Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει όταν μία εταιρεία χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο θέλει να ξανά υπογράψεις σύμβαση αορίστου χρόνου μετά από κάποιους μήνες εργασίας κρύβεται κάποια παγίδα από πίσω ; Γιατί μου είπαν ότι με αυτόν τον  τρόπο είναι σαν να ξαναμπαίνεις πάλι στην εταιρεία χάνοντας κάποια δικαιώματα όπως ας πούμε μία αποζημίωση αφού πλέον θα μετράει ο χρόνος της καινούργιας σύμβασης . (Δεν μιλάω για ανανεώσεις ορισμένου χρόνου αλλά αορίστου) .

Δημοσ.

Να πάρεις χρόνο να διαβάσεις την σύμβαση πρώτα.

Κανονικά, πρέπει να σε απολύσουν και να σε προσλάβουν ξανά για να χάσεις το δικαίωμα της αποζημίωσης.

Μπορεί απλά να είναι τροποποίηση της υφιστάμενης σύμβασης.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Κελεπούρι είπε

Καλησπέρα παιδιά , σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει όταν μία εταιρεία χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο θέλει να ξανά υπογράψεις σύμβαση αορίστου χρόνου μετά από κάποιους μήνες εργασίας κρύβεται κάποια παγίδα από πίσω ; Γιατί μου είπαν ότι με αυτόν τον  τρόπο είναι σαν να ξαναμπαίνεις πάλι στην εταιρεία χάνοντας κάποια δικαιώματα όπως ας πούμε μία αποζημίωση αφού πλέον θα μετράει ο χρόνος της καινούργιας σύμβασης . (Δεν μιλάω για ανανεώσεις ορισμένου χρόνου αλλά αορίστου) .

Αλλαγή αφμ στην εταιρία, αλλαγή αφεντικού, αλλαγή σε σχέση με το μισθολογικο, αλλαγή σε σχέση με το ωράριο, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι,

Εφόσον είναι συνεχόμενα δεν επιρεαζει κάτι (με την προϋπόθεση ότι δεν υπογραφές πρώτα οικειοθελη αποχώρηση)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...