Fortunecookie Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ. Το εξής θέμα έχει να κάνει με μια νέα δουλειά που ξεκίνησα σε τουριστικό μέρος, 7/7 9 ώρες σε παγωτατζίδικο. Ενώ το αφεντικό μου είχε πει αρχικά πως τα καθήκοντα μου θα περιλάμβαναν την εξυπηρέτηση των πελατών και ίσως πιο μετά την παραγωγή παγωτού, κυριολεκτικά κάνω τις δουλειές άλλων τριών ατόμων! Κάνω την καθαριότητα όλου του μαγαζιού (και τις τουαλέτες), Τη λάντζα του μαγαζιού που δεν είναι λίγη, παρασκευάζω τις βάφλες και εξυπηρετώ τους πελάτες, είτε από τον πάγκο των παγωτών, είτε στα τραπέζια που κάθονται. Ήξερα ότι σεζόν είναι κουραστικά, αλλά κυριολεκτικά δεν στέκεσαι λεπτό! Και αυτή τη στιγμή είμαστε 4 κοπέλες και δεν προλαβαίνουμε, μετά που θα μείνουμε 2 δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει. Ασφάλιση τετράωρή προφανώς και μισθός 900. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω άμα αξίζει.
Bitbit Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Αν ρωτήσεις άτομα που έχουν δουλέψει σεζόν, θα σου πουν τα ίδια. Άλλα συμφώνησαν κι άλλα είδαν στην πράξη. Το ίδιο πράγμα έχω ακούσει από πολλούς. Μετά σου λένε ότι δε πάει ο άλλος να δουλέψει σεζόν. Και όσο για το ερώτημα σου , όπως τα λες δεν αξίζει. Αλλά και αυτό σχετικό είναι. Πόση ανάγκη έχει ο άλλος. Αν είναι να ξεσκιστεις στη δουλειά, να βγάλεις κανένα σοβαρό ποσό, όχι γι αυτά τα χρήματα Άσχετο αλλά όπου έχω πάει καλοκαίρι και έχει παγωτατζίδικο (πχ νησιά) γίνεται χαμός. Πρέπει να βγάζουν τρελό χρήμα 1
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Fortunecookie είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Το εξής θέμα έχει να κάνει με μια νέα δουλειά που ξεκίνησα σε τουριστικό μέρος, 7/7 9 ώρες σε παγωτατζίδικο. Ενώ το αφεντικό μου είχε πει αρχικά πως τα καθήκοντα μου θα περιλάμβαναν την εξυπηρέτηση των πελατών και ίσως πιο μετά την παραγωγή παγωτού, κυριολεκτικά κάνω τις δουλειές άλλων τριών ατόμων! Κάνω την καθαριότητα όλου του μαγαζιού (και τις τουαλέτες), Τη λάντζα του μαγαζιού που δεν είναι λίγη, παρασκευάζω τις βάφλες και εξυπηρετώ τους πελάτες, είτε από τον πάγκο των παγωτών, είτε στα τραπέζια που κάθονται. Ήξερα ότι σεζόν είναι κουραστικά, αλλά κυριολεκτικά δεν στέκεσαι λεπτό! Και αυτή τη στιγμή είμαστε 4 κοπέλες και δεν προλαβαίνουμε, μετά που θα μείνουμε 2 δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει. Ασφάλιση τετράωρή προφανώς και μισθός 900. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω άμα αξίζει. Κανονιστε να φυγετε ολες μαζι, ετσι θα στρωσει χαρακτηρα. 4
bwaaah Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μην ντρέπεσαι, ζητάς περισσότερα χρήματα ή λιγότερες ώρες. Αυτό που κάνει είναι εκμετάλλευση... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις