panosena Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες 4 - 5 μέρες έχω συνεχείς αποσυνδέσεις και πολύ χαμηλή ταχύτητα στο internet με Nova. Είμαι στο πρόγραμμα Nova2play+. Εντάξει, και πριν δεν είχα καμιά φοβερή ταχύτητα αλλά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχω τώρα! Και δεν είχα τόσο συχνές αποσυνδέσεις. Κοίταξα τα καλώδια στο ρούτερ, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Καμιά ιδέα; Ίσως βοηθήσει αυτό: Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από panosena
Titos301 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, panosena είπε Τις τελευταίες 4 - 5 μέρες έχω συνεχείς αποσυνδέσεις και πολύ χαμηλή ταχύτητα στο internet με Nova. Είμαι στο πρόγραμμα Nova2play+. Εντάξει, και πριν δεν είχα καμιά φοβερή ταχύτητα αλλά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχω τώρα! Και δεν είχα τόσο συχνές αποσυνδέσεις. Κοίταξα τα καλώδια στο ρούτερ, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Καμιά ιδέα; Ίσως βοηθήσει αυτό: Δοκιμασε restart router Τις τελευταιες μερες μηπως εχει κακο καιρο στην περιοχη σου; βροχες υγρασια κτλ; καποιες φορες επηρεαζει και αυτο Καλου κακου κανε και μια κληση στη τεχνικη υποστηριξη να το τσεκαρουν και αυτοι 1
panosena Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μελίσσια Αθήνα είμαι, ε κάποια λίγη υγρασία, όχι τίποτα φοβερό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα