Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά! Γενικά ψάχνω να κάνω θερμομόνωση ταράτσας , η ταράτσα είναι γύρω στα 110 τετραγωνικά, έχει κανείς γνώση στο ποσό θα μπορούσε να κοστίσει? Αν ναι, έχει  να προτείνει κάνα καλό μάστορα ?

Δημοσ.

Παιζουν πολλοι παραμετροι γενικα, θες ελαφρυα μονωση ή δεν υπαρχει προβλημα αν πεσει πιο πολυ βαρος, θες βατοτητα μερικη ή πληρη ; για τι περιοχη μιλαμε για να σκεφτεις και το παχος του θερμομονωτικου υλικου (αθηνα εγω πχ εβαλα 7cm ,τα συνεργεια προτειναν 5cm) ,πιο βορειες περιοχες ισως να χρειαζονται 10cm. Τι στεγανοποιτητικο υλικο θες , ασφλατοπανο ή επαλειφομενο τυπου hyperdesmo (αυτο ποικιλει λιγο νομιζω απο το ποσο καθαρη επιφανεια εχεις απο εξωγκοματα οπως πχ ηλιακος στην ταρατσα, διαφορα στηριγματα κ.α. οπου το στεγανοποιητικο υλικο θα πρεπει να καλυψει καλα τα σημεια αυτα περιμετρικα).

Αποψεις θα ακουσεις και εδω πολλες οπως ακουσα και εγω. Εγω επελεξα οτι ειπε το συνεργειο και πηγα σε συμβατικη (παιζουν συμβατικες και ανεστραμμενες) οπου η θερμομονωση καλυπτεται απο τσιμεντοκονια και απο πανω επεσε hyperdesmo για στεγανοποιηση με βαρος περιπου 80κιλα ανα τμ. αν θα αλλαζα κατι τωρα ειναι να πηγαινε σε μια λιγο πιο ελαφρια και αντι για τσιμεντοκονια να εριχνα ελαφρομπετο (καποιο ελαφρυ κονιαμα γενικα) και να πηγαινε το βαρος περιπου 40κιλα ανα τμ και μετα απο πανω ή πλακες πεζοδρομιου πανω σε βασεις για πληρη βατοτητα ή πλακακι οπως θα κανω και τωρα γιατι τις στεγανοποιησεις δεν πρεπει να τις πατας. απο κοστος εμενα μου πηγε γυρω στα 50ευρω το τμ και δεν εχω βατοτητα ακομα μεχρι να πεσει το πλακακι (αλλα κανα 30αρι το τμ). Αυτα σε γενικες γραμμες, υπαρχουν ατομα με πιο σχετικες γνωσεις , εγω σου μετεφερα την προσφατη εμπειρια μου και σου εδωσα λιγες λεξεις κλειδια για να ενημερωθεις τι παιζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...