος μου ειπε οτι δεν πουλάνε τα εκθεσιακά..???????...... Τους ευχήθηκα να το χαίρονται και αυτό και ολα τους τα προϊόντα και να μην τα πουλήσουν ποτέ και αποχώρησα.... Πάντα ειχα χαμηλά στις προτιμήσεις μου το συγκεκριμένο κατάστημα και για αλλη μια φορά μου θυμίσανε γιατί.... Και καλά σου είπανε, τα εκθεσιακά είναι για έκθεση μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasios66 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Συγνώμη για το θράσος μου (δεν το σκέφτηκα οτι ¨τα εκθεσιακά είναι για έκθεση μόνο΄΄) ... Εξάλλου τι πιο λογικό, ενα μαγαζί να διαφημίζει (εκθέτει ) προϊόντα για τα οποία δεν εχει απόθεμα (συνεπώς δεν τα πουλάει) και φυσικά να μην πουλάει ούτε τα εκθέματα.... (λογική απο αλλη διάσταση, αυτό με ξεπερνά .....) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 8 hours ago, mp44christos said: κανενα δεν ειναι αν θες palm grip. Claw θεωρούνται και τα 2. Το 711 είναι πολύ καλό και για fingertip εκτός από claw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Προφανώς και τα πουλάνε τα εκθεσιακά όταν έχει τελειώσει το στοκ, ποιος ξέρει τι όνειρο είδε ο συγκεκριμένος προϊστάμενος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Και καλά σου είπανε, τα εκθεσιακά είναι για έκθεση μόνο. Σε αλυσιδα κινητης γνωριζω 100% οτι τα εκθεσιακα ειναι μονο για εκθεση για ορισμενο χρονικο διαστημα και απο εκει και περα πωλουνται σε χαμηλοτερη τιμη. Και ετσι νομιζω πως γινεται και στις περισσοτερες αλυσιδες. Το πιθανοτερο ο συγκεκριμενος προισταμενος να το ειχε καβατζωμενο ή να ηταν κανας μυρωδιας. Λες και δεν εχουμε ξαναδει τον Κωτσοβολο να πουλαει εκθεσιακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Λες και δεν εχουμε ξαναδει τον Κωτσοβολο να πουλαει εκθεσιακα. Έλα ντε.. Να παρακαλάς να πάρεις εκθεσιακό και να μην στο δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 μόλις το αγόρασα με αποστολή και με χρέωσε +2,99. Οπότε σύνολο 13, not bad. Ετοιμαζόμουν να στήσω ενα σύστημα για ένα ανιψάκι οπότε ευκαιρία να συνεισφέρω με ένα μικρό δωράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muspozepsu Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, dchatz είπε μόλις το αγόρασα με αποστολή και με χρέωσε +2,99. Οπότε σύνολο 13, not bad. Ετοιμαζόμουν να στήσω ενα σύστημα για ένα ανιψάκι οπότε ευκαιρία να συνεισφέρω με ένα μικρό δωράκι. Πως το αγόρασες με αποστολή; Μόνο σε καταστήματα λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, muspozepsu είπε Πως το αγόρασες με αποστολή; Μόνο σε καταστήματα λέει. ναι, με άφησε....δε ξέρω γιατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα