Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις σε παραπανω απο 1 λογαριασμους απο την ιδια συσκευη (με διαφορετικο αριθμο εννοειται);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτέ.

Εμείς είμαστε τίμιοι άνθρωποι 😂

ΥΓ δεν το έχω δοκιμάσει 

Επεξ/σία από Seldon68
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pavlidhs είπε

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις σε παραπανω απο 1 λογαριασμους απο την ιδια συσκευη (με διαφορετικο αριθμο εννοειται);

μα τι ρόλο παίζει η συσκευή; Αν έχεις διαφορετικό account, άρα διαφορετικό αριθμό, μια χαρά θα περάσει. 

Δε το έχω δοκιμάσει βέβαια. Δε τρώω τόσο πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία συμβαίνει το εξής...

...το κουπόνι εμφανίζεται ως διαθέσιμο στην ιστοσελίδα, το επιλέγω κι όταν πάω να πληρώσω λέει πως έχει λήξει...

Πρακτικά κανά 10ήμερο τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω (και δεν συμβαίνει αργά στην ημέρα, ώστε να έχουν ήδη εξαντληθεί οι χρήσεις του κουπονιού)

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα το δοκίμασα στην εισαγωγή κουπονιού στην εφαρμογή και το δέχτηκε, με λήξη 7/5/23. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα και αύριο (έχω και άλλο κουπόνι διαθέσιμο,και δεν θα κάνω παραπάνω παραγγελίες), υποθέτω όμως ότι θα δουλέψει μάλλον σίγουρα την Κυριακή που είναι οι αγώνες...

Επεξ/σία από kostaspatra
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

σήμερα το δοκίμασα στην εισαγωγή κουπονιού στην εφαρμογή και το δέχτηκε, με λήξη 7/5/23. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα και αύριο (έχω και άλλο κουπόνι διαθέσιμο,και δεν θα κάνω παραπάνω παραγγελίες), υποθέτω όμως ότι θα δουλέψει μάλλον σίγουρα την Κυριακή που είναι οι αγώνες...

Ξανά, στην πληρωμή μού απορρίπτει το κουπόνι

katipigestrava.jpg.d6de4a47cacf9a9dd61ef10c8ab03bf8.jpg

Δημοσ.

Μου έχει τύχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο την ημέρα που λήγει (που είναι στην ουσία ημέρα αγώνα). Είναι μάλλον bug.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ri0Sif είπε

Μου έχει τύχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο την ημέρα που λήγει (που είναι στην ουσία ημέρα αγώνα). Είναι μάλλον bug.

O συμφορουμίτης από πάνω το χρησιμοποίησε σήμερα...

...δοκίμασα και την εφαρμογή, μήπως εκεί πιάσει, το ίδιο..."κάτι πήγε στραβά, το κουπόνι έχει λήξει"...

..άλλαξα και κάρτα, το ίδιο

Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, definitio είπε

O συμφορουμίτης από πάνω το χρησιμοποίησε σήμερα...

...δοκίμασα και την εφαρμογή, μήπως εκεί πιάσει, το ίδιο..."κάτι πήγε στραβά, το κουπόνι έχει λήξει"...

..άλλαξα και κάρτα, το ίδιο

Και μένα το δέχεται, αλλά εμφανίζεται ως διαθέσιμο κουπόνι δίπλα στους πόντους που έχω μαζέψει. Ίσως να μην είναι σε όλους, γι' αυτό δεν το δέχεται σε σένα. Κανονικά ισχύει μόνο για την ημέρα τού αγώνα και μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Και μένα το δέχεται, αλλά εμφανίζεται ως διαθέσιμο κουπόνι δίπλα στους πόντους που έχω μαζέψει. Ίσως να μην είναι σε όλους, γι' αυτό δεν το δέχεται σε σένα. Κανονικά ισχύει μόνο για την ημέρα τού αγώνα και μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Κι εμένα εκεί εμφανίζεται, αλλά δεν περνάει....ούτε την ημέρα αγώνα περνούσε το τελευταίο ~10ήμερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, definitio είπε

Κι εμένα εκεί εμφανίζεται, αλλά δεν περνάει....ούτε την ημέρα αγώνα περνούσε το τελευταίο ~10ήμερο.

Εμένα το δέχεται κανονικά. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Εμένα το δέχεται κανονικά. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους καλύτερα.

Μίλησα με υποστήριξη, ζήτησαν να στείλω screenshot από το κουπόνι και την απόρριψη της συναλλαγής, απέστειλα το τεκμηριώμενο αίτημα και περιμένω την απάντησή τους.

Ούτε αγοράζω συχνά εξάλλου - δεν γίνεται συχνή χρήση του κουπονιού - το ακριβώς αντίθετο (τόσο από box όσο και για φαγητό απ' έξω γενικότερα)...τη τελευταία βδομάδα παρήγγειλα 3 φορές (περασμένη Τρίτη, Δευτέρα, Σάββατο) κι αυτό γιατί ήμουν από ταξίδια χωρίς προφανώς να μπορώ να βάλω το σχετικό κουπόνι.

Επεξ/σία από definitio
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...