ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε Πήγαινε σε Intel πλατφόρμα αν θες να λυθεί το πρόβλημα οριστικά. Νομίζω το z790 έχει λιγότερα pcie lanes από το x670e - τουλάχιστον αυτό ίσχυε σε όλα τα chipset από x370-x570 σε σχέση με τα αντίστοιχα intel. η λύση είναι να πάει σε HEDT (αμφότερα και των 2 εταιριών) αλλά θα στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. 1
ICE-T Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε Νομίζω το z790 έχει λιγότερα pcie lanes από το x670e - τουλάχιστον αυτό ίσχυε σε όλα τα chipset από x370-x570 σε σχέση με τα αντίστοιχα intel. η λύση είναι να πάει σε HEDT (αμφότερα και των 2 εταιριών) αλλά θα στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. νομιζω δεν φταιει το pcie lanes της μητρικης,ειναι προβλημα της συσκευης που χρησιμοποιει . Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από ICE-T
icy20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Σε πεθαμενο σοκετ δεν παω ευχαριστω. Θα βρω λυση αλλιως
ICE-T Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, icy20 είπε Σε πεθαμενο σοκετ δεν παω ευχαριστω. Θα βρω λυση αλλιως τι να σου πω, εγώ που παίζω και με τις 2 εταιρείες,τα περισσότερα προβλήματα μου τα δημιουργούσε η ΑΜD, με hardware, USB shutdowns και προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, μια στο τόσο είχα θέματα,fan boy δεν είμαι καμίας εταιρείας.
icy20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, ICE-T είπε τι να σου πω, εγώ που παίζω και με τις 2 εταιρείες,τα περισσότερα προβλήματα μου τα δημιουργούσε η ΑΜD, με hardware, USB shutdowns και προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, μια στο τόσο είχα θέματα,fan boy δεν είμαι καμίας εταιρείας. Δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ουτε στα ιντελ ουτε στα amd αλλα ποτε δεν ειχα αυτο το usecase scenario που εχω τωρα
Λύση icy20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Προς ενημερωση οποιου ειχε απορια. Αγορασα νεα μητρικη MSI και ολα παιζουν μια χαρα... Χανω βεβαια χρηματα ετσι αλλα τουλαχιστον δουλευει το pc τωρα οπως πρεπει. 1 1
ICE-T Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Στις 9/7/2023 στις 7:23 ΜΜ, icy20 είπε Προς ενημερωση οποιου ειχε απορια. Αγορασα νεα μητρικη MSI και ολα παιζουν μια χαρα... Χανω βεβαια χρηματα ετσι αλλα τουλαχιστον δουλευει το pc τωρα οπως πρεπει. αφού λύθηκε το πρόβλημα μην σκέφτεσαι το οικονομικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα