Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετωπίζω εδώ και μέρες το εξής πρόβλημα,δεν μπορώ να συνδεθώ σε ιστοσελίδες η κάνει πάρα πολύ ώρα. Είτε από wifi είτε από δεδομένα αν είμαι από το Chrome μου βγάζει αυτό το μήνυμα ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT . Αν είμαι στο Facebook και ανοίξω από εκεί κάποιο άρθρο πχ από gazzta sdna εφημερίδες κλπ μου βγάζει η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες τις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή Chrome και κάνε μια εκκαθάριση μνήμης.

Μετά κάνε και μια επανεκκίνηση.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Μπες τις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή Chrome και κάνε μια εκκαθάριση μνήμης.

Μετά κάνε και μια επανεκκίνηση.

Παρατήρησα ότι το κάνει με συγκεκριμένα δίκτυα wifi και το έκανε και σε δεύτερο κινητό στο ίδιο δίκτυο αλλά όχι τόσο χάλια όσο το δικό μου κινητό . Πχ στο άλλο άνοιγε τα μισά εμένα τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

Καλησπέρα αντιμετωπίζω εδώ και μέρες το εξής πρόβλημα,δεν μπορώ να συνδεθώ σε ιστοσελίδες η κάνει πάρα πολύ ώρα. Είτε από wifi είτε από δεδομένα αν είμαι από το Chrome μου βγάζει αυτό το μήνυμα ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT . Αν είμαι στο Facebook και ανοίξω από εκεί κάποιο άρθρο πχ από gazzta sdna εφημερίδες κλπ μου βγάζει η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει δεν ξέρω τι να κάνω 

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις restart/reboot το router? Όταν μπαίνεις από Mobile Data στο Internet σου κάνει το ίδιο;

Έχεις δοκιμάσει να διαγράψεις και να φορτώσεις από την αρχή τον Chrome? Οι εφαρμογές σου στο Play Store είναι ενημερωμένες; Έχεις κάνει την τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού στο κινητό σου;

Επεξ/σία από Retrial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...