CGI DEADPOOL Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Εχω θέμα με την ΔΕΗ. Προσπαθώ εδώ και 20 μέρες να αλλάξω το όνομα παροχής για να μπορέσω να κάνω το στεγαστικό επίδομα. Προσπάθησα με το e- contracts το οποίο έβγαζε μια βλακεία οτι το όνομα μου στο αποδεικτικό ΑΦΜ δεν ταιριάζει με το ονομα στην ταυτότητα (πραγμα που δεν ισχυει). Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα e-mail για να τους απαντήσω εκεί με τα δικαιλογητικά. Το e-mail δεν ήρθε ποτέ. Ξανα πήρα και μου είπαν ότι ξανα έστειλαν το αίτημα στο e-contracts και να περιμένω. Εχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχει γίνει τιποτα. Τώρα, ούτε e-mail έχει έρθει και ούτε μπορω να ξανα κάνω την διαδικασία απο την αρχή καθως βάζοντας τον αριθμός παροχής μου λένε ότι υπάρχει ήδη αίτημα. Έχω νευριάσει άπειρα γιατι το μόνο που μου λένε είναι οτι θα έρθει το e-mail και στο ιντερνετ δεν υπάρχει καν το e-mail τους κάπου γραμμένο να τα στείλω εκεί. Έχω χάσει ήδη έναν μήνα απο το επίδομα. Τι υποτιθεται οτι πρέπει να κάνω?
greekfragma Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 κλεισε ηλεκτρονικο ραντεβου στο κοντινοτερο καταστημα. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, CGI DEADPOOL είπε Καλησπέρα. Εχω θέμα με την ΔΕΗ. Προσπαθώ εδώ και 20 μέρες να αλλάξω το όνομα παροχής για να μπορέσω να κάνω το στεγαστικό επίδομα. Προσπάθησα με το e- contracts το οποίο έβγαζε μια βλακεία οτι το όνομα μου στο αποδεικτικό ΑΦΜ δεν ταιριάζει με το ονομα στην ταυτότητα (πραγμα που δεν ισχυει). Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα e-mail για να τους απαντήσω εκεί με τα δικαιλογητικά. Το e-mail δεν ήρθε ποτέ. Ξανα πήρα και μου είπαν ότι ξανα έστειλαν το αίτημα στο e-contracts και να περιμένω. Εχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχει γίνει τιποτα. Τώρα, ούτε e-mail έχει έρθει και ούτε μπορω να ξανα κάνω την διαδικασία απο την αρχή καθως βάζοντας τον αριθμός παροχής μου λένε ότι υπάρχει ήδη αίτημα. Έχω νευριάσει άπειρα γιατι το μόνο που μου λένε είναι οτι θα έρθει το e-mail και στο ιντερνετ δεν υπάρχει καν το e-mail τους κάπου γραμμένο να τα στείλω εκεί. Έχω χάσει ήδη έναν μήνα απο το επίδομα. Τι υποτιθεται οτι πρέπει να κάνω? Πήγαινε σε κατάστημα ή κάλεσε το 8009001000, το contract ειναι προβληματικό και μου συνέβη και εμένα πέρσι αυτό το λάθος με στοιχεία ΑΔΤ να είναι άσχετα.
dtzgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δες στα σπαμ σου ή στο inbox με τα διαφημιστικά μήπως είναι εκει τα emails που περιμένεις. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Η αλλαγή ονόματος με επίσκεψη σε κατάστημα πραγματοποιείται την ίδια στιγμή. 2
mezger Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, CGI DEADPOOL είπε Καλησπέρα. Εχω θέμα με την ΔΕΗ. Προσπαθώ εδώ και 20 μέρες να αλλάξω το όνομα παροχής για να μπορέσω να κάνω το στεγαστικό επίδομα. Προσπάθησα με το e- contracts το οποίο έβγαζε μια βλακεία οτι το όνομα μου στο αποδεικτικό ΑΦΜ δεν ταιριάζει με το ονομα στην ταυτότητα (πραγμα που δεν ισχυει). Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα e-mail για να τους απαντήσω εκεί με τα δικαιλογητικά. Το e-mail δεν ήρθε ποτέ. Ξανα πήρα και μου είπαν ότι ξανα έστειλαν το αίτημα στο e-contracts και να περιμένω. Εχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχει γίνει τιποτα. Τώρα, ούτε e-mail έχει έρθει και ούτε μπορω να ξανα κάνω την διαδικασία απο την αρχή καθως βάζοντας τον αριθμός παροχής μου λένε ότι υπάρχει ήδη αίτημα. Έχω νευριάσει άπειρα γιατι το μόνο που μου λένε είναι οτι θα έρθει το e-mail και στο ιντερνετ δεν υπάρχει καν το e-mail τους κάπου γραμμένο να τα στείλω εκεί. Έχω χάσει ήδη έναν μήνα απο το επίδομα. Τι υποτιθεται οτι πρέπει να κάνω? Και να ολοκληρωθεί η διαδικασία στη ΔΕΗ, στο επίδομα η αλλαγή μπορεί να μην εμφανιστεί μέχρι την έκδοση του πρωτου λογαριασμού, που μπορεί να πάρει πανω απο μήνα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κανεις την αίτηση για το επίδομα στον δήμο, με την αίτηση προς τη ΔΕΗ ανα χείρας, για να μη χάνεις μήνες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Οπως ειπαν και πιο πανω μονο σε καταστημα αν βεβαια εχεις τα απαιτουμενα δικαιολογητικα για αλλαγη ονοματος στην παροχη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα