Egeorgiosl Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Γειά σας ηλικρινά δεν ξέρω τι αλλο να κάνω 30 του προηγουμενου μηνα εκανα αιτηση φορητοτητας γιατι εκλεισε το μαγαζι που ειχαμε την γραμμη και γιατι ηταν ευκολο το νουμερο θελαμε να το κανουμε οικιακο , 30 μαρτίου Κανω αιτηση στην cosmote και μου λενε βαιβαια υποστιριζεται 100 οπτικη ινα μεχρι το σπιτι σας , 31 μαρτίου μου ερχεται sms οτι αιτήση εχει ακυρωθεί τους περνω τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν εχει γραμμη 100 αλλα 24 🤬🤬🤬 ακυρωνω την αιτηση 1 απριλίου με τα πολα πολα κανω αιτηση στην vodafone για 100 οπτικη ινα και μου λένε οτι αποκλείετε ο OTE να μην έχει διαθέσιμη 100αρα γιατι αυτος μας νοικιαζει την γραμμη σας 3 απριλιου η αιτηση ειναι σε υλοποιηση 1 μαιου ειναι ακομα σε υλοποιηση και δεν μου λενε τη φτεει και μαλιστα μου λενε να παω να παρω τον εξοπλισμο χωρις καν να μου εχουν βαλει τι γραμμη Εγω ομως γιατι η μητερα μου δούλευει με το internet και εγω κανω σεμιναρια προγγραματισμου κατι πρεπει να γινει και δεν ξετω τι να κανω
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Το αν εχεις στο σπιτι οπτικη ινα η οχι επρεπε να το ξερεις και εσυ, γιατι περνα συνεργειο και κάνει εγκατασταση.
Egeorgiosl Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Οπτικη ηνα εχουμε και υο ξερω γιατι ο γειτονας απο πανω εβαλε
CMOS_Z Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δε ξέρω τι έκανες τελικά αλλά βάλε πρώτα την γραμμή στον χαλκό έως 24 ή όσο πάει και μόλις ολοκληρωθεί (άμεσα γίνεται αυτό) ζητάς αλλαγή σε ftth. Αφού υπάρχει floor box έξω και ο γείτονας έχει ήδη (και υπάρχει κάλυψη έως και 1000Mbps από τον έλεγχο) δεν θα πάρει πολύ καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα