Maniou8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Γνωστό πλεόν, αλλά σε ισχύ και σήμερα κανονικά 🐷 8
gamer73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Λέω να τσακίσω μια μακαρονάδα φούρνου σήμερα η ένα καλτσονε
Pavlidhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Το εχει χρησιμοποιησει κανεις σε παραπανω απο 1 λογαριασμους απο την ιδια συσκευη (με διαφορετικο αριθμο εννοειται);
Seldon68 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ποτέ. Εμείς είμαστε τίμιοι άνθρωποι 😂 ΥΓ δεν το έχω δοκιμάσει Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από Seldon68
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Pavlidhs είπε Το εχει χρησιμοποιησει κανεις σε παραπανω απο 1 λογαριασμους απο την ιδια συσκευη (με διαφορετικο αριθμο εννοειται); μα τι ρόλο παίζει η συσκευή; Αν έχεις διαφορετικό account, άρα διαφορετικό αριθμό, μια χαρά θα περάσει. Δε το έχω δοκιμάσει βέβαια. Δε τρώω τόσο πολύ
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τελευταία συμβαίνει το εξής... ...το κουπόνι εμφανίζεται ως διαθέσιμο στην ιστοσελίδα, το επιλέγω κι όταν πάω να πληρώσω λέει πως έχει λήξει... Πρακτικά κανά 10ήμερο τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω (και δεν συμβαίνει αργά στην ημέρα, ώστε να έχουν ήδη εξαντληθεί οι χρήσεις του κουπονιού) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από definitio
kostaspatra Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) σήμερα το δοκίμασα στην εισαγωγή κουπονιού στην εφαρμογή και το δέχτηκε, με λήξη 7/5/23. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα και αύριο (έχω και άλλο κουπόνι διαθέσιμο,και δεν θα κάνω παραπάνω παραγγελίες), υποθέτω όμως ότι θα δουλέψει μάλλον σίγουρα την Κυριακή που είναι οι αγώνες... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από kostaspatra
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, kostaspatra είπε σήμερα το δοκίμασα στην εισαγωγή κουπονιού στην εφαρμογή και το δέχτηκε, με λήξη 7/5/23. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα και αύριο (έχω και άλλο κουπόνι διαθέσιμο,και δεν θα κάνω παραπάνω παραγγελίες), υποθέτω όμως ότι θα δουλέψει μάλλον σίγουρα την Κυριακή που είναι οι αγώνες... Ξανά, στην πληρωμή μού απορρίπτει το κουπόνι
Ri0Sif Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μου έχει τύχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο την ημέρα που λήγει (που είναι στην ουσία ημέρα αγώνα). Είναι μάλλον bug.
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ri0Sif είπε Μου έχει τύχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο την ημέρα που λήγει (που είναι στην ουσία ημέρα αγώνα). Είναι μάλλον bug. O συμφορουμίτης από πάνω το χρησιμοποίησε σήμερα... ...δοκίμασα και την εφαρμογή, μήπως εκεί πιάσει, το ίδιο..."κάτι πήγε στραβά, το κουπόνι έχει λήξει"... ..άλλαξα και κάρτα, το ίδιο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, definitio είπε O συμφορουμίτης από πάνω το χρησιμοποίησε σήμερα... ...δοκίμασα και την εφαρμογή, μήπως εκεί πιάσει, το ίδιο..."κάτι πήγε στραβά, το κουπόνι έχει λήξει"... ..άλλαξα και κάρτα, το ίδιο Και μένα το δέχεται, αλλά εμφανίζεται ως διαθέσιμο κουπόνι δίπλα στους πόντους που έχω μαζέψει. Ίσως να μην είναι σε όλους, γι' αυτό δεν το δέχεται σε σένα. Κανονικά ισχύει μόνο για την ημέρα τού αγώνα και μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Και μένα το δέχεται, αλλά εμφανίζεται ως διαθέσιμο κουπόνι δίπλα στους πόντους που έχω μαζέψει. Ίσως να μην είναι σε όλους, γι' αυτό δεν το δέχεται σε σένα. Κανονικά ισχύει μόνο για την ημέρα τού αγώνα και μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Κι εμένα εκεί εμφανίζεται, αλλά δεν περνάει....ούτε την ημέρα αγώνα περνούσε το τελευταίο ~10ήμερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, definitio είπε Κι εμένα εκεί εμφανίζεται, αλλά δεν περνάει....ούτε την ημέρα αγώνα περνούσε το τελευταίο ~10ήμερο. Εμένα το δέχεται κανονικά. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους καλύτερα.
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Εμένα το δέχεται κανονικά. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους καλύτερα. Μίλησα με υποστήριξη, ζήτησαν να στείλω screenshot από το κουπόνι και την απόρριψη της συναλλαγής, απέστειλα το τεκμηριώμενο αίτημα και περιμένω την απάντησή τους. Ούτε αγοράζω συχνά εξάλλου - δεν γίνεται συχνή χρήση του κουπονιού - το ακριβώς αντίθετο (τόσο από box όσο και για φαγητό απ' έξω γενικότερα)...τη τελευταία βδομάδα παρήγγειλα 3 φορές (περασμένη Τρίτη, Δευτέρα, Σάββατο) κι αυτό γιατί ήμουν από ταξίδια χωρίς προφανώς να μπορώ να βάλω το σχετικό κουπόνι. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις